Bazen gerçekten insanın eli kolu bağlanır. Caresizlik bunun adı. Allah yardımcıları olsun
Duman göndert
Canımıniciiii tebrik ederim, cok sevindim, Allahım tamamına da erdirsin inşallaahhhhh
Kan tahlilinden sonra yaz emi, habersiz bırakma bizi
Canımm hoşgeldin almaz olur muyuz hic
Günaydın cek cek cek sıra sende
Az çok biliyorsunuz maddi olarak sıkıntılı bir dönemdeyiz. İlk hamile olduğumu öğrendiğimde gerçekten sevinemedim, çünkü bir müddet sonra işi bırakmam gerekecekti. Hem maddi sıkıntılar hem de gebeliğin başlangıç döneminden kaynaklı ciddi bir sıkıntı içine girdim.
Eşim hala komik bi rakamla çalışıyor, bense 2 ay sonra işi bırakıyorum. Kafama taktım taktım, aman be dedim Allah büyük, bi şekilde gelecektir bebeğimiz nasibiyle...
Dün akşam eşim iş yerinde beklediği konuma alınacağını söyledi :) Tam da benim işi bırakacağım sırada eşim terfii edecek, başından beri boşu boşuna yıpratmışım kendimi. Rabbim öyle büyük öyle büyük ki...
Doğumdan sonra yine çalışmak istiyorum, bebeğime bakacak kimse yok ama Allah yine bir kolaylık verecek göreceksiniz yürekten inanıyorum yine bi kapı açacak bana inşallah :)
taze gelin ben mi oluyorum şimdiDaha gelin olamadık gerçi şimdilik nişanlıyız 4 günlük taze nişanlı. Siz de bebek bekliyormuşsunuz ne güzel Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı da nasip etsin. kadınlar kulübünde 2014'te doğum yapacak bir de evlenecek ne çok kişi var yahu.
Çek boşuna anlatmadım kendine pay çıkar işte anladın senNick çok sevindim
Arada aklıma geliyordun
Cidden bebek rızkıyla geliyomuş işte
Bebek ve rızk durumunu seninle kanıtladık. Bunun gibi cok fazla güzellik duymuştum. Allah kalbi ferah olana yardım ediyor inanıyorum ben.
O topac oğlan bi doğsun temiz bir bakıcı bulursunuz calısırsın inşallah.
Eşinin terfi etmesine de ayrıca sevindim, Rabbim utandırmasın.
ben de hafta içi bu saatlerde bu topikteyim o zaman.
Allah büyük cidden ya ben doğduğum sırada babamın işi çok vasatmış annem de çalışıyormuş ama zor geçiniyorlarmış ben doğmuşum babam şu anki işine girmiş hem de eski işine göre 3-4 kat daha fazla bir maaşla. Ben de şimdi düşünüyorum ileride doğum için ücretsiz izin alıp 2 sene bebeğime bakmak istiyorum ama 3 yıl içinde uzmanlık için yeterlilik sınavım var tez hazırlamam lazım bir de İngilizce için yds'den 70 almam lazım o zaman tek maaşla geçinebilir miyiz kafamda deli sorular.
Çek boşuna anlatmadım kendine pay çıkar işte anladın sen
:) Amin canım. Taze gelin diye sana dedim :) Allah seni de utandırmasın, mutlu huzurlu bir yuva kurmayı nasip etsin inşallah.
Çek boşuna anlatmadım kendine pay çıkar işte anladın sen
Çok şükür canım, Rabbim yine yardım etti. Topaç oğlan uslu olursa işe getirmeyi düşünüyorum hani yarım gün çalışırım falan :) Ofiste oda çok, bi odayı bebek odası yapcam hahahaaAma şuanki haline bakılırsa yaramaz olcak, dün akşam nerdeyse karnımdan çıkacaktı dansöz gibi bi görsen
Anlamadım ki:44: safımdır ben :26:
Keşke bende bi işveren olsaydım da gel bizim şirkette işe başla, 2 göz oda da konaklama ihtiyacınız olsun diyebilseydim
Biri çıksa keşke böyle
Şifremiz 'üç kere tıkla'
Göfret'e tık tık tık diye mesaj atarsam anlar mesela
Ya da o bana atarsa
Henüz ikimizde de tek tık bile yok
ben de hafta içi bu saatlerde bu topikteyim o zaman.
Allah büyük cidden ya ben doğduğum sırada babamın işi çok vasatmış annem de çalışıyormuş ama zor geçiniyorlarmış ben doğmuşum babam şu anki işine girmiş hem de eski işine göre 3-4 kat daha fazla bir maaşla. Ben de şimdi düşünüyorum ileride doğum için ücretsiz izin alıp 2 sene bebeğime bakmak istiyorum ama 3 yıl içinde uzmanlık için yeterlilik sınavım var tez hazırlamam lazım bir de İngilizce için yds'den 70 almam lazım o zaman tek maaşla geçinebilir miyiz kafamda deli sorular.
Çok şükür canım, Rabbim yine yardım etti. Topaç oğlan uslu olursa işe getirmeyi düşünüyorum hani yarım gün çalışırım falan :) Ofiste oda çok, bi odayı bebek odası yapcam hahahaaAma şuanki haline bakılırsa yaramaz olcak, dün akşam nerdeyse karnımdan çıkacaktı dansöz gibi bi görsen
Allah yardım ediyor çok şükür :)
Diyorum ki, herşeyi düşünme, erteleme bebeği... Ocağı bile bekleme hatta
Elimizden bişi gelmez ki, gelse de bazen ters tepebilir maalesef.
tabi ki gel cnm, her zaman yerimiz var sana.
Bunları düşünme simdiden, akışına bırak herseyi. Allah bir şekilde yoluna koyar inşallah
Kız zenne mi olacak oğlumuz yoksa
Ous gibisin
Aslında 2 ayda zaten pek bişey değişmez
Beni taşınma düşündürüyo
Burası satılacak mı yani kaç ay sonra satılacak
E öte yandan annemlerin orada uyguna bi ev tutturabilecek miyiz gibi gibi
Birinci borcu kapatıp ikinci borçlanmayı açmamız lazım
Ondan sonracıma taksitler kaç kaç olacak
Gibi gibi
Netlik kazanmasını istiyorum en azından
Yoksa Ocak şart değil elbette
merhaba
Hepsi bir kenara da şu İngilizce olayını kaldırsalar süper olacak tezi de yazarım, sınava da girerim çocuk da yaparım valla. Çocuk da yaparım kariyer de gibi oldu bu yazdığım da.
Kız zenne mi olacak oğlumuz yoksa
Ohoooo bunları düşünme, bi bakmışsın hepsi yoluna girmiş. Allah ödeme kuvveti versin de tasınılır da borc da ödenir ev de bulunur.
hoşgeldin güzel kadınnn
O biraz zor
Hee karşılıklı göbek atacaz
ya da 50'ye düşürsünler ya.Sen de uzmandın galiba di mi Ankara'da Elmayra?
Ous gibisin
Aslında 2 ayda zaten pek bişey değişmez
Beni taşınma düşündürüyo
Burası satılacak mı yani kaç ay sonra satılacak
E öte yandan annemlerin orada uyguna bi ev tutturabilecek miyiz gibi gibi
Birinci borcu kapatıp ikinci borçlanmayı açmamız lazım
Ondan sonracıma taksitler kaç kaç olacak
Gibi gibi
Netlik kazanmasını istiyorum en azından
Yoksa Ocak şart değil elbette
Ohoooo bunları düşünme, bi bakmışsın hepsi yoluna girmiş. Allah ödeme kuvveti versin de tasınılır da borc da ödenir ev de bulunur.
Ohoooo......... Bebişe sıra yok ki bu listede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?