09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bazen gerçekten insanın eli kolu bağlanır. Caresizlik bunun adı. Allah yardımcıları olsun

Duman göndert

Keşke bende bi işveren olsaydım da gel bizim şirkette işe başla, 2 göz oda da konaklama ihtiyacınız olsun diyebilseydim
Biri çıksa keşke böyle

Şifremiz 'üç kere tıkla'
Göfret'e tık tık tık diye mesaj atarsam anlar mesela
Ya da o bana atarsa
Henüz ikimizde de tek tık bile yok

ben de hafta içi bu saatlerde bu topikteyim o zaman.

Allah büyük cidden ya ben doğduğum sırada babamın işi çok vasatmış annem de çalışıyormuş ama zor geçiniyorlarmış ben doğmuşum babam şu anki işine girmiş hem de eski işine göre 3-4 kat daha fazla bir maaşla. Ben de şimdi düşünüyorum ileride doğum için ücretsiz izin alıp 2 sene bebeğime bakmak istiyorum ama 3 yıl içinde uzmanlık için yeterlilik sınavım var tez hazırlamam lazım bir de İngilizce için yds'den 70 almam lazım o zaman tek maaşla geçinebilir miyiz kafamda deli sorular.

:) Amin canım. Taze gelin diye sana dedim :) Allah seni de utandırmasın, mutlu huzurlu bir yuva kurmayı nasip etsin inşallah.
Nick çok sevindim
Arada aklıma geliyordun
Cidden bebek rızkıyla geliyomuş işte
Çek boşuna anlatmadım kendine pay çıkar işte anladın sen

Çok şükür canım, Rabbim yine yardım etti. Topaç oğlan uslu olursa işe getirmeyi düşünüyorum hani yarım gün çalışırım falan :) Ofiste oda çok, bi odayı bebek odası yapcam hahahaa Ama şuanki haline bakılırsa yaramaz olcak, dün akşam nerdeyse karnımdan çıkacaktı dansöz gibi bi görsen

Allah yardım ediyor çok şükür :)

Sağolun güzel temennileriniz için.

Elimizden bişi gelmez ki, gelse de bazen ters tepebilir maalesef.

tabi ki gel cnm, her zaman yerimiz var sana.

Bunları düşünme simdiden, akışına bırak herseyi. Allah bir şekilde yoluna koyar inşallah

Kız zenne mi olacak oğlumuz yoksa

Allah yardım ediyor çok şükür :)

Öyle cidden Allah zorda kalana yardım ediyor bir şekilde. Benim şu an işim evime 60 km mesela işe başlamadan nasıl gidicem diye düşünüp duruyordum serviste çok uzak başka bir semtten kalkıyordu bir konuştum şoförle servis şoförü bizim orda oturmasın mı evime çok yakın bir yerden alıyor şimdi beni şükürler olsun çok rahat gidip geliyorum işime.

Diyorum ki, herşeyi düşünme, erteleme bebeği... Ocağı bile bekleme hatta

Ous gibisin
Aslında 2 ayda zaten pek bişey değişmez
Beni taşınma düşündürüyo

Burası satılacak mı yani kaç ay sonra satılacak
E öte yandan annemlerin orada uyguna bi ev tutturabilecek miyiz gibi gibi
Birinci borcu kapatıp ikinci borçlanmayı açmamız lazım
Ondan sonracıma taksitler kaç kaç olacak
Gibi gibi

Netlik kazanmasını istiyorum en azından
Yoksa Ocak şart değil elbette

Hepsi bir kenara da şu İngilizce olayını kaldırsalar süper olacak tezi de yazarım, sınava da girerim çocuk da yaparım valla. Çocuk da yaparım kariyer de gibi oldu bu yazdığım da.

Ohoooo bunları düşünme, bi bakmışsın hepsi yoluna girmiş. Allah ödeme kuvveti versin de tasınılır da borc da ödenir ev de bulunur.

hoşgeldin güzel kadınnn

Hepsi bir kenara da şu İngilizce olayını kaldırsalar süper olacak tezi de yazarım, sınava da girerim çocuk da yaparım valla. Çocuk da yaparım kariyer de gibi oldu bu yazdığım da.

O biraz zor

Hee karşılıklı göbek atacaz

Oy onu yerim, dün youtubeda bi video izledim, kücück cocuk cıplak, göbek atıyodu banyoda
ya da 50'ye düşürsünler ya. Sen de uzmandın galiba di mi Ankara'da Elmayra?

Yok cnm ben büro memuruyum da bizim kurum da uzmanlığa dayalı, bizimki 60 ama yine de teziydi uzmanlığıydı zor.

Bakalım ben de kurum ilana cıkınca uzman yard basvurayım diyorum ama kısmet.

Ohoooo......... Bebişe sıra yok ki bu listede.

Ohoooo bunları düşünme, bi bakmışsın hepsi yoluna girmiş. Allah ödeme kuvveti versin de tasınılır da borc da ödenir ev de bulunur.

Muhasebeci olmak zor işte böyle soruları iş dışında da kendi evinde bütçende sorguluyosun erken yaşlanacam kanımca

Ohoooo......... Bebişe sıra yok ki bu listede.

Yok borcun bitmesini bekleyemem zaten
Şu an bile 6 yıl borç duruyo, taşınma olursa artacak bu vade
Sadece taşınma netleşse, oh buradayız artık anneme yakınız çocuğa da o bakar ben çalışırken diyebilsem kafi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…