- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
Cute hoşgeldin canım nasılsın?merhaba
Oy onu yerim, dün youtubeda bi video izledim, kücück cocuk cıplak, göbek atıyodubanyoda
Muhasebeci olmak zor işte böyle soruları iş dışında da kendi evinde bütçende sorguluyosunerken yaşlanacam kanımca
Yok borcun bitmesini bekleyemem zaten
Şu an bile 6 yıl borç duruyo, taşınma olursa artacak bu vade
Sadece taşınma netleşse, oh buradayız artık anneme yakınız çocuğa da o bakar ben çalışırken diyebilsem kafi
İyiyim kızlar sizler nasılsınız? ne var ne yok ?
varmı ekşını girdisi cıktısı haberim olmayan bişi
Oy onu yerim, dün youtubeda bi video izledim, kücück cocuk cıplak, göbek atıyodubanyoda
Yok cnm ben büro memuruyum da bizim kurum da uzmanlığa dayalı, bizimki 60 ama yine de teziydi uzmanlığıydı zor.
Bakalım ben de kurum ilana cıkınca uzman yard basvurayım diyorum ama kısmet.
Cute hoşgeldin canım nasılsın?
Ben de yüklerim oğluşumu
Bi de şey var, annesi şarkı söylüyor bebek duygusal duygusal ağlıyor onu izledin mi çok romantik bi bebek
Giren cıkan var bana anlatim miİyiyim kızlar sizler nasılsınız? ne var ne yok ?
varmı ekşını girdisi cıktısı haberim olmayan bişi
Sen bi niyetine gir gerisi kolay. Sonucta körü körüne dalmıyosun işin içine. Allah büyük.
Olur inşallah senin uzman yard işi de. Zaten evleneyim hemen yds kursuna başlayacağım 70 almam şart şu durumda. :18:
almor ve okyanusta burdaymış. bende geleyim
merhaba kızlar. ben berfin
Çek inşallah güzel bi ev bulup taşınırsın, Allah yardım etsin.
Hoş geldin Berfin sen de iştesin şu an di mi? Ben de sanki topik sahibi gibi milleti karşılıyorum daha bu sabah geldim.
Cute hoşgeldin canım nasılsın?
Ben de yüklerim oğluşumu
Bi de şey var, annesi şarkı söylüyor bebek duygusal duygusal ağlıyor onu izledin mi çok romantik bi bebek
70 i alırsın be almor, azıcık sıkı tut yeterdert etme kendine simdiden, senin cok isin var bu sene zaten, düğündü evdi
evet farkettim :)
hoşgördüm canım
bende işteyim. akşam olsada gitsek ;:)
Zaten şaka maka 2 yıl bitiyo, artık bi yerlerden düşünmeye başlamak lazım
nıkımm vallahıde bıllahıde bı 50 gundur o iş yok dahada bır 10-20 gun olmayacak cumartesı kontrolum var hala kanamam devam edıyor
vajinismus olmazsam ıyıdır
Aay ben izledim o bebişi nasıl hüzünleniyor böyle arada da gülümsüyor çok içli çocuk böyle için için sessiz sessiz ağlıyor.
Öyle ya zaten hazırlıklar yüzünden şu an kursa başlayamıyorum yoksa bütün hafta sonum kursta geçecek zaman kalmayacak 6-7 ay sonra hem de yeni evimize ve ilçemize yerleşince direk başlayacağım. :18:
Olur be berfin zaten 16:30'da bitiyor artık mesai sizin de öyledir.
Böyle devam edersen düşünce gücüyle hamile kalacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?