09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

İyiyim kızlar sizler nasılsınız? ne var ne yok ?
varmı ekşını girdisi cıktısı haberim olmayan bişi

Muhasebeci olmak zor işte böyle soruları iş dışında da kendi evinde bütçende sorguluyosun erken yaşlanacam kanımca

Sen bi niyetine gir gerisi kolay. Sonucta körü körüne dalmıyosun işin içine. Allah büyük.

almor ve okyanusta burdaymış. bende geleyim
merhaba kızlar. ben berfin

Olur inşallah senin uzman yard işi de. Zaten evleneyim hemen yds kursuna başlayacağım 70 almam şart şu durumda. :18:

Cute hoşgeldin canım nasılsın?

Ben de yüklerim oğluşumu

Bi de şey var, annesi şarkı söylüyor bebek duygusal duygusal ağlıyor onu izledin mi çok romantik bi bebek

Ay izlemedim dur bakim hemen

İyiyim kızlar sizler nasılsınız? ne var ne yok ?
varmı ekşını girdisi cıktısı haberim olmayan bişi
Giren cıkan var bana anlatim mi

Olur inşallah senin uzman yard işi de. Zaten evleneyim hemen yds kursuna başlayacağım 70 almam şart şu durumda. :18:

70 i alırsın be almor, azıcık sıkı tut yeter dert etme kendine simdiden, senin cok isin var bu sene zaten, düğündü evdi

nıkımm vallahıde bıllahıde bı 50 gundur o iş yok dahada bır 10-20 gun olmayacak cumartesı kontrolum var hala kanamam devam edıyor

vajinismus olmazsam ıyıdır

Cute hoşgeldin canım nasılsın?

Ben de yüklerim oğluşumu

Bi de şey var, annesi şarkı söylüyor bebek duygusal duygusal ağlıyor onu izledin mi çok romantik bi bebek

Aay ben izledim o bebişi nasıl hüzünleniyor böyle arada da gülümsüyor çok içli çocuk böyle için için sessiz sessiz ağlıyor.

70 i alırsın be almor, azıcık sıkı tut yeter dert etme kendine simdiden, senin cok isin var bu sene zaten, düğündü evdi

Öyle ya zaten hazırlıklar yüzünden şu an kursa başlayamıyorum yoksa bütün hafta sonum kursta geçecek zaman kalmayacak 6-7 ay sonra hem de yeni evimize ve ilçemize yerleşince direk başlayacağım. :18:

Zaten şaka maka 2 yıl bitiyo, artık bi yerlerden düşünmeye başlamak lazım

Böyle devam edersen düşünce gücüyle hamile kalacaksın

nıkımm vallahıde bıllahıde bı 50 gundur o iş yok dahada bır 10-20 gun olmayacak cumartesı kontrolum var hala kanamam devam edıyor

vajinismus olmazsam ıyıdır

Sen vaji olursan ben de cinsiyet değiştiririm Nasıl bi sey olduğunu unuttum bi yıldır

Allah utandırmasın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…