evet abla doktor dedi ki öyle ortopedik özel sert botlar falan gereksiz dedi..sadece o ayak çukur yerine gelecek tümsek olsun dedi,o da ağrı falan olmasın ayaklar rahat olsun diye dedi.
ayağında adidas vardı,baktı bunda yok dedi,demek artık iyi markalarda da işin kolayına kaçıyo dedi.sonra tüm markaların olduğu bi mağazaya gittik,nike adidas lacoste camper vs hepsi var.inan hiçbirinde o tümsek yoktuo yüzden mecbur yine o özel ortepeki denilen markalara kaldık..canı sağolsun o rahat olsun da..
Çok teşekkür ederim abla bunlar aktarlarda mı satılıyor yoksa büyük süper marketlerde var mı? Not alıyorum hemen ikisini de.
evet abla doktor dedi ki öyle ortopedik özel sert botlar falan gereksiz dedi..sadece o ayak çukur yerine gelecek tümsek olsun dedi,o da ağrı falan olmasın ayaklar rahat olsun diye dedi.
ayağında adidas vardı,baktı bunda yok dedi,demek artık iyi markalarda da işin kolayına kaçıyo dedi.sonra tüm markaların olduğu bi mağazaya gittik,nike adidas lacoste camper vs hepsi var.inan hiçbirinde o tümsek yoktuo yüzden mecbur yine o özel ortepeki denilen markalara kaldık..canı sağolsun o rahat olsun da..
tşk ederim not aldım bunları.
bide sarımsak bi kaç yag var karıştırıp bekletin diyor..
denicem inşALLAH iyi gelirler.
yatagım yastıgım her yerim tüy oldu rahatsız olmaya başladım ciddi anlamda.
konuya balıklama daldım,akışta gördüm quarta.
benim kızımdada düztaban,reebok ve tiger ın ayakkabıları ortapedik.
reebok ın bazı modellerinde var sadece ama baya iyiler ayaksağlığı konusunda ödül almış modelleri var,aklında olsun.
sağol parkon yazdığın için.reebok araştırayım o zzaman,gördüğüm modellerinde yoktu çünkü.tiger da aklıma gelmedi hiç.
vallahi çok iyi oldu yazdığın..:)
Aktarda da var,yada parfümeri depoları varya oradada bulursun bunları.Süper marketlerde hiç görmedim satıldığını.
Fiyto 15 lira filandı herhalde,barcelinoda 6 lira filan
.
Orada tümsek ouşacak tabi inşallah bulursun canım ya ortopedik ayakkabı satan özel yerler filanda var aslında orallara baksan mesela isviçre ayak sağlığı idi yanlış haturkamıyorsam netten bakabilirsin sitesine
Rica ederim ne demekk kullanan çok kişi memnun kalıyor bu ürünlerden
Gelenler hoşgeldi işlerim yoğundu biraz, hepinizi sevgiyle pıcaklıyorum
elmiş yok mu bugün?
hayırdır taşları ne durumda acaba?
Alayına pıçaak ulennn diyesim geldi.
Gelenler hoşgeldi işlerim yoğundu biraz, hepinizi sevgiyle pıcaklıyorum
selam çek,doktor endişe edicek bişey yok dedi.5 yaşına kadar beklemek gerek dedi. düzelebilir de düztaban da kalabilir dedi.ağrısı krampları çabuk yorulmasını sordu ,çok şükür yok dedik..o zaman uygun ayakkabı alın sadece dedi,özel bişeye gerek yok dedi.
ordaki çocuk büyük hastaları gördükçe,böyle birşey için gittiğimize üzüldüm vallahi.adam da prof. siz baya kafaya takmışsınız demek dedi güldü..ama işte evlat olunca,gelecekte sorun yaşamasın,geç kalmış olmayalım diye görümüştük biz de..allahım yardımcısı olsun çok zor durumda hastalar vardı..
ben de kulağım için gittim adana doktora..o da ilaç verdi,baktı haftaya tekrar gel dedi. bakıcak belki tüp,belki başka bi operasyon karar veririzi dedi.
kebaplar harikaydı,adana 32 dereceydi yaz havası süperdi
pıçakla. yoksa ilerde bıçaklamadığın için çok pişman olacaksın.
merhaba elmanca topiklerde yorumlarına çok denk geldim:)
burda tanışmak nasipmiş.
sen napıyosun neyle uğraşıyosun.
Girip cıkmadığım topik yok cok sükürBir namımız var ahahahah
Tanısalım, dulum, bir kedi annesiyim, memurum ankaradayım 28 yıllığımSen
sanırım bende ilerde bir kuş annesi alacağım
bende 25 yaşındayım memurum. bekarım yalnızım huzurluyum
bu konuya az kafa yormadım,birde kız çocuğuna o ortapedik kötü görünümlü ayakkabıları giydirmek eziyet oluyor.
küçük yaşta farketmeniz iyi olmuş,tedavi olur inşallah.
Girip cıkmadığım topik yok cok sükürBir namımız var ahahahah
Tanısalım, dulum, bir kedi annesiyim, memurum ankaradayım 28 yıllığımSen
Benim sarı minik bi civcivim vardı ama gagalar diye korkuyordum
Apla denmesine kızıyordun diye hatırlıyorum seni Elmayra o yüzden nickinle hitap ediyorum bir sorun teşkil etmiyor di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?