- 19 Mayıs 2011
- 10.943
- 9.677
- 248
merhaba,hoşgeldiniz..:)Selamlar ben de topiğe bugün dahil oldum.
siz de hoşgeldiniz,evet herkes işyerinde burada,bol muhabbetler..:)kırmısın mesaj atma sorunun yok sanırım. banada atarmısın siteyi. yoksa zaman geçmeyecek
merheba. ben berfin:) bende bugun buraya geldim. işte oldugum için bana çok uygun bi topik
Anadolu yakasında mısınız siz?
selam çek,doktor endişe edicek bişey yok dedi.5 yaşına kadar beklemek gerek dedi. düzelebilir de düztaban da kalabilir dedi.ağrısı krampları çabuk yorulmasını sordu ,çok şükür yok dedik..o zaman uygun ayakkabı alın sadece dedi,özel bişeye gerek yok dedi.
ordaki çocuk büyük hastaları gördükçe,böyle birşey için gittiğimize üzüldüm vallahi.adam da prof. siz baya kafaya takmışsınız demek dedi güldü..ama işte evlat olunca,gelecekte sorun yaşamasın,geç kalmış olmayalım diye görümüştük biz de..allahım yardımcısı olsun çok zor durumda hastalar vardı..
ben de kulağım için gittim adana doktora..o da ilaç verdi,baktı haftaya tekrar gel dedi. bakıcak belki tüp,belki başka bi operasyon karar veririzi dedi.
kebaplar harikaydı,adana 32 dereceydi yaz havası süperdi
selam çek,doktor endişe edicek bişey yok dedi.5 yaşına kadar beklemek gerek dedi. düzelebilir de düztaban da kalabilir dedi.ağrısı krampları çabuk yorulmasını sordu ,çok şükür yok dedik..o zaman uygun ayakkabı alın sadece dedi,özel bişeye gerek yok dedi.
ordaki çocuk büyük hastaları gördükçe,böyle birşey için gittiğimize üzüldüm vallahi.adam da prof. siz baya kafaya takmışsınız demek dedi güldü..ama işte evlat olunca,gelecekte sorun yaşamasın,geç kalmış olmayalım diye görümüştük biz de..allahım yardımcısı olsun çok zor durumda hastalar vardı..
ben de kulağım için gittim adana doktora..o da ilaç verdi,baktı haftaya tekrar gel dedi. bakıcak belki tüp,belki başka bi operasyon karar veririzi dedi.
Saçtan, kıldan, tüyden bol bir şey yok ben de yav hepsi azalsın bitsin istiyorum yıllardır ömrümü, vaktimi, paramı yediler.
valla abla karşıdan davulun sesi hoş gelirmiş buda aynen oyle eşim hep derdi ayrı kalma ihtimalimiz var hep derdim olsun sayılı gun gecer hiç öyle değilmiş asker eşi olmak zor
kızlar uçsaydınız,30-40 sayfa yazmışsınız maşallah
nasılsınız görüşmeyeli,tatilciler sizi..:)
sağol canım,artık hayırlısı yapacak birşey yoksa ,bekleyeceğiz..düxztabanlık genetikmiş biliyo muydunuz,doktor ilk ailede kimde var dedi,ablamda var da..Sarıyer tarafındayız canım
selam quartacım
bende dün seni sordum
Çok geçmiş olsun Ata paşama,
ayakkabıyla çözülür inşallahhh
Konu evlat olunca akan sular duruyor dimi :)
Ooo afiyet olsun canım kebaplar şalgamlar fln güzel Adanam :)
benim saçlarım çok dötülüyo
...............................
kızlar saçlarım çok dökülüyor. bu konuda tavsiye edebilceğiniz varmı
merhaba,hoşgeldiniz..:)
Hoşbuldum teşekkür ederim.
siz de hoşgeldiniz,evet herkes işyerinde burada,bol muhabbetler..:)
Sarıyer tarafındayız canım
selam quartacım
bende dün seni sordum
Çok geçmiş olsun Ata paşama,
ayakkabıyla çözülür inşallahhh
Konu evlat olunca akan sular duruyor dimi :)
Ooo afiyet olsun canım kebaplar şalgamlar fln güzel Adanam :)
burda da hava güzel çek,28 derece falan..sanırım kış gelmicek bu sene,baksana kasım olduk ama t shirtle geziyoruz:)As. Q
Sevindim Ata içinolsun tedbir güzel birşey, benim ablamda senin gibi
Senin içinde hayırlısı olur umarım haftaya
Ne güzel, buralar soğudu :18:
sağol ablacım..ayakkabı için de sadece içi tümsekli olsun dedi o kadar,spor ayakkabı yeterli dedi.ama sorun şu ki artık hiçbir marka spor ayakkabısında o tümseklik yokmuş.hepsine baktık..internetten buldum bakalım bi tane ,sipariş vericem..o da 190 tlHadi gözün aydın olsun bak korkulack bişey yokmuş ata'da dediği ayakkabıyı alıdığın zamanla geçebilir bile sorunuo ilaçları kullan baktın geçmiyor son çare tüp olayına karar ver canım ikinizede çok geçmişler olsun
yedin kebabları demiiii hıhhhhh afiyet olsun lop et olsun
burda da hava güzel çek,28 derece falan..sanırım kış gelmicek bu sene,baksana kasım olduk ama t shirtle geziyoruz:)
soğuk hava iyi olur hele kar yağsa keşke...
Fiyto sarımsaklı şampuan var hem besliyor uzatıyor faydasını görürüsün tamamen bitkiseldir.
burda da hava güzel çek,28 derece falan..sanırım kış gelmicek bu sene,baksana kasım olduk ama t shirtle geziyoruz:)
soğuk hava iyi olur hele kar yağsa keşke...
sağol ablacım..ayakkabı için de sadece içi tümsekli olsun dedi o kadar,spor ayakkabı yeterli dedi.ama sorun şu ki artık hiçbir marka spor ayakkabısında o tümseklik yokmuş.hepsine baktık..internetten buldum bakalım bi tane ,sipariş vericem..o da 190 tl
olsun ablacım löp löp et olsun vallahi sefam da olsun...buyrun gelin beraber olsun:)
elmiş yok mu bugün?
hayırdır taşları ne durumda acaba?
sağol canım,artık hayırlısı yapacak birşey yoksa ,bekleyeceğiz..düxztabanlık genetikmiş biliyo muydunuz,doktor ilk ailede kimde var dedi,ablamda var da..
seviyorum ben adanayı da,güzel memleket,kebabı şalgamı da cabası tabii...:)
sen nasılsın canım?
Anneme alayım ben bunu abla o çok yakınıyor saçlarının dökülmesinden. Ben kullanmayayım yoksa belgrad ormanı gibi olacak kafam yakında.
Birde barcellino dye saç bakım yağı var oda güzel tamamen bitkisel oda,onu sürüyorsun 3-4 saat bekletiyorsun saçında sonrada yıkıyorsun.
Büyük markalarda filan da mı yok yani,ne yapcan hayatım onu alıp giydireceksin paşamıza mutlaka faydası olacaktır onunda..
Ohhh ne güzel valla keyif sende yedin kebabları indirdin mideyee
Fiyto sarımsaklı şampuan var hem besliyor uzatıyor faydasını görürüsün tamamen bitkiseldir.
Birde barcellino dye saç bakım yağı var oda güzel tamamen bitkisel oda,onu sürüyorsun 3-4 saat bekletiyorsun saçında sonrada yıkıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?