09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Selamlar ben de topiğe bugün dahil oldum.
merhaba,hoşgeldiniz..:)

kırmısın mesaj atma sorunun yok sanırım. banada atarmısın siteyi. yoksa zaman geçmeyecek
merheba. ben berfin:) bende bugun buraya geldim. işte oldugum için bana çok uygun bi topik
siz de hoşgeldiniz,evet herkes işyerinde burada,bol muhabbetler..:)

Anadolu yakasında mısınız siz?

Sarıyer tarafındayız canım

selam quartacım
bende dün seni sordum
Çok geçmiş olsun Ata paşama,
ayakkabıyla çözülür inşallahhh
Konu evlat olunca akan sular duruyor dimi :)

Ooo afiyet olsun canım kebaplar şalgamlar fln güzel Adanam :)

As. Q
Sevindim Ata için olsun tedbir güzel birşey, benim ablamda senin gibi

Senin içinde hayırlısı olur umarım haftaya

Ne güzel, buralar soğudu :18:

Saçtan, kıldan, tüyden bol bir şey yok ben de yav hepsi azalsın bitsin istiyorum yıllardır ömrümü, vaktimi, paramı yediler.

benim saçlarım çok dötülüyo

...............................

kızlar saçlarım çok dökülüyor. bu konuda tavsiye edebilceğiniz varmı

Milleti de masrafa sokacam o güzel bu güzel diye diye

valla abla karşıdan davulun sesi hoş gelirmiş buda aynen oyle eşim hep derdi ayrı kalma ihtimalimiz var hep derdim olsun sayılı gun gecer hiç öyle değilmiş asker eşi olmak zor

Cidden zor ama günlerde gelip geçiyor işte,zor meslekte ondan kolay değildir

kızlar uçsaydınız,30-40 sayfa yazmışsınız maşallah
nasılsınız görüşmeyeli,tatilciler sizi..:)

Hadi gözün aydın olsun bak korkulack bişey yokmuş ata'da dediği ayakkabıyı alıdığın zamanla geçebilir bile sorunu o ilaçları kullan baktın geçmiyor son çare tüp olayına karar ver canım ikinizede çok geçmişler olsun
yedin kebabları demiiii hıhhhhh afiyet olsun lop et olsun

sağol canım,artık hayırlısı yapacak birşey yoksa ,bekleyeceğiz..düxztabanlık genetikmiş biliyo muydunuz,doktor ilk ailede kimde var dedi,ablamda var da..
seviyorum ben adanayı da,güzel memleket,kebabı şalgamı da cabası tabii...:)
sen nasılsın canım?

merhaba,hoşgeldiniz..:)

Hoşbuldum teşekkür ederim.

siz de hoşgeldiniz,evet herkes işyerinde burada,bol muhabbetler..:)

Sarıyer biraz ters tabi.

As. Q
Sevindim Ata için olsun tedbir güzel birşey, benim ablamda senin gibi
Senin içinde hayırlısı olur umarım haftaya
Ne güzel, buralar soğudu :18:
burda da hava güzel çek,28 derece falan..sanırım kış gelmicek bu sene,baksana kasım olduk ama t shirtle geziyoruz:)
soğuk hava iyi olur hele kar yağsa keşke...

sağol ablacım..ayakkabı için de sadece içi tümsekli olsun dedi o kadar,spor ayakkabı yeterli dedi.ama sorun şu ki artık hiçbir marka spor ayakkabısında o tümseklik yokmuş.hepsine baktık..internetten buldum bakalım bi tane ,sipariş vericem..o da 190 tl
olsun ablacım löp löp et olsun vallahi sefam da olsun...buyrun gelin beraber olsun:)

burda da hava güzel çek,28 derece falan..sanırım kış gelmicek bu sene,baksana kasım olduk ama t shirtle geziyoruz:)
soğuk hava iyi olur hele kar yağsa keşke...

Ben kansız olduğum için soğuktan daha çok etkileniyorum normale göre
Ama karın görüntüsü bile çok hoş evet

Büyük markalarda filan da mı yok yani,ne yapcan hayatım onu alıp giydireceksin paşamıza mutlaka faydası olacaktır onunda..
Ohhh ne güzel valla keyif sende yedin kebabları indirdin mideyee

teyzeden gelmiş yani
çoğu hastalık genetik zaten
beteri olmasında,

iyiyim çok şükür,
ous efendi 29 ekim tatilini de birleştirip ailesinin yanına gitti
bende kafa dinledim biraz
ailemle zaman geçirdim.
başı boşken bekarken senede 1 kez ziyaret edilen aile,
evlenince 2 kez ziyaret edilmeye başlandı.
hayırlı ve uğurlu gelinmişim kanımca :)

Anneme alayım ben bunu abla o çok yakınıyor saçlarının dökülmesinden. Ben kullanmayayım yoksa belgrad ormanı gibi olacak kafam yakında.

Birde barcellino dye saç bakım yağı var oda güzel tamamen bitkisel oda,onu sürüyorsun 3-4 saat bekletiyorsun saçında sonrada yıkıyorsun.

Büyük markalarda filan da mı yok yani,ne yapcan hayatım onu alıp giydireceksin paşamıza mutlaka faydası olacaktır onunda..
Ohhh ne güzel valla keyif sende yedin kebabları indirdin mideyee

evet abla doktor dedi ki öyle ortopedik özel sert botlar falan gereksiz dedi..sadece o ayak çukur yerine gelecek tümsek olsun dedi,o da ağrı falan olmasın ayaklar rahat olsun diye dedi.
ayağında adidas vardı,baktı bunda yok dedi,demek artık iyi markalarda da işin kolayına kaçıyo dedi.sonra tüm markaların olduğu bi mağazaya gittik,nike adidas lacoste camper vs hepsi var.inan hiçbirinde o tümsek yoktu o yüzden mecbur yine o özel ortepeki denilen markalara kaldık..canı sağolsun o rahat olsun da..

Fiyto sarımsaklı şampuan var hem besliyor uzatıyor faydasını görürüsün tamamen bitkiseldir.

Birde barcellino dye saç bakım yağı var oda güzel tamamen bitkisel oda,onu sürüyorsun 3-4 saat bekletiyorsun saçında sonrada yıkıyorsun.

tşk ederim not aldım bunları.
bide sarımsak bi kaç yag var karıştırıp bekletin diyor..
denicem inşALLAH iyi gelirler.
yatagım yastıgım her yerim tüy oldu rahatsız olmaya başladım ciddi anlamda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…