teller cok agrılı ya sevmiyorum hiçlazere 2. seansa gidicem bakalım ben koltuk altı ve bikiniye başladım bunlar bitsin bacaga baslıycam sen hangilerine gidiyorsun
sağol canım bilgi için
o taraflar bize biraz uzak ama aklımızda olsun yine de
benim dişlerim çok kötü değildi. bir dişim arkaya kaçmıştıpiskolojik olarak taktırmak istedim ilk başta. ama teller çıkınca gerçkten mükemmel oldu dişlerim. yaklaşık 4 5 sene geçiyor çıkaralı. ama zaman geçtikçe bozuldu hep arkadaşımında öle olmuştu. yanii sana dikkat et dicem ama nasıl dikkatli olcagını bilmiyorum. benim gittiğim doktor hastane çok suratsız insanlardı. bidaha yüzlerini bile görmek istemedim.
lazere ben ilk sadece genitale gittim. memnun kaldım. 2 ayda bir çıkıyordu falan. sonra koltuk altında indirim vardı. 5 seans 120 tl. sonraki seanslar 20tl 15 tl 10 tl diye. bende koltuk altınada gittim. benim koltuk altında çok yoktu zaten bir parmak kadar vardı
maddi durumu düzelteyim bacaklarımada gidicem. alt kısma
benim dişlerim çok kötü değildi. bir dişim arkaya kaçmıştıpiskolojik olarak taktırmak istedim ilk başta. ama teller çıkınca gerçkten mükemmel oldu dişlerim. yaklaşık 4 5 sene geçiyor çıkaralı. ama zaman geçtikçe bozuldu hep arkadaşımında öle olmuştu. yanii sana dikkat et dicem ama nasıl dikkatli olcagını bilmiyorum. benim gittiğim doktor hastane çok suratsız insanlardı. bidaha yüzlerini bile görmek istemedim.
lazere ben ilk sadece genitale gittim. memnun kaldım. 2 ayda bir çıkıyordu falan. sonra koltuk altında indirim vardı. 5 seans 120 tl. sonraki seanslar 20tl 15 tl 10 tl diye. bende koltuk altınada gittim. benim koltuk altında çok yoktu zaten bir parmak kadar vardı
canım nerden bakıyorsun bunlara cok güzeller
kızlar uçsaydınız,30-40 sayfa yazmışsınız maşallah
nasılsınız görüşmeyeli,tatilciler sizi..:)
bende basladım bakalım 2. seansa gidicem dokulme 15 gunde fln oluyor zaten seanslarda 45 gunde bir ben genital koltukn altı seans bası 210 vercem 4. seanstan sonra 150 ye düşecek bunlar bitsin bacaga gitcemdiş telinden birsey yiyemiyorum 47 kiloları bile gördüm tellerden cok lastıkler canıma yetti
izmitte nereye gidiyorsun lazere.
ben hiç düşünmedim korktum ama düşünüyorum bazen
benim de en acilinden lazere başlamam lazım canım önümüzdeki hafta gidip konuşmayı düşünüyorum düğüne kadar biraz azalması lazım benimkiler çok fena ne çektim şu kıldan tüyden yıllarca be.
bende çok zayıflamıştım. lastikler çok kötü.
teller çıktıktan sonra dişlere geçirilen saydam bişi verilmişti. oda çok kötüydü. 1saat takmasan ondan sonra taksan bile acı oluyordu.
benim lazer seanslarımda öyleydi. genitale 100 tl den başladım yavaş yavaş düştü.
şuan ikisine gidince 20 25 tl ödeyip çıkıyorum :)
zaman geçince 2ayda bir anca gidiyosun :)
fethiye caddesinde, istanbul avm falan var. oralarda bir yerde biri var. bence izmitte en iyi yerlerden biri.
sanırım isim veremiyoruz. düşünürsen özelden yazarız.
git kesinlik. hani bazıları ilerde çıkacak boşuna gitmeyin falan diyolar.
ama mantık olarak düşünüce , 2 ayda bir çıkıcak. bunun rahatlıgı bile yeter bence
güzelmiş nerde beğendin?
ben de benimkini paylaşacaktım fikir olur diye ama bulamadım resmini nette
Gidicem canım işe girmeyi bekliyordum acil kurtulmam lazım bu kıldan tüyden fazlasıylan var ben de hem de bıktım ulen.
Hoş geldin Q ben aynıyım , hep buralardayım
Seni sormalı
Ne dediler Ata için ?
düşün benim ablam evli oda başladıonu koltuk altına yazdırdım ücretini ödedim.
oda çok memnun kalınca genitale gitmeye karar verdi
şaun kk da saçım dökülüo vs araştırıyodum. bazı tüylerimiz çıkmasın die para veriyoruz, bazılarıda çıksın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?