09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Aynen kaçırdım bayaa tatlı manyağı oldum...
Evet fark ettim pekte yorum yapmıyorum herkese biliyosun bdv fln
Depresyonda falandım herhalde ozaman dedim ya

ahahha alkollüydüm der gibi oldu ahahahahah

Benim ossiki yasindaki bedenine kart diyeni gelince picaklicam unutturmayin ayiptir söylemesi yoladayim tlfdan yaziyorum..40 saatte yszdim 2 cümleyi

Benim ossiki yasindaki bedenine kart diyeni gelince picaklicam unutturmayin ayiptir söylemesi yoladayim tlfdan yaziyorum..40 saatte yszdim 2 cümleyi

klavyeni sipariş ettim yakında elinde olur

açtırma ağzımı şimdi,orda olsam bana gelmezdin zaten

he hemen sok lafını kızım valla cok ters zamana geldin ama ben sana nöbet isini sölemiştim. Burda diğerimiz izindeyse baban ölse gidemezsin en aşağı 9da cıktım ben o zaman

Benim kkda evinde kaldığım arkadaşım bile oldu

30 a kart diyeni o zaman ben çok çok pıçaklıcam ,ben 35 im de
ama nice 20 liklere taş çıkartırım sölemesi ayıp

telefonun da hayırlı olsun,evde pratik yap bari biraz

yok la ters anladın ordan sokmadım lafımı(bu sefer),bu sefer kırıkkaleden sokmuştum ama ..yoksa yanlış mı hatırlıyorum,oraya taşınmamış mıydı???

yok la ters anladın ordan sokmadım lafımı(bu sefer),bu sefer kırıkkaleden sokmuştum ama ..yoksa yanlış mı hatırlıyorum,oraya taşınmamış mıydı???

he yanlış anladım laf sokuyosun sandımdı yok kızım gündüz sana gelirim gece ona giderim ahahahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…