bu taşlar senin libidonu yükseltti galiba
elmanya diyen elini naparım biliyosun dimipipimtam4harf ahahahahha
elmanya diyen elini naparım biliyosun dimipipimtam4harf ahahahahha
Kendi elin yetmedi benim elime mi sardınSıfır kilometre ellerim var vermem
Ptesi miydi salı mıydı yanıma geldi benim libidomu arttıracak parfümden sıkmış adi ama namusumu korudum
sende bu libido varken herif tütün kolonyası sıksa ,üstüne atlamamak için zor tutarsın kendiniPtesi miydi salı mıydı yanıma geldi benim libidomu arttıracak parfümden sıkmış adi ama namusumu korudum
Var var, daha neler dedi ah nickimden aşağı bile dediyok artık
Allah başına değil eline vermişAllah kimsenin basına vermesin kardeş yaşamayan bilemez, -Allah basına versin de gör ün kibar hali-
ofiste kahkaha atıyorum odayı inlettim manyak
sende bu libido varken herif tütün kolonyası sıksa ,üstüne atlamamak için zor tutarsın kendini
ama yine de aferin sana ,tut kendini koyverme hemen..ya da vazgeçtim koy gitsin
Kızım kafe köşelerinde kendimi mi elletcem bu yaştan sonraOlacaksa kıysın imam nikahını ahahahahahha
Çok garip ya önce sevgili sonra koca sonra eski koca sonra yeni sevgiliNapim simdi ben libidomu alıp nerelere gidimmm
sende bu libido varken herif tütün kolonyası sıksa ,üstüne atlamamak için zor tutarsın kendini
ama yine de aferin sana ,tut kendini koyverme hemen..ya da vazgeçtim koy gitsin
Var var, daha neler dedi ah nickimden aşağı bile dedi
Allah başına değil eline vermiş
Libidomu yükseltecek dediği parfüm aslında hacı miski
Evrim teorisi gibisiniz
Aklına gelmedi mi bi gitYok la erkek olsam tütün kolonyası ile erekte olamam ahahahahahahah icime kacar dicektim utandım ahahahahah
Sende bi hadibesendecilik görüyorum
nickimdenaşaaaa ahahahahahhaha bu aklıma gelmemişti
eline diline beline de sağlık
Kulaklarının arkasına pıt pıt sürmüş ahahahahhaha eşek ölüsü gibi kokuyodu
Takdiri ilahi
Aklına gelmedi mi bi git
Eşek ölüsü gibi mi hahahahahahahaha arada bi rimel sürüyorum onu da bugün gözümden akıttın
bakın ne buldum.
itü sözlükte yazıyor. kk için
kocalarına kociş, hamilelere hamiş, göbeklerine göbiş diyen kadınlar var burada. siz gayet resmi bir dille 'siz' diye hitap ederek birşeyler yazsanız da, cevaplar sinir bozucu bir şekilde mutlaka 'canım' 'cicim' diye gelir. büyük bir kavgaya şahit olmak veya sosyal tesbitler yapmak istiyorsanız, 'nişanlımla birlikte oldum, hamileyim yardım edin' veya 'evli bir erkekle birlikteyim, benim günahım ne' diye başlıklar açabilirsiniz. ardından seyreyleyin cümbüşü. zîra resmi nikahınız yapılmış bile olsa, nişanlınızla birlikte olamazsınız, bu ahlaksızlıktır. evli bir adamla birlikte olmuşsanız ki vay halinize.
..........
ş harfi ş harfi olalı hiç bu kadar sevilmemiştir herhalde. bu site sayesinde alfabede adeta bir kraliçe, adeta bir hanım ağa. bebişi eh anladım, kocişe allah sizi kahretmesin dedim ama hamişe artık diyecek laf söz bulamadım. bir de dün şunu gördüm ya artık sitenin adı değişsin kadişler kulübü yapılsın;
"tatlım fotodaki sen misin? memişler süper görünüyor"
doğru demişler valla
itüyü değil de ekşiyi okurum ben hep, orda da ne giydiriyolar bize var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?