09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ptesi miydi salı mıydı yanıma geldi benim libidomu arttıracak parfümden sıkmış adi ama namusumu korudum
sende bu libido varken herif tütün kolonyası sıksa ,üstüne atlamamak için zor tutarsın kendini
ama yine de aferin sana ,tut kendini koyverme hemen..ya da vazgeçtim koy gitsin

ofiste kahkaha atıyorum odayı inlettim manyak

Kızım kafe köşelerinde kendimi mi elletcem bu yaştan sonra Olacaksa kıysın imam nikahını ahahahahahha

Çok garip ya önce sevgili sonra koca sonra eski koca sonra yeni sevgili Napim simdi ben libidomu alıp nerelere gidimmm

sende bu libido varken herif tütün kolonyası sıksa ,üstüne atlamamak için zor tutarsın kendini
ama yine de aferin sana ,tut kendini koyverme hemen..ya da vazgeçtim koy gitsin

Yok la erkek olsam tütün kolonyası ile erekte olamam ahahahahahahah icime kacar dicektim utandım ahahahahah

Sende bi hadibesendecilik görüyorum
Var var, daha neler dedi ah nickimden aşağı bile dedi

Allah başına değil eline vermiş

nickimdenaşaaaa ahahahahahhaha bu aklıma gelmemişti

eline diline beline de sağlık

bakın ne buldum.
itü sözlükte yazıyor. kk için

kocalarına kociş, hamilelere hamiş, göbeklerine göbiş diyen kadınlar var burada. siz gayet resmi bir dille 'siz' diye hitap ederek birşeyler yazsanız da, cevaplar sinir bozucu bir şekilde mutlaka 'canım' 'cicim' diye gelir. büyük bir kavgaya şahit olmak veya sosyal tesbitler yapmak istiyorsanız, 'nişanlımla birlikte oldum, hamileyim yardım edin' veya 'evli bir erkekle birlikteyim, benim günahım ne' diye başlıklar açabilirsiniz. ardından seyreyleyin cümbüşü. zîra resmi nikahınız yapılmış bile olsa, nişanlınızla birlikte olamazsınız, bu ahlaksızlıktır. evli bir adamla birlikte olmuşsanız ki vay halinize.

..........

ş harfi ş harfi olalı hiç bu kadar sevilmemiştir herhalde. bu site sayesinde alfabede adeta bir kraliçe, adeta bir hanım ağa. bebişi eh anladım, kocişe allah sizi kahretmesin dedim ama hamişe artık diyecek laf söz bulamadım. bir de dün şunu gördüm ya artık sitenin adı değişsin kadişler kulübü yapılsın;

"tatlım fotodaki sen misin? memişler süper görünüyor"

Son düzenleme:
Aklına gelmedi mi bi git
Kulaklarının arkasına pıt pıt sürmüş ahahahahhaha eşek ölüsü gibi kokuyodu

Takdiri ilahi

Eşek ölüsü gibi mi hahahahahahahaha arada bi rimel sürüyorum onu da bugün gözümden akıttın

Aklına gelmedi mi bi git

Eşek ölüsü gibi mi hahahahahahahaha arada bi rimel sürüyorum onu da bugün gözümden akıttın

Gelmedi olum tabi benim ne işim olur pipiyle

ahahahahahah akan gözler benim icin gelsinnn

Ay rahmetli dedemin vardı bir gün patlattık kardeşimle her yerimize sürdük, annem banyoyu yakıp derimizi kazımıstı

doğru demişler valla

itüyü değil de ekşiyi okurum ben hep, orda da ne giydiriyolar bize var ya

doğru demişler valla

birsürü şey var. çok güldüğüm yerler oldu
kızlar kocam geceleri kalkıp bilgisayara geçiyor. ne yapmalıyım?
+ haftada kaç kez yapıyorsunuz canım?
- şeyi mi? ayda 2-3 canım.
+ ayda 2-3 çok az ama, şimdi kafanı karıştırmak gibi olmasın, kocan aldatıyor olmasın seni canım?
- benim de aklıma gelmedi değil ama evden de pek çıkmaz bizimkisi canım.
+ sen yine de iyi takip et canım.
...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…