09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

uhhhhhhhhhhhh bu ne yaa

ahanda valla böyle oluyo yalan diyemeyiz
evlenince anlarsın nişanlanınca anlarsın çocuğun olunca anlarsın klişeleri, bulunduğun durum bişeyleri anlamak için asla yeterli değildir mesela sen çocuğun yoksa asla boşanma konularında ya da çocuklarla ilgili konularda sallanmazsın

Bu senin algıda seçiciliğin nie onu görüyorsun da kelebekler böcekler görmüyorsun ? abdestin kaçmaması için bazı önerilerim var tabi ama bunları bilahere anlatıcam

sen ne demek istiyosun bana tek gecelik ,ilişkiler mi yaşayayım

Bu senin algıda seçiciliğin nie onu görüyorsun da kelebekler böcekler görmüyorsun ? abdestin kaçmaması için bazı önerilerim var tabi ama bunları bilahere anlatıcam

NE GÜZEL BİR TESPİT !

EVET, NİYE BAŞKA ŞEYLERi SEÇMİYOR SENİN ALGILARN ELMİK? AÇIKLA BİZE :)

NE GÜZEL BİR TESPİT !

EVET, NİYE BAŞKA ŞEYLERi SEÇMİYOR SENİN ALGILARN ELMİK? AÇIKLA BİZE :)

Ben el diyorum sen bana pipi diyosun sonra da vay efendim neden elmik pipi diyo niye ellleriyle oynuyo ahahahha

sonra bdv'de sorunlara çözüm ara diye mi? yok öyle van nayt stendler filam tek gece değil her gece her gece :))

her gece ahahahahahahha

Selamlar herkese öğle arasında sonra biraz çeyiz alışverişi için alışveriş sitlerine baktıktan sonra hemen bu topiğe geldim valla daha önce neden uğramadıysam kendimi pıçaklayasım var.

Selamlar herkese öğle arasında sonra biraz çeyiz alışverişi için alışveriş sitlerine baktıktan sonra hemen bu topiğe geldim valla daha önce neden uğramadıysam kendimi pıçaklayasım var.

buyrun, neler eksik çeyiziniz de tamamlayalım!?

Bayanlar banlanıcam galiba hakkınızı helal edin mapısa gircem ilk defa

Canım benimmm gel tabi ki aramızaaa.

Doldurdunuz evlere tabak canagı koyacak yer bulamıcaksınız

eline koluna sahip çıkma, pepeyi pipi gör sonra vay efendim pi de pi... pi sayısı mı bu alüü..

Senin keyif gıcır tabi, tok acın halinden anlamaz

Bayanlar banlanıcam galiba hakkınızı helal edin mapısa gircem ilk defa

çeneni tutamadın dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…