- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
ssk durumlarını halledebıldınızmı
buarada kızlar bızım basımıza ne geldı gecen hafta buradan bır arkadas ssk bakıyordu ben telefonda o ıste pc basında :)ısyan tabıkı bu
ısyan ve sevcanla cok samımıyım dıyebılırım
2010 yılındakı dogum paramı gordu sonrası bır dunya yanlıs anlasılma sonuc 2010da almayı unuttugum dogum paramı aslanlar gıbı dun gıdp bankadan cektım 3100 kusur :)
sonra bugun resmı tatılde raporsuzdum o paralarımıda aldım ıs yerı odedı
sukur
26 gunde odenecek ssk alınacak raporum var
Allah bereket versın
şimdi oralar sana uzak da. sakaryanın iş bankası girişinde büyük bir simit fırını vardı divan pastanesinin altında... ankaranın ilk simit fırınlarındandır orası.. kızılay deyince orası geliyor aklıma simit konusunda... canım çekti benimde. bu dediklerim duruyor mu aynı mekanda elmiş.
ssk durumlarını halledebıldınızmı
buarada kızlar bızım basımıza ne geldı gecen hafta buradan bır arkadas ssk bakıyordu ben telefonda o ıste pc basında :)ısyan tabıkı bu
ısyan ve sevcanla cok samımıyım dıyebılırım
2010 yılındakı dogum paramı gordu sonrası bır dunya yanlıs anlasılma sonuc 2010da almayı unuttugum dogum paramı aslanlar gıbı dun gıdp bankadan cektım 3100 kusur :)
sonra bugun resmı tatılde raporsuzdum o paralarımıda aldım ıs yerı odedı
sukur
26 gunde odenecek ssk alınacak raporum var
Allah bereket versın
Yediğim yer de ev yemeği gibi :) Ben akşam zor yapıyorum yemeği, bi de işe götürmelik yaparsam var ya
Duruyor cnm :) Ay sen böyle anlatıcan ne kadar nostaljik oldu :)
Canım bak bos yere üzdün kendini, Allah bir şekilde veriyor.
nıckım buldunuzmu ısımyardımcı olayım
ben hamileyken işe koca bir torbayla gelirdim. kuru meyvelerim, meyvelerim, özel yoğurtlarım, oo aklıma geliyor da 20 kilo bile az almışım diyorum
Hallettik canım, ben de artık ssklıyım :)
Çok sevindim ya, hani cebine para koyar unutursun sonra bulursun ya onun kadar sevindimaz para da değil nasıl unuttun sen o parayı?
5 ay oldu 5 kilo aldım, o da yok gibi zaten. Biraz totom büyüdü biraz da göbeğim.
aa hepsi mi duruyor
en iyi yenileyen kendini gima galiba
sen hatırlamazsın o zamanları bebek olsan gerek
hayırlı olsun da annelik haklarından yararlanamazsın sanırım.. 4 aylık maaş süt parası vs
ne güzel yaa... kilolar sonradan dert oluyor. isim belliyse cinsiyet de bellidir. ne ki ben kaçırmışım o kısımları
gimayı yıktılar yenilediler, yerine yenisini de yapmadılar bos bos duruyo
Hee abart85liyim ben de
Erkek canım. Doğum parası alabiliyorum, ücretsiz doğum iznine ayrılmadan önce 120 günlük primimin olması gerekiyor, hatta 90 gün yeterli 120 olunca da süt parası alıyorsun.
ALBÜM AÇTIM İSİM BULUN :)
Feysimin tanıyor olabileceği kişileri hep kk hatunları
Buldum canım, aslında hazırda vardı :) yanına bi isim daha arıyorum klişe olmayacak. burda yazmayım da albümde diyim.
Ben de çok severim ali ismini, onu da koymak istiyordum ama bilmiyorum hala düşünüyorum :)Eğer birgün hamile kalırsam ve erkek olursa ismini Ali koymayı çok istiyorum
Biz bunlara kısaca ERKEK MİLLETİ DİYORUZ.Ya kızlar bakın size ne anlatıcam..
Bugün facede dolaşırken benimle evlenmek isteyen biri ilişki durumu yapmış şaşırdım kendisi ıspartalı,konya yolcusu demiş.
Ahaa dedim kesin konyada fatma diye bir kız vardı şu benimle evlenmek isteyen herifi çok seviyordu köpek giibii yalvarıyordu.
Haksız da değil hani çok yakışıklı ama bana göre değil neyse işte.
İlişki yapmış baktım öğrendim ki fatmayla çıkıyormuş.
Yalvarmalarına dayanamayıp çıkmaya başlamışlar görünce şaşırmadım aslında ..
Çok güldüm daha dün peşimde koşuyordu bugün ise başkasıyla aahhh ben nerelereeee gideeemmm
Olur bigün :)Ne güzel benim facete kimse yok buradan.
Tamam canım.nıckım bı ısım var gelıcem hemen canım kaldırma sakınnn
Ben de çok severim ali ismini, onu da koymak istiyordum ama bilmiyorum hala düşünüyorum :)
Biz bunlara kısaca ERKEK MİLLETİ DİYORUZ.
Olur bigün :)
Tamam canım.
Biz bunlara kısaca ERKEK MİLLETİ DİYORUZ.
Ne güzel benim facete kimse yok buradan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?