09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Hallettik canım, ben de artık ssklıyım :)

Çok sevindim ya, hani cebine para koyar unutursun sonra bulursun ya onun kadar sevindim az para da değil nasıl unuttun sen o parayı?

Duruyor cnm :) Ay sen böyle anlatıcan ne kadar nostaljik oldu :)

Canım bak bos yere üzdün kendini, Allah bir şekilde veriyor.

Yediğim yer de ev yemeği gibi :) Ben akşam zor yapıyorum yemeği, bi de işe götürmelik yaparsam var ya

ben hamileyken işe koca bir torbayla gelirdim. kuru meyvelerim, meyvelerim, özel yoğurtlarım, oo aklıma geliyor da 20 kilo bile az almışım diyorum

Duruyor cnm :) Ay sen böyle anlatıcan ne kadar nostaljik oldu :)

Canım bak bos yere üzdün kendini, Allah bir şekilde veriyor.

aa hepsi mi duruyor
en iyi yenileyen kendini gima galiba
sen hatırlamazsın o zamanları bebek olsan gerek

Hallettik canım, ben de artık ssklıyım :)

Çok sevindim ya, hani cebine para koyar unutursun sonra bulursun ya onun kadar sevindim az para da değil nasıl unuttun sen o parayı?

hayırlı olsun da annelik haklarından yararlanamazsın sanırım.. 4 aylık maaş süt parası vs

aa hepsi mi duruyor
en iyi yenileyen kendini gima galiba
sen hatırlamazsın o zamanları bebek olsan gerek

gimayı yıktılar yenilediler, yerine yenisini de yapmadılar bos bos duruyo

Hee abart 85liyim ben de

hayırlı olsun da annelik haklarından yararlanamazsın sanırım.. 4 aylık maaş süt parası vs

ne güzel yaa... kilolar sonradan dert oluyor. isim belliyse cinsiyet de bellidir. ne ki ben kaçırmışım o kısımları

Erkek canım. Doğum parası alabiliyorum, ücretsiz doğum iznine ayrılmadan önce 120 günlük primimin olması gerekiyor, hatta 90 gün yeterli 120 olunca da süt parası alıyorsun.

ALBÜM AÇTIM İSİM BULUN :)

Ya kızlar bakın size ne anlatıcam..
Bugün facede dolaşırken benimle evlenmek isteyen biri ilişki durumu yapmış şaşırdım kendisi ıspartalı,konya yolcusu demiş.
Ahaa dedim kesin konyada fatma diye bir kız vardı şu benimle evlenmek isteyen herifi çok seviyordu köpek giibii yalvarıyordu.
Haksız da değil hani çok yakışıklı ama bana göre değil neyse işte.
İlişki yapmış baktım öğrendim ki fatmayla çıkıyormuş.
Yalvarmalarına dayanamayıp çıkmaya başlamışlar görünce şaşırmadım aslında ..
Çok güldüm daha dün peşimde koşuyordu bugün ise başkasıyla aahhh ben nerelereeee gideeemmm

gimayı yıktılar yenilediler, yerine yenisini de yapmadılar bos bos duruyo

Hee abart 85liyim ben de

hee iyi o zaman hatırlarsın. klasik ankaralının buluşma noktası. sonra o çemberde dön dur postane tarafı mı metro tarafı mı diye:) gerçi şimdi değişmiştir daha hit buluşma noktaları vardır

Eğer birgün hamile kalırsam ve erkek olursa ismini Ali koymayı çok istiyorum

Eğer birgün hamile kalırsam ve erkek olursa ismini Ali koymayı çok istiyorum
Ben de çok severim ali ismini, onu da koymak istiyordum ama bilmiyorum hala düşünüyorum :)
Biz bunlara kısaca ERKEK MİLLETİ DİYORUZ.
Ne güzel benim facete kimse yok buradan.
Olur bigün :)
nıckım bı ısım var gelıcem hemen canım kaldırma sakınnn
Tamam canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…