09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ben 32 yaşımda evlendim.
32 yaşıma kadar evimize internet girmedi..
Bilgisay aldık taksitle birde internet bağlattırdık bir ay sonra eşimle tanıştım.

nıckım paramı aslında bır donem ugrastım almam ıcın ama eskı esım parayı almıs gozukuyordu tutanacak fılan tutuldu sgk muduruyle gorusuldu fılan sonra bır kere ptt gıttım yoktu para bır dahada gıtmedım 2011 yılında para yatmıs gerı cekılmıs ocak ayında bunu ısyan fark ettı bıraz durtukleıd sevcan kurcaladı ben aradım ve parayı aldım :) cok guzel oldu yanı

Ben 32 yaşımda evlendim.
Bilgisay aldık taksitle birde internet bağlattırdık bir ay sonra eşimle tanıştım.

kısmet tabiki. özel deilse süreçi öğrenebilirmiyim

Şu an 26 yım bana kalsa 26 da erken
Ama dayatmadır, çoluk çocuk vs planı derken 26 da bi yerlerden başlamak adına evlenilebilir tabi

Yeter gariii bırakta o yaşta evleneyim annneeeee
Hahahaha sorv hamileymiş sıra sende beklioruz artık bişiler yettiii gariii

Ben 32 yaşımda evlendim.

da once baglatsaydınız sımdıye 10 yasıdbna cocugun olabılırdı yanııı dımı :)
bızım evedede net hıc ıstemıyorum ama kaynanamlar egeye laptop heıdye ettı
ınt baglattık
sonuc olarak evde youtube gta 4 lego cıty truck dıye gırıs yapıp vıdeo ızleyen bır velet var
esımınde benımde pc baglanmamızı ıstemıyorum ben yeterınce baglıyım zatende ben kk gırıyorum bır tek ama evde net bozar bızı Allah sasırtmasın

Oy ben bunu akşam benim kızlarla yapayım eğleniriz hem pamuktan yabmıştık buda iyiymiş :) kafasını kağıt yerine keçeden yapayım ben daha güzel durur.

Ben 32 yaşımda evlendim.

Hep diyorum ben bu bilgisayar hem faydalı hem çok zararlı diye..
ben de yıllar sonra yıllık izne çıkıp bu şehre geldim 3 ay da evlendim sanki bişe var sandım ..

Sen bugün bana niye laf sokuyosun İki işi aynı anda yapabiliyorum iki tane iş

gözüme batıon nabiyim birine sarasım var sen denk geliyon güsel oluyo senle uğraşmak :)))))

kısmet tabiki. özel deilse süreçi öğrenebilirmiyim

bende her zaman metro kullanıyordum
her daım esımle ıkı yan yana olan kurslara gıdıyormusuz
ama bır gece anıden karsılasmaya basladık ay ayyy kım bu yakısıklı aman da aman derken derken bır baktımkı tanısmısız opusuyoz fılan
sonra evlendık evlıyız sevıyorum kocamı

Çok sevindim ya, belki de o hıyara nasip etmek istemedi Allah o parayı :)
da once baglatsaydınız sımdıye 10 yasıdbna cocugun olabılırdı yanııı dımı :)

hahahah güzeldi

Pardon hesap hatası yaptım..
Bir sene beraberlik bir sene evlilik hmm 31 falanmış tanıştığımız da umarım yanlış hesaplamamışımdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…