- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
işlerden yeni fırsat bulabildim
selam millet
Bizimki daha aday, yani aday var ama henüz koca olmadığı için koca yok gibi bir şey demek istedim ama diyemedim ya.
geçen hamile fotomu ekledim sen daş parçalarkene... :))) kaçırdın
bugun başıma ne geldi.kocamın daha bir ay önce hediye ettiği android telefonumu düşürmüşüm.kurstan kaçığp eve geldim ki bir baktım telefon yok.çaldırıyorum çalıyor.aklım almıyor nerde bu telefon.meger biri bulup kızılayda sağlık kurumuna vermişler.oranın güvenliği eşimi aramış felan.sonra ben aradım açtılar.gittim aldım geldim.güya kursatn kaçacaktım.neler yaşadım.ama verilmiş sadakam varmış.gerçekten varmış.yoksa gitmişti 1000 tl lik telefon
ılk 10 kere bı halt anlamam ben ya :)
ya ıstek yok su ara varda hamılelıgın son 10 gunu ruyamda goruyordum o derece yanı :)
neyse sabahlar olmasın bıraz kaportayı toparlıyayımda :) lohusa kadın ısemı gelır la geldım ıste :)
Oy kızlar eski diski karıştırıyordum ne var ne yok diye..
rahmetli annemin videolarını buldum( kızımı yıkıyo.. konuşuyo, seviyo..
ekrana yapışasım geldi ben kötü oldum.. 10 dakka gideyim hava alayım..
Oy kızlar eski diski karıştırıyordum ne var ne yok diye..
rahmetli annemin videolarını buldum( kızımı yıkıyo.. konuşuyo, seviyo..
ekrana yapışasım geldi ben kötü oldum.. 10 dakka gideyim hava alayım..
O ne ki gizcim bak düğün mekanı ararken aramızda geçen bir konuşmayı anlatıyım size. Bir gün işte düğün yeri bakıyoruz saatini tarihi filan hesaplıyoruz işte şunlar bunlar gelecek diye . Ben de anneannemler bizim arabayla gelse diyorum ama dönüşte ben de olacağım arabaya sığamayız ki dedim bizimki bir kaç saniye benim yüzüme baktı boş boş düğünden sonra annenlerle hala evine döneceğini mi sanıyorsun dedi o an bana dank etmişti artık şaka maka evlendiğimiz o kadar alışmışım ki akşam annemlerde olmaya.
işlerden yeni fırsat bulabildim
selam millet
iyidir elmi senden naber?Canımmmm hoşgeldinnn naber
O ne ki gizcim bak düğün mekanı ararken aramızda geçen bir konuşmayı anlatıyım size. Bir gün işte düğün yeri bakıyoruz saatini tarihi filan hesaplıyoruz işte şunlar bunlar gelecek diye . Ben de anneannemler bizim arabayla gelse diyorum ama dönüşte ben de olacağım arabaya sığamayız ki dedim bizimki bir kaç saniye benim yüzüme baktı boş boş düğünden sonra annenlerle hala evine döneceğini mi sanıyorsun dedi o an bana dank etmişti artık şaka maka evlendiğimiz o kadar alışmışım ki akşam annemlerde olmaya.
he işte böyle ol düzelt
hoşgeldin giz.. bide buraya el at dımı
Ablaaaaaaaaaaaaaaa banı yiyip yiyip geliyosun
Bununla gecmiş olsun, kocişin sana yenisini alırdı
iyidir elmi senden naber?
düştü mü taş?
asmunikal doğru hatırlıyorsun ben bi kirli çıkıyım
geçmiş olsun cutecim.inşaallah bir sonraki hamileliğin her yönden güzel geçer.Allah kolaylıklar versin tüm hamilelere
nickin tanıdık geldi zatenbende hatırlatım merhabalar bende bir kirli çıkıydım şu anda evlilik hazırlığı yapan bir kızçeyim
iyidir elmi senden naber?
düştü mü taş?
asmunikal doğru hatırlıyorsun ben bi kirli çıkıyım
tabi canım tabi bide ben buralara el atayım
çok değerli büyüklerim var burda merhabalar tekrardan
bende hatırlatım merhabalar bende bir kirli çıkıydım şu anda evlilik hazırlığı yapan bir kızçeyim
nickin tanıdık geldi zaten
evet takviminde gördüm 6 ay sonraymış evliliğin
nasıl gidiyor hazırlıklar?
hayırdır elmanyara taşmı var :S
bende kirliçıkıyım
hoşgeldin giz.. kirli çıkı deil kızçeyizmi oldunbu nasıl bir cümledir
sebatıye abla sabanın karısı dogurdumu ya ben gebeyken :)
Ablacımhayırlısı allahtan ne desek bos dılerım arkdasların gebelıklerı cok guzel gercekten canı gonulden dılıyroum
inşalah görüşünce..yahu sen anladın işte dalga geçme pataklıcam seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?