09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ya ben konuyu nasıl buralara bağladım oda ayrı bişe yani...

Senin keyfin yok diye bulaşmıyorum yoksa paralarım
büyük eşittir olsaydı iyiydi

elmayracığım geçmiş olsun taş döküyormuşsun. ben bi ara kum döktüm çok canım acımıştı

eşiti bulamadım :)

Saol cnm, döktüm coğunu cok sükür, iğrenc bir ağrısı var tanımlayamıyorum bile

Aynen ya tam dedim ihale doyasını kontrol ettim geldim bir kaç yorum beğendim hoop başka bir hesap işi anca bitti zaten yeni yeni öğreniyorum çok yavaş yapıyorum işleri hata çıkmasın diye.
Sen işini yap güzelce biz sohbetimizi sonra da ederiz

öpüşcem işte hatta eve götürcem bakcam uyuma şekline filan, beğenmezsem sonra değiştirmek zor oluyo.

Senin keyfin yok diye bulaşmıyorum yoksa paralarım

var benim keyfim bi kere, ben keyfim ve kahyası beraber takılıyoruz sadece uykusuzum sıpa 3 gündür sabah 5'de kalkıyo.. bu sabah ankaranın bağlarını söylüyordu yatakta deli mi ne.. kime çekti bilmiyorum.

var benim keyfim bi kere, ben keyfim ve kahyası beraber takılıyoruz sadece uykusuzum sıpa 3 gündür sabah 5'de kalkıyo.. bu sabah ankaranın bağlarını söylüyordu yatakta deli mi ne.. kime çekti bilmiyorum.

Kızım sen bebelere enerji yüklemesi mi yapıyosun nedir Hep mutlular maşallah

Pıçaklasan diğeri çıkar o çevre bitmez bit gibidir
Konyanın küçük bir ilçesinde abla :)
Aslen ıspartalıyım

Ben de aslen Ispartalı doğma büyüme İstanbulluyum canım hemşehri çıktık iyi mi.

Sizin hikayenizi okumuştum çok etkilenmiştim Allah mutluluğunuzu daim etsin.

eşiti bulamadım :)

Saol cnm, döktüm coğunu cok sükür, iğrenc bir ağrısı var tanımlayamıyorum bile

öyle öyle anlayabiliyorum. inşALLAH bidaha karşılaşmazsın canım..
mesaim 5te bitiyor. benide yolcu edersin dmı

öpüşcem işte hatta eve götürcem bakcam uyuma şekline filan, beğenmezsem sonra değiştirmek zor oluyo.
[/B]
ama cidden bu benim için çok önemli. derin nefes bile alsa biri ben uyuyamam
saatlerin tik tak seni bile rahatsız eder..

Son düzenleme:
analarına bak danalarını al, enerji içeceği içmiş tavşan gibiler, face'den takip et bi ara gör hallerimizi dağılırsın gülmekten.

face kullanmıyorum bebişim, aslında artık acsam mı ki

kızlar ben geldim..
az önce biyopsi sonucumu almaya gittim.doktorum tekrar ultrason yaptı..patalogla konuşmam lazım dedi.iyi huylu demiş ama ,hem de tiroidit iltihap yazmış dedi.bişey anlamadım..
konuşup arayacak beni doktorum.inşallah kötü bişi değildir.yani iyi huylu diyo ama bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…