09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

asmun hayatta odada ikinci bir kişi varken uyuyamazdım, bekarken tek yatardım odada, nefes sesine dahi tahammül edemem. Şimdi herif denecek şahıs yanıma yatmadan uyuyamıyorum, hatta bazen güzel de bi horluyor aynı ninni gibi geliyor

Abla çek ocakta hamile kalacakmış
cute evlenmeden öpüşmüş
nobody beni dövmek istiyomuş
nick nickini değiştirip pipimtam4harf yapacakmış
true kocasını netten bulmuş, cöpcatan sitesinden

ben de nişanlımı ilk kez gittiğim bahar şenliği ve konserde buldum üniversitenin ilk yılının sonuna doğru. hayatımda gittiğim ilk konserdi bazen takılıyorum ona kim bilir daha önce gitsem neler bulurdum ben diye.

Son düzenleme:
face kullanmıyorum bebişim, aslında artık acsam mı ki

kızım valla normal aile değiliz biz, kızı bale kursuna yazdırmaya gittik, kadın milli balerin çok şeker bi hatun, neyse konuşmaya başladık ki daha ilk tanışıyoruz ufaklık konuşurken sen babanın bacağını ısır, adam yazdık çığlıkla iki büklüm oldu o sırada ben de büyüğünün beni gıdıklamasını durdurmaya çalışıyorum bi yandan da kadına söz anlatmaya çalışıyorum kadın yazık dediki; Çok şeker bi ailesiniz!! tabi tabi diyip kaçtık yemin ediyorum

rock'n coke a gitseydin kim bilir nerelere cadır kurardın almor

kızım kadını da cıldırtmıssınız

öpüşcem işte hatta eve götürcem bakcam uyuma şekline filan, beğenmezsem sonra değiştirmek zor oluyo.
eve mi atcan
Geçmiş olsun canım :26:
kedimi katma işin icine

Bi rahat ver nickime, nicktir de geç

aç lan arkadaş öneririrm sana bir sürü

Kimi önerecen ben sölim mi :)

O ne demek ya iyi huylu ne, bişi mi cıktı troidinde

aynen bende öleyi. eskiden evimizde doğal gaz yoktu. kardeşlerimde aynı yerde uyumadıgım için soğuk odada gidip uyuyordum
misafirliğe gidince çok zorlanırım mesela.

Etmez miyim teneke bile bağlarım arkana

oh içim rahatladı

abla bunlar evlenmeden öpüşmüşler

Kim öpüşmüşş nannnnn

Abla çek ocakta hamile kalacakmış
cute evlenmeden öpüşmüş
nobody beni dövmek istiyomuş
nick nickini değiştirip pipimtam4harf yapacakmış
true kocasını netten bulmuş, cöpcatan sitesinden

Ohh be sonunda bebek yapacakk
Cuteee iyi yapmış aferinnn ona :13: ten uyumunu yakalamaya çalışmış
Niye dövecekmiş bakalımm
Tam onu anlatıyor güzelllll beğendimmmm yeni nickini
True da önce konuşmuş sonrada evlanmişlrrr

O ne demek ya iyi huylu ne, bişi mi cıktı troidinde

tek nodülüm var benim elmiş.tek nodül tehlikelidir diyip biyopsi yaptılar.işte hem temiz diyolar hem de şüpheli diyolar.doktorum da patalogla görüşücem ona göre tekrar konuşuruz dedi. belki tekrarlarız biyopsiyi diyo..
yani şimdi bişi var mı yok mu bilemedim.sonuç kağıdını da vermedi bana,sorayım soruşturayım.

oh içim rahatladı

Ama sabah güllerle karşılıcam

abla yaaa azarlasana bunları dizlerini kırıp evlerinde otursunlar !

Canımın ici inşallah kötü bişi cıkmaz. Sacmalamıs doktor sanki azıcık :)

Doktorlar her zaman temkinli yaklaşırlar, ben birşey olduğunu düşünmüyıorum sen sık sık kulak enfeksiyonu geçirmiyor muydun??

Söyle

Abla cute öpüşmüş, nobody de eve atmış elmik de eliza style

yok ablacım boynumda bişi yok benim.haşimoto tirodi var bende..bi de tek nodülüm işte.ultrasonda da evet tiroidit var dedi. ama başka bi açıklama yapmadı işte..
ben de ant. falan vericek sandım ama patalogla konuşucam dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…