09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Kan Tetkiklerin yapıldı mı? ALT,AST,GGT bakıldı mı? Lokosit WBC kaç? CRP kaç kuzum? söyle bunları önce ona göre enfeksiyona bağlı mı değil mi ayna gibi çıkar önüne?

Abla çek ocakta hamile kalacakmış
cute evlenmeden öpüşmüş
nobody beni dövmek istiyomuş
nick nickini değiştirip pipimtam4harf yapacakmış
true kocasını netten bulmuş, cöpcatan sitesinden
bence yapmalııı
Siz de moda çıkarmayın eskiden uyum mu varmış

benım annemle babam hıc öpüşmemiş demekkı onsevısme dıye bısı yok

sabah erkenden burda olurum. ben seni güllerle karşılarımki

ohhhh en sevdiğim arkadaş modeli :)

Söyle

Abla cute öpüşmüş, nobody de eve atmış elmik de eliza style

detya :)

eliza yoook :)

Kan Tetkiklerin yapıldı mı? ALT,AST,GGT bakıldı mı? Lokosit WBC kaç? CRP kaç kuzum? söyle bunları önce ona göre enfeksiyona bağlı mı değil mi ayna gibi çıkar önüne?

aile hekimi :)

Bişi olmaz diyorum hala ısrarla boşu boşuna kendini kasma sakın, patolojide ciddi birşey olsaydı sonucu daha farklı yazarlardı emin ol ha bir de bence başka bir doktora daha danışmakta her zaman fayda var.

Doktorlar her zaman temkinli yaklaşırlar, ben birşey olduğunu düşünmüyıorum sen sık sık kulak enfeksiyonu geçirmiyor muydun??

evet ablacım hala da devam ediyo,dün adanada bi doktora daha gittim onun için. ama o alerjik..
peki nodülden iğneli biyopsi yapınca tiroid bezi iltihabı nasıl anlaşılıyo onu anlamadım..

Geçmiş olsun..........

gecmıs olsun canım benımde hamılelıkte trıoıdım calısmamıstı oncekınde usg fılan cekılmıstım bızım aılede genetık mıras bu guatır problemlerı cok sukur bende cıkmadı ama annemde var

Bence de yapmalı ama kedi7 yapcakmış

Onlar french kiss yapmışlardır

o ne kız onu ben bılmıyorummm

Herkese iyi sohbetler ve iyi akşamlar diliyorum ve çıkıyorum.(eşimin gelme saati)

evet ablacım hala da devam ediyo,dün adanada bi doktora daha gittim onun için. ama o alerjik..
peki nodülden iğneli biyopsi yapınca tiroid bezi iltihabı nasıl anlaşılıyo onu anlamadım..

eheheh şimdi onu anlatsam uzun sürer yavru ya boyama yapmışlardır muhtemelen sonuçların gelmesi kaç gün sürdü 3 günden fazla ise boyamışlar ve üremeye filan bakmışlardır..

valla en son 20 gün önce bakıldı bayaa bişeye ama orda bi sıkıntı yok demişti doktor,hepsi norml sınırdaydı.şu an yanımda değil kağıtlarım..

Bişi olmaz diyorum hala ısrarla boşu boşuna kendini kasma sakın, patolojide ciddi birşey olsaydı sonucu daha farklı yazarlardı emin ol ha bir de bence başka bir doktora daha danışmakta her zaman fayda var.
ne yazık ki burda,sadece üniversite hast. endokrin var.ama ablamın arkadaşı var bodrumda ,iyi bi endokrinci,kan tahlili sonuçlarımı dalan onunla takip ediyoruz..

annem bana hemen gebe kalamamıs ılk dogumdan pıslık varmıs ıcerde kurtaj olmmus ondan 8 ay sonra bana hamıle kalmısmıs oyle dıyor annem abımle aramda 9 yas var
sakın ıstemıyorum deme dıyor bız ne kostuk sneın ıcın dıyor

nıckımtam7harf
benımde ınstagramda adım tamucharf :)

tam3harf mı yapmalıyım nıckım sneın kafa calısır masallah
egeyı ıma edıyorumda ayrıca bızım evın adı ego malıkanası neden oturu tabıkı benden oturu degıl
ege gulay onur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…