bence yapmalıııAbla çek ocakta hamile kalacakmış
cute evlenmeden öpüşmüş
nobody beni dövmek istiyomuş
nick nickini değiştirip pipimtam4harf yapacakmış
true kocasını netten bulmuş, cöpcatan sitesinden
Siz de moda çıkarmayın eskiden uyum mu varmış
sabah erkenden burda olurum. ben seni güllerle karşılarımki
Söyle
Abla cute öpüşmüş, nobody de eve atmışelmik de eliza style
Kan Tetkiklerin yapıldı mı? ALT,AST,GGT bakıldı mı? Lokosit WBC kaç? CRP kaç kuzum? söyle bunları önce ona göre enfeksiyona bağlı mı değil mi ayna gibi çıkar önüne?
bence yapmalııı
benım annemle babam hıc öpüşmemiş demekkı onsevısme dıye bısı yok
yok ablacım boynumda bişi yok benim.haşimoto tirodi var bende..bi de tek nodülüm işte.ultrasonda da evet tiroidit var dedi. ama başka bi açıklama yapmadı işte..
ben de ant. falan vericek sandım ama patalogla konuşucam dedi..
Doktorlar her zaman temkinli yaklaşırlar, ben birşey olduğunu düşünmüyıorum sen sık sık kulak enfeksiyonu geçirmiyor muydun??
tek nodülüm var benim elmiş.tek nodül tehlikelidir diyip biyopsi yaptılar.işte hem temiz diyolar hem de şüpheli diyolar.doktorum da patalogla görüşücem ona göre tekrar konuşuruz dedi. belki tekrarlarız biyopsiyi diyo..
yani şimdi bişi var mı yok mu bilemedim.sonuç kağıdını da vermedi bana,sorayım soruşturayım.
gecmıs olsun canım benımde hamılelıkte trıoıdım calısmamıstı oncekınde usg fılan cekılmıstım bızım aılede genetık mıras bu guatır problemlerı cok sukur bende cıkmadı ama annemde vartek nodülüm var benim elmiş.tek nodül tehlikelidir diyip biyopsi yaptılar.işte hem temiz diyolar hem de şüpheli diyolar.doktorum da patalogla görüşücem ona göre tekrar konuşuruz dedi. belki tekrarlarız biyopsiyi diyo..
yani şimdi bişi var mı yok mu bilemedim.sonuç kağıdını da vermedi bana,sorayım soruşturayım.
Bence de yapmalı ama kedi7 yapcakmış
Onlar french kiss yapmışlardır
aile hekimi :)
Cute seni de leylekler getirdi zaten :)benım annemle babam hıc öpüşmemiş demekkı onsevısme dıye bısı yok
detya :)
eliza yoook :)
evet ablacım hala da devam ediyo,dün adanada bi doktora daha gittim onun için. ama o alerjik..
peki nodülden iğneli biyopsi yapınca tiroid bezi iltihabı nasıl anlaşılıyo onu anlamadım..
Bence de yapmalı ama kedi7 yapcakmış
Onlar french kiss yapmışlardır
valla en son 20 gün önce bakıldı bayaa bişeye ama orda bi sıkıntı yok demişti doktor,hepsi norml sınırdaydı.şu an yanımda değil kağıtlarım..Kan Tetkiklerin yapıldı mı? ALT,AST,GGT bakıldı mı? Lokosit WBC kaç? CRP kaç kuzum? söyle bunları önce ona göre enfeksiyona bağlı mı değil mi ayna gibi çıkar önüne?
ne yazık ki burda,sadece üniversite hast. endokrin var.ama ablamın arkadaşı var bodrumda ,iyi bi endokrinci,kan tahlili sonuçlarımı dalan onunla takip ediyoruz..Bişi olmaz diyorum hala ısrarla boşu boşuna kendini kasma sakın, patolojide ciddi birşey olsaydı sonucu daha farklı yazarlardı emin ol ha bir de bence başka bir doktora daha danışmakta her zaman fayda var.
o ne kız onu ben bılmıyorummm
Boşuna okumadık tıp fakültesinde 2 sene okuduk tam hastalıklara geçecektik ki ben yeniden sınava girdim :)
insanda biraz akıl olurda, kendi ismiyle çakma feys açmaz :) Vermeyince mabud neylesin mahmut
Vermeyince mabud neylesin mahmut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?