abla geçmiş olsun eline şeker dök elleme
ben o notaları kocama gönderiyorum
bizim melodimiz olarak ya da gece melodisi olarak :))))))))))))))))))))
abla sen de az değilsinbir tepsi hikayesi var sana gönderim mi
gönder el kesik ama ayy bugun başıma gelmeyen kalmadı
Kaynanın baklavalarını mı yidin
Abla bi abdest al bi oku ya, niye üst üste geldi ki
şimdi gidiyorum akşam namazını kılayım ashabı bediri okuyayım
ANNE VE KAYNANA FARKI
Yaşını başını almış iki eski arkadaş hanımefendi yolda karşılaşmışlar.Hal hatır sormuşlar.Sıra çocuklarına gelmiş.Senin oğlan nasıl,evlendi mi? diye sormuş biri,
Evlendi demiş öteki,evlendi ama ah,sorma,öyle bir gelin çıktı ki,felâket!..
Sabahtan akşama çalışıyor,evde doğru dürüst yemek pişmiyor,yorgun olduğu zaman oğluma yemek pişirttiriyor.Bazen sabah kahvaltısını bile oğlum hazırlıyor.
Ne dikiş var, ne ütü. Bir kadın bulmuş, bütün işi ona yaptırtıyor. Evde prensesler gibi oturuyor, oğlum için özel hiçbir şey yapmıyor, çok üzgünüm, çok
Vah vah demiş arkadaşı, peki kızın nasıl, o da evlendi mi?
O da evlendi demiş arkadaşı, ama o çok mutlu, öyle iyi bir damadım var ki, kızımın elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor.
Kızım çalıştığı için çok yoruluyor, çoğu akşam, yemekleri beraber pişiriyorlar, hatta bazen damadım hazırlıyor. İnanır mısın öyle iyi bir çocuk ki tatil günlerinde kahvaltısını kızımın yatağına götürüyor.
Bir kadın bulmuşlar, evin bütün işlerini o yapıyor, kızım evde hiç yorulmuyor, prensesler gibi oturuyor, kocası da ondan iş beklemiyor, çok memnunum, Çooookkkk
Yorumsuz
Ben de aslen Ispartalı doğma büyüme İstanbulluyum canım hemşehri çıktık iyi mi.
Hepsinin köküne kiprit suyu
ANNE VE KAYNANA FARKI
Yaşını başını almış iki eski arkadaş hanımefendi yolda karşılaşmışlar.Hal hatır sormuşlar.Sıra çocuklarına gelmiş.Senin oğlan nasıl,evlendi mi? diye sormuş biri,
Evlendi demiş öteki,evlendi ama ah,sorma,öyle bir gelin çıktı ki,felâket!..
Sabahtan akşama çalışıyor,evde doğru dürüst yemek pişmiyor,yorgun olduğu zaman oğluma yemek pişirttiriyor.Bazen sabah kahvaltısını bile oğlum hazırlıyor.
Ne dikiş var, ne ütü. Bir kadın bulmuş, bütün işi ona yaptırtıyor. Evde prensesler gibi oturuyor, oğlum için özel hiçbir şey yapmıyor, çok üzgünüm, çok
Vah vah demiş arkadaşı, peki kızın nasıl, o da evlendi mi?
O da evlendi demiş arkadaşı, ama o çok mutlu, öyle iyi bir damadım var ki, kızımın elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor.
Kızım çalıştığı için çok yoruluyor, çoğu akşam, yemekleri beraber pişiriyorlar, hatta bazen damadım hazırlıyor. İnanır mısın öyle iyi bir çocuk ki tatil günlerinde kahvaltısını kızımın yatağına götürüyor.
Bir kadın bulmuşlar, evin bütün işlerini o yapıyor, kızım evde hiç yorulmuyor, prensesler gibi oturuyor, kocası da ondan iş beklemiyor, çok memnunum, Çooookkkk
Yorumsuz
O kadar da değil
Ama herkesin yavrusu kendine işte
Çekk biraz önce bunu facemde paylaştım sen beni mi takip ediyorsun yoksa aceppp
Ben öyle diyosam öyle! :)
çek onu feyste okumuştum, gelin işte :)
Her yerde olabilirim
Bu bi de kaynana olmamış halin henüz, kendinden pay biç yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?