09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bulup alıntı yaptım aynen böyle yazmıştım ama o kadar kişi olunca yorumum gözden kaçtı heralde

Bulup alıntı yaptım aynen böyle yazmıştım ama o kadar kişi olunca yorumum gözden kaçtı heralde

Ay valla görmedim ben o ara cok kalabalıktı ya ondan olmuştur :d

Valla genetikmiş dedi doktorum ama bizde kimse tas dökmedi. Kum dökmek olağanmış yediğimiz ictiğimiz seyler vs ama herkes bir gün tas döker mi bilmem döksün de istemem cünkü cok korkunc bir ağrısı var :/(

...ve Çekirge hoplaya zıplaya metrobüs yolunu tutar :122:

Ayy ALLAH korusun RABBİM kimsenin başına vermesin..
Çevremden sık sık duyar oldum.
Heralde herkes dökecek birgün diye içimden söyleniyordum..
Hee birde şimdiden yirmilik korkusu sardı beni 20 yaşıma geldim oda gelir mi acepp

...ve Çekirge hoplaya zıplaya metrobüs yolunu tutar :122:

Birgün de bizim icin su boğazın altındaki tünele bin

Gelmez gelmez rahat rahat otur sen basıma is cıkarma.

Ben de cıkıyorum bebişim, hastayım diye azat etti beni baskanım. Öpüyorum kocaman

Oh be pcme geçtim Jet hızıyla yazabilirim şimdi
Ayıplılar açıldınız dimi benden sonra

Bugün bana terapitipitim ne dedi biliyonuz mu?
Sen benim mesleki alanımda önemli bir çalışmamsın, böyle bir vakayla çalışmamıştım hiç didi..
Demek ki bu tür vakalar sadece türk filmlerinde olmuyormuş didi bide

İstanbulda yönetmen yardımcısı bir arkadşaım var, ona söylesem de dizi mi yapsa acep

tişkürler kızlarr, valla aranıza katıldım sanırsam nick,nems :) geç gidebildim kan tahliline yarın belli olcakmış

gecikmemde 4. günüm dua edin benim için

çek darısı başına elmm evet 3 harfli ortadaki harfi söylimmi i

görş memlükler

Günaydın Kasımda Aşk Başkadır'cılarım, Günaydın Kızlarcımmm, Günaydın Sevgi Pıtırcıklarım

Canım benimmmmm topağımın libidosu yüksek altı ay icinde bissürü gebe verdi Komisyonumu alırım ona göreeee

Ortadaki harf var ya sovere ona bi isim bulalım

ağlamak güzel şey.

Süzülünce yaşlar gözündeeeeeeeeeeeeeen

Günaydın ahali
Ben bugün çok takılamayabilirim
Bizim Selin'in nişanı var da izinli haftaiçi nişan yapanı da yeni gördüm
Onun yerine de ben bakacağım
Bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…