09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Hoşgördük :)

benım mesaım baslıyalı 1 saat 10 dk oldu
aksam ustu egıtım var yanı bız mesaıyı bugun 15:00 kadar dusunelım

Ay tripcan :) Dökül derdini

Açılın ben geldim!... Günaydın.

GünaydıN!
günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar

elmayra ben tükkanı açıp sana günaydın diyecektim :18::18::18::18:

ohooooo tükanı ben actım bile

Yok rutin hastalığımızdan ama bu sefer çok kötüyüm üşüttüm mü acaba

Amin
Her duyan damada sabırlar diliyo

Dikkat et cnm gecmiş olsun.

Damat yandı da farkında değil

Son düzenleme:
Hoşgördük :)

benım mesaım baslıyalı 1 saat 10 dk oldu
aksam ustu egıtım var yanı bız mesaıyı bugun 15:00 kadar dusunelım

bizimde eğitimler hafta sonu olcakmış
3 4 ay boyunca her hafta sonu düşünsenize. milleti diyorum dilekçe verelim hafta içine alalım diye.
insanlar korkuyor

Ay tripcan

ohooooo tükanı ben actım bile

bir gün bende açacağım. nasılsın canım

bizimde eğitimler hafta sonu olcakmış
3 4 ay boyunca her hafta sonu düşünsenize. milleti diyorum dilekçe verelim hafta içine alalım diye.
insanlar korkuyor

bir gün bende açacağım. nasılsın canım

Tmm ptesi sen ac :)

İyiyim sükürler olsun, bu akşam Behzat Amirimi de izlicem benden keyiflisi yok, sen nasılsın?

nobadiii feysin açık mı bişey sorcam

Bana sor la, o yokken ben vardım

Tmm ptesi sen ac :)

İyiyim sükürler olsun, bu akşam Behzat Amirimi de izlicem benden keyiflisi yok, sen nasılsın?

bu kutsal görevi yerine getircem
bende iyim hamdolsun. ailemin yanına gitcem bu akşam. küçük çok tatlı çok şeker şebek kardeşimi görcem. çok özledim onu

bir an annemi gördüm bu ince belli takıntısı çoğu kişide var ama bizim kurum böyle karton bardak sana özel çekmeceme atıcağım ince bellli buyrun geliniz efendim

Ben çok çay içmem içtiğimde de hakkını isterim

Allah razı olsun aplaaaa Allah ne muradın varsa versin aplaaa

Niyeki ya ben arabesk bir kişimiydim

bugun cuma ayıplı konular konusmucaz

Burada ayıplı konular mı konuşuluyor ki . Eğitici öğretici bir topik olicek yani biz nişanlılar için.

gelin gelin hepinize karton bardaklarda poşet çay hazırlayacağım buyrun bu tarafa alallım sizi

ben sabah kupamda yaptım kendime gizcim üstüne yarım saat sonra da çaycı getirdi onu da içtim içim dışım çay oldu. Zaten öyle bir yerleştim ki masama gören 10 yıllık memurum sanır. Türk kahvesi finacanımı , kupamı, tatlı kaşığımı, çay kaşığımı getirdim evden. Plastik çatallar, tabaklar, kaşıklar , havlu kağıt filan ne varsa çekmecemde yedek ayakkabılar filan.

Simit + Çay... Aynen böyleyim :126:

ben de bu sabah simit, karper peynir ve çay üçlemesinden yaptım çok güzel gitti valla afiyet olsun sana da.

bu kutsal görevi yerine getircem
bende iyim hamdolsun. ailemin yanına gitcem bu akşam. küçük çok tatlı çok şeker şebek kardeşimi görcem. çok özledim onu

O zaman kutsal damacanayı da kapıya koyayım da erikliden gelirlerse değiştirsinler

aaa kücük kardeşin mi var

nick 5 kılo aldıysan ıyı ama emınım hıc bellı olmuyordur dimi ?

ben süzüldüm ya acaba kanamadan ötürümü bu kadar kilo verdim midem bulanıp kusmuyordumda

bırde bana nıck bulacaktın ne oldu?
asmunıkal dı sanırım sızın kamu mu bızım ozel sektor egıtımlerı kendı ıcımızde alıyoruz ama dısarıdan bırı geldıgınde bızımde hafta sonu oluyor
ölüm gibi

Bana sor la, o yokken ben vardım

Kıskanç

O zaman belki bilen birisi cevap verir sana da sorayım :)

Sırt üstü uzandığım zaman bebek çok hareketli oluyor ve baskısını bağırsaklarımda hissediyorum hatta afedersiniz rahim ağzına kadar hissediyorum sanki orda bişey var ve heran düşecek gibi, aklıma plesenta yani halk arasında bebeğin eşi dediğimiz parça geliyor acaba rahim ağzını mı kapattı ama kanama vs yok da hissediyorum hani böyle regl olduğunda aktığını hissedersin ya aynen öyle.

Hadi cevap ver :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…