09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

her şekilde tecrübe önemlidir, pozisyonları ona göre belirlemek lazım sonra sakatlanan gençler geliyor alimallah...

benim buna diyebilcek bir sözüm yoğğğğ

Kendisini görsen kardişim dersin

vuhu bomba açıklamalar kızı 24 yaşında ise kk da olma olaslığı nedir yoksa benim annemde buralardamı diye düşünüyorum haaaaaa

bakalım işte uzman olayım biz de bebek çalışmalarına başlarız ya da olmaya az bir zaman kala. Uzman olduğum gün bir de hamile olduğu öğrensem var ya tam süper olur iki kutlama birden yaparız. Benim genelde işler hep öyle oldu sınavı kazandığım gün sözümüz oldu, doğum günümde nereye atandığım belli oldu ve evimizin ilk büyük parçaları olan beyaz eşlarımızı aldık o gün aklıma geldi zaten ben uzman olduğum gün de ya hamile kalırım ya da hamile olduğu öğrenirim dedim inşallah öyle olur.

canım görüyorum aldıklarını takipteyim seni

18 mayıs düğünüm aquam gelebilirsen gel beklerim buradaki kızlar ile almor asmun felan eminönnü ne gideceğiz birgün istersen gel sende :)))))))

ben her gün eminönündeyim dermişim

benim okul vefa'da imç'nin arkasında hemen, gelebilirim yani eminönü çok yakın bana.

düğün için de inşallah diyeyim o zaman bi gelsin de bakarım gelebilirsem gelirim tabii ki

Senin anneni bilmem de Hanım balanın kızı henüz üye değil

hımmmmmm ayy üye olsa ne güzel olur farzetkiye annesi için yazar birşeyler ayyy bizlerde o günleri görelim :)))))

canım kısmet bu işler çok güzel olur ama inşallah önündeki bu senewler seni yıpratmaz amacından vazgeçirmez canım

oyyyyy iş güç koşturması ben bir 20 dakika iş bakayım yemeğe gidicem kocaman öpüyorum herkesleri

biliyorum hergün oralarda olduğunu zaten oturduğun yer çok yakın ve eski bir semt tarihi bir yerde oturuyorsun :)))))

imç yeee nasıl gidebilirim unkapanında kalıyordu değilmi ben oralara hiç inmedim gidip bakmalımıyım sence canım

Tamam tatlım afiyet olsun ben de 20 dk sonra yemeğe çıkacağım.

Doğru söze ne denirrrrrr duydunmuu nobody nelerr çözmüşler nelerrrr

Siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler bitirdim ben maliyeden de yandal yaptım sonra alanım tamamen maliyeye kaydı işte mali hizmetler uzman yardımcısıyım şu an tatlım.

Benim kızımda aynı bölümden mezun,sadece siyaset bölümü yok tu,şimdide master yapıyor

her şekilde tecrübe önemlidir, pozisyonları ona göre belirlemek lazım sonra sakatlanan gençler geliyor alimallah...

Dimi yani kamasutra gibi

benim buna diyebilcek bir sözüm yoğğğğ

vuhu bomba açıklamalar kızı 24 yaşında ise kk da olma olaslığı nedir yoksa benim annemde buralardamı diye düşünüyorum haaaaaa

Senin annen ben değilim yafrummmm

Teşekkür ederim ablacım genelde daha küçük sanırlar beni
İş hayatında pek ipleyen olmuyodu en baş bu yüzden
Sonra bir cinnet herşeyi çözdü

Mşnyon olmanın avantajıda çok ama

en iyi imza olaydı adaylığımı koyardım ama ııh :)) pek eğlenceli gözüküyor bakalım neler çıkacak yımırtadan.

Seni aday gösterirler bebişim en kendini bilmez üye diye ahahahah

Ben tek geçen yıl ki yarışmayı görebildim
Yıllar yıllar burada olmadığımdan

Onda da oy kavgası şike filan vardı
Çok komiğime gitmişti

Boş bi zamanda bende oylarım belki, geyiğine

ben27 mı :) ha bende 87 lıyım dogum gunumu daha 5 gun once kutladım ayol aaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…