her şekilde tecrübe önemlidir, pozisyonları ona göre belirlemek lazım sonra sakatlanan gençler geliyor alimallah...
Kendisini görsen kardişim dersin
Seninde yüzün münyon çekimmmm
vuhu bomba açıklamalar kızı 24 yaşında ise kk da olma olaslığı nedir yoksa benim annemde buralardamı diye düşünüyorum haaaaaa
canım hayırlısı bu işin osnu yeşil pasaport bilesin çok rahat birşey babam bazen hava atıyor :)))))))yaparsın yaaa daha küçüksün bizler yaparız 30 a kadar yolu var ondan sonra yoramam valla kendimi yaparım bebe ki benim nişanlı daha evlenmeden bebek istiyor
Ben geldim bebeler :)
Size cok güzel seyler hazırladım. Buyrun bakalım;
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...enleriquot-yarisma-duyurusu.html#post32475622
Hayırlı olsun Elmayra.
canım görüyorum aldıklarını takipteyim seni
18 mayıs düğünüm aquam gelebilirsen gel beklerim buradaki kızlar ile almor asmun felan eminönnü ne gideceğiz birgün istersen gel sende :)))))))
Senin anneni bilmem de Hanım balanın kızı henüz üye değil
bakalım işte uzman olayım biz de bebek çalışmalarına başlarız ya da olmaya az bir zaman kala. Uzman olduğum gün bir de hamile olduğu öğrensem var ya tam süper olur iki kutlama birden yaparız.Benim genelde işler hep öyle oldu sınavı kazandığım gün sözümüz oldu, doğum günümde nereye atandığım belli oldu ve evimizin ilk büyük parçaları olan beyaz eşlarımızı aldık o gün aklıma geldi zaten ben uzman olduğum gün de ya hamile kalırım ya da hamile olduğu öğrenirim dedim inşallah öyle olur.
uzman anne ha ama annelikte uzman olmak koley değil tebi.
Hoş geldin aqualilly sana da apla desek bir mahsuru var mı varsa demiyek.
de de83lüyüm ne istiyosan de, teyze bile olur yani
Yok yok apla iyidir.
Bende 23 yaşında evlendim 25 yaşında anne oldum,sen daha gençsin ben yaşlıyım işteee
Nemişş ne güzel bu böyle sarıl uyu buna ohh mis vallaa
Seninde yüzün münyon çekimmmm
Cebimizxen çıkarırız demi bodicim kurtlarla dans edilmez :13::13:
Diyebilirsinnn tabisisiii kaç kişinn anasıyım burada zaten
Sende de yafrucumm
Teyze diyim bari size ben.
İnşallah hayırlı olurHer yıl olaylar olaylaaar
ben her gün eminönündeyim dermişim
benim okul vefa'da imç'nin arkasında hemen, gelebilirim yani eminönü çok yakın bana.
düğün için de inşallah diyeyim o zaman bi gelsin de bakarım gelebilirsem gelirim tabii ki
hımmmmmm ayy üye olsa ne güzel olur farzetkiye annesi için yazar birşeyler ayyy bizlerde o günleri görelim :)))))
canım kısmet bu işler çok güzel olur ama inşallah önündeki bu senewler seni yıpratmaz amacından vazgeçirmez canım
oyyyyy iş güç koşturması ben bir 20 dakika iş bakayım yemeğe gidicem kocaman öpüyorum herkesleri
aaa benim de geçen aklıma geldiydi ne zaman açılcak deyu hadi bakalım hayırlı olsun. kavgasız gürültüsüz inşalla
İnşallah hayırlı olurHer yıl olaylar olaylaaar
uzmanlar araştırmış ayyy bu uzman lafı geçince gülesim geliyor ama argelemişler ki 30 yaş ve üstü bayanlar vücudunu duruşunu herşeyi 20 yaşındaki çıtıra göre daha iyi kullanıyormuş çünkü bilgi ve tecrübleri vamrış iş hayatındada onlar daha öndelermiş vuhuuuu seksapalite olarakta böyle imiş
Siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler bitirdim ben maliyeden de yandal yaptım sonra alanım tamamen maliyeye kaydı işte mali hizmetler uzman yardımcısıyım şu an tatlım.
her şekilde tecrübe önemlidir, pozisyonları ona göre belirlemek lazım sonra sakatlanan gençler geliyor alimallah...
benim buna diyebilcek bir sözüm yoğğğğ
vuhu bomba açıklamalar kızı 24 yaşında ise kk da olma olaslığı nedir yoksa benim annemde buralardamı diye düşünüyorum haaaaaa
Teşekkür ederim ablacım genelde daha küçük sanırlar beni
İş hayatında pek ipleyen olmuyodu en başbu yüzden
Sonra bir cinnet herşeyi çözdü
en iyi imza olaydı adaylığımı koyardım ama ııh :)) pek eğlenceli gözüküyor bakalım neler çıkacak yımırtadan.
hımmmmmm ayy üye olsa ne güzel olur farzetkiye annesi için yazar birşeyler ayyy bizlerde o günleri görelim :)))))
Mşnyon olmanın avantajıda çok ama
Dimi yani kamasutra gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?