09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

eee şey benim babam uzman müfettiş denetmen her bişiydi :)))))) çok okur ve yazardı ama annem düz memurdu vallla öyle babam gibi kariyer yapamadı bende babam gibi yapamam çok zor bir süreç bu yaaa alllah kolaylık versin

bende bizim kurumun ısnavlarına girip girip çuvallıyorum yaşasınnnn

Al kuzum uzmanlığını sonra ne güzel uzman anne olursun işte

uzman anne ha ama annelikte uzman olmak koley değil tebi.

kız cute özüne dönmüşsün ayıplı ayıplı konuşmalar tam gaz maşallah

selam millet

Hoş geldin aqualilly sana da apla desek bir mahsuru var mı varsa demiyek.

İlk duyanlar hemen şoka giriyorlarrr tahmin etmiyorlar hiç

Öyleyiz herhalde 64 doğumluyum

Benim annem babam da 64 doğumlu size anne diyebilir miyim.

Eki Görüntüle 845585

ahanda bundan aldım inşallah işe yararda rahat ederim

ne güzelmiş

senin bölüm neydi.
bende muhasebe iktisat işletme vs gibi bilgiler hiç yok.. hani bunların eğitimini almış olsaydım kaymakamlık sınavına girer şansımı denerdim artık bayanların önü çok açık..
sende 5yıl sonra daha güzel bir konumda olcaksın inşALLAH..
benmde adaylıgım kalksın şube müdürlüğüne kadar düşünüyorum walla

Almor seninde söz-nişan konunu görmüştüm
Çok hanım hanımcık duruyosun

Müfettişlikte ve denetmenlikte turne ve rotasyon var diye seçmedim zaten onlar tam erkek şi o yüzden sabit kalabileceğim bir uzmanlık seçtim tatlım. Bir uzman olsam ondan sonra çok rahat olacağım da kısmet tabi her şey o yüzden yardımcıyken bebek düşünemiyorum şu an.

nerede o eski günler aqua benim çeyiz 2 snede bittti ohh ohh şimdi onun rahatlığı var

izin günüdemisin öğretmenim

yok canım öğlenciyim geç başlıyor dersim hazırlanıp çıkarım birazdan. çeyiz bitse de eksik bitmez gizim, al al al hala sürekli bi şeyler alıyorum ben

ama tabii ki o çeyizin stresi gibi olmuyor, çok daha keyifli.

ne zaman olcek düğün sizin belli oldu mu?

Başı Hanımkeles çekiyor sonra ben geliyorum ama ikimizde sizi katlarız seksapelde hahahhahah

uzmanlar araştırmış ayyy bu uzman lafı geçince gülesim geliyor ama argelemişler ki 30 yaş ve üstü bayanlar vücudunu duruşunu herşeyi 20 yaşındaki çıtıra göre daha iyi kullanıyormuş çünkü bilgi ve tecrübleri vamrış iş hayatındada onlar daha öndelermiş vuhuuuu seksapalite olarakta böyle imiş

Siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler bitirdim ben maliyeden de yandal yaptım sonra alanım tamamen maliyeye kaydı işte mali hizmetler uzman yardımcısıyım şu an tatlım.

canım görüyorum aldıklarını takipteyim seni

18 mayıs düğünüm aquam gelebilirsen gel beklerim buradaki kızlar ile almor asmun felan eminönnü ne gideceğiz birgün istersen gel sende :)))))))

her şekilde tecrübe önemlidir, pozisyonları ona göre belirlemek lazım sonra sakatlanan gençler geliyor alimallah...

canım hayırlısı bu işin osnu yeşil pasaport bilesin çok rahat birşey babam bazen hava atıyor :)))))))yaparsın yaaa daha küçüksün bizler yaparız 30 a kadar yolu var ondan sonra yoramam valla kendimi yaparım bebe ki benim nişanlı daha evlenmeden bebek istiyor

Almor seninde söz-nişan konunu görmüştüm
Çok hanım hanımcık duruyosun

Dışarıdan öyle görünüyorum diyormuşum . Geçen nişanımda artık nasıl oynadıysam bütün komşular şaşırmış onlar da beni böyle sessiz sakin kazulet bir tip bilirlerdi ki normalde öyleyimdir o kadar kıvrak oynayınca herkes şok oldu sen de az değilmişsin ha diyorlar nişanlım bile şaşırdı benden o kadar oynaklık beklemiyormuş.

Hanımabla ben hep diyorum 18'imde evleneydim şimdi boyumca çocuuuumm olurdu diye 30'da koca bulup evlenince işte şimdi bebelere malzeme veriyoruz böle..

37'ye yelken açtım ben...

Bende 23 yaşında evlendim 25 yaşında anne oldum,sen daha gençsin ben yaşlıyım işteee

Eki Görüntüle 845585

ahanda bundan aldım inşallah işe yararda rahat ederim

Nemişş ne güzel bu böyle sarıl uyu buna ohh mis vallaa

Bende 87 liyim ve daha küçük sanırlar

Seninde yüzün münyon çekimmmm

Başı Hanımkeles çekiyor sonra ben geliyorum ama ikimizde sizi katlarız seksapelde hahahhahah

Cebimizxen çıkarırız demi bodicim kurtlarla dans edilmez :13::13:

uzman anne ha ama annelikte uzman olmak koley değil tebi.

Hoş geldin aqualilly sana da apla desek bir mahsuru var mı varsa demiyek.

Benim annem babam da 64 doğumlu size anne diyebilir miyim.

Diyebilirsinnn tabisisiii kaç kişinn anasıyım burada zaten

aaaa size anne desem anneciğimle yaşıtsınız hürmetler diyorum size bende 25 yaşındayım :)))))

Sende de yafrucumm

İlk duyanlar hemen şoka giriyorlarrr tahmin etmiyorlar hiç

Öyleyiz herhalde 64 doğumluyum

wayy

Siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler bitirdim ben maliyeden de yandal yaptım sonra alanım tamamen maliyeye kaydı işte mali hizmetler uzman yardımcısıyım şu an tatlım.

kamu ve hukuk mezunları başvurabiliyor ona.
tekrar hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…