Yok canım A grubunda önce uzman, müfettiş, denetmen yardımcısı diye giriyorsun mesleğe 3 yıl yardımcılık süreci sonucunda senden yine bir ton sınavdır tezdir, ingiizcedir istiyorlar onları da verirsen artık uzman, müfettiş ya da denetmen oluyorsun veremezsen hoop kadron düşüyor düz memursun unvan ve yetkilerin gidiyor maaş düşüyor o yüzden çok çalışmam lazım çoookkkkkkk.
Al kuzum uzmanlığını sonra ne güzel uzman anne olursun işte
kız cute özüne dönmüşsün ayıplı ayıplı konuşmalar tam gaz maşallah
selam millet
İlk duyanlar hemen şoka giriyorlarrrtahmin etmiyorlar hiç
Öyleyiz herhalde 64 doğumluyum
Yok canım A grubunda önce uzman, müfettiş, denetmen yardımcısı diye giriyorsun mesleğe 3 yıl yardımcılık süreci sonucunda senden yine bir ton sınavdır tezdir, ingiizcedir istiyorlar onları da verirsen artık uzman, müfettiş ya da denetmen oluyorsun veremezsen hoop kadron düşüyor düz memursun unvan ve yetkilerin gidiyor maaş düşüyor o yüzden çok çalışmam lazım çoookkkkkkk.
eğitimcek :)
senın mazretın varmıs bende ogrenebılırmıyım
eee şey benim babam uzman müfettiş denetmen her bişiydi :)))))) çok okur ve yazardı ama annem düz memurdu vallla öyle babam gibi kariyer yapamadı bende babam gibi yapamam çok zor bir süreç bu yaaa alllah kolaylık versin
bende bizim kurumun ısnavlarına girip girip çuvallıyorum yaşasınnnn
nerede o eski günler aqua benim çeyiz 2 snede bittti ohh ohh şimdi onun rahatlığı var
izin günüdemisin öğretmenim
Başı Hanımkeles çekiyor sonra ben geliyorum ama ikimizde sizi katlarız seksapelde hahahhahah
ne güzelmiş
senin bölüm neydi.
bende muhasebe iktisat işletme vs gibi bilgiler hiç yok.. hani bunların eğitimini almış olsaydım kaymakamlık sınavına girer şansımı denerdimartık bayanların önü çok açık..
sende 5yıl sonra daha güzel bir konumda olcaksın inşALLAH..
benmde adaylıgım kalksın şube müdürlüğüne kadar düşünüyorum walla
aaaa size anne desem anneciğimle yaşıtsınız hürmetler diyorum size bende 25 yaşındayım :)))))
yok canım öğlenciyim geç başlıyor dersim hazırlanıp çıkarım birazdan. çeyiz bitse de eksik bitmez gizim, al al al hala sürekli bi şeyler alıyorum ben
ama tabii ki o çeyizin stresi gibi olmuyor, çok daha keyifli.
ne zaman olcek düğün sizin belli oldu mu?
uzmanlar araştırmış ayyy bu uzman lafı geçince gülesim geliyor ama argelemişler ki 30 yaş ve üstü bayanlar vücudunu duruşunu herşeyi 20 yaşındaki çıtıra göre daha iyi kullanıyormuş çünkü bilgi ve tecrübleri vamrış iş hayatındada onlar daha öndelermiş vuhuuuu seksapalite olarakta böyle imiş
Müfettişlikte ve denetmenlikte turne ve rotasyon var diye seçmedim zaten onlar tam erkek şi o yüzden sabit kalabileceğim bir uzmanlık seçtim tatlım. Bir uzman olsam ondan sonra çok rahat olacağım da kısmet tabi her şey o yüzden yardımcıyken bebek düşünemiyorum şu an.
Almor seninde söz-nişan konunu görmüştüm
Çok hanım hanımcık duruyosun
uzman anne ha ama annelikte uzman olmak koley değil tebi.
Hoş geldin aqualilly sana da apla desek bir mahsuru var mı varsa demiyek.
de de83lüyüm ne istiyosan de, teyze bile olur yani
Hanımabla ben hep diyorum 18'imde evleneydim şimdi boyumca çocuuuumm olurdu diye 30'da koca bulup evlenince işte şimdi bebelere malzeme veriyoruz böle..
37'ye yelken açtım ben...
Bende 87 liyim ve daha küçük sanırlar
Başı Hanımkeles çekiyor sonra ben geliyorum ama ikimizde sizi katlarız seksapelde hahahhahah
uzman anne ha ama annelikte uzman olmak koley değil tebi.
Hoş geldin aqualilly sana da apla desek bir mahsuru var mı varsa demiyek.
Benim annem babam da 64 doğumlu size anne diyebilir miyim.
aaaa size anne desem anneciğimle yaşıtsınız hürmetler diyorum size bende 25 yaşındayım :)))))
Siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler bitirdim ben maliyeden de yandal yaptım sonra alanım tamamen maliyeye kaydı işte mali hizmetler uzman yardımcısıyım şu an tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?