ayyyyy kaç yaşındasınız kiii bide ben minik gösteriyormuşum şikrette 92 li bir kız var baktım kanka muhabbetinde hatta yaaa bu minik yaşta o yüzük takmış diye herkesi bana baktırdı bende koskoca 25 yaşındayım dedim kız beni 20 sanıyor böylede avantajım var puhahahahaha
88 liler nerede ayolllll
Benim cadı kızla yaşıtsın sende
bende öyleayyyyy kaç yaşındasınız kiii bide ben minik gösteriyormuşum şikrette 92 li bir kız var baktım kanka muhabbetinde hatta yaaa bu minik yaşta o yüzük takmış diye herkesi bana baktırdı bende koskoca 25 yaşındayım dedim kız beni 20 sanıyor böylede avantajım var puhahahahaha
88 liler nerede ayolllll
Aslında çocuk fikri önceden bana daha uzak gelirdi bu aralar hormonlardan mıdır yaştan mıdır nedir bir şstek var ama şu uzmanlık elimi kolumu bağlıyor b grbunda girip memur olsaydım hiç düşünmezdim ama bizim uzmanlık işi çok zor yav bir ton şey istiyorlar çocuk doğarsa izin almam lazım uzmanlığı ertelemem lazım bir de 5. yılın sonunda hala bu şartları yerine getiremezsem uzmanlığım gidiyor düz memur oluyorum unvanım filan hepsi gidiyor maaş düşüyor bu kadar yıl boşu boşuna çalışmış olacağım.
85liyim canım 3 yaş küçüksün benden
kız cute özüne dönmüşsün ayıplı ayıplı konuşmalar tam gaz maşallah
selam millet
85liyim canım 3 yaş küçüksün benden
yahuu almor sen uzman değilmisin ki bide onun şartlarımı varr anlamadım b gurubundan düz memur olarak atansaydın ne farkedecekti ki bana detaylı anlatırmısın uzmanlık çok zor o zaman yaaa erkek işi bu
Söylemicem işte, hıh! bide 20 gösteriyorum diyor..
ne var bende 18'lik çıtırla çıkacağım :)
yahuu almor sen uzman değilmisin ki bide onun şartlarımı varr anlamadım b gurubundan düz memur olarak atansaydın ne farkedecekti ki bana detaylı anlatırmısın uzmanlık çok zor o zaman yaaa erkek işi bu
Hanımabla ben hep diyorum 18'imde evleneydim şimdi boyumca çocuuuumm olurdu diye 30'da koca bulup evlenince işte şimdi bebelere malzeme veriyoruz böle..
37'ye yelken açtım ben...
ben de işte tam senin zamanlarında hamile kalmak istiyorum kısmet olursa.
Senin yaşın kaç apla?
O kadar büyük kızın mı var senin abla çok şaşırdım.
hadi ya siz şimdi annemlemi yaşıtsınız hemen hemen
bende öyle
bende 88liyim. göstermiyosun diyolar
ahanda bundan aldım inşallah işe yararda rahat ederim
ben bu genç grupla çeyiz hazırladımdı, ne ka yaşlı evlendiğimi siz hesap edin
gizim, nassın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?