09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Söylemicem işte, hıh! bide 20 gösteriyorum diyor..
ne var bende 18'lik çıtırla çıkacağım :)

Benim cadı kızla yaşıtsın sende

hadi ya siz şimdi annemlemi yaşıtsınız hemen hemen

bende öyle
bende 88liyim. göstermiyosun diyolar

yahuu almor sen uzman değilmisin ki bide onun şartlarımı varr anlamadım b gurubundan düz memur olarak atansaydın ne farkedecekti ki bana detaylı anlatırmısın uzmanlık çok zor o zaman yaaa erkek işi bu

Hanımabla ben hep diyorum 18'imde evleneydim şimdi boyumca çocuuuumm olurdu diye 30'da koca bulup evlenince işte şimdi bebelere malzeme veriyoruz böle..

37'ye yelken açtım ben...

yahuu almor sen uzman değilmisin ki bide onun şartlarımı varr anlamadım b gurubundan düz memur olarak atansaydın ne farkedecekti ki bana detaylı anlatırmısın uzmanlık çok zor o zaman yaaa erkek işi bu

erkek işi falan deil. bayanlarda gayet güzel yapabilir

Yok canım A grubunda önce uzman, müfettiş, denetmen yardımcısı diye giriyorsun mesleğe 3 yıl yardımcılık süreci sonucunda senden yine bir ton sınavdır tezdir, ingiizcedir istiyorlar onları da verirsen artık uzman, müfettiş ya da denetmen oluyorsun veremezsen hoop kadron düşüyor düz memursun unvan ve yetkilerin gidiyor maaş düşüyor o yüzden çok çalışmam lazım çoookkkkkkk.

Hanımabla ben hep diyorum 18'imde evleneydim şimdi boyumca çocuuuumm olurdu diye 30'da koca bulup evlenince işte şimdi bebelere malzeme veriyoruz böle..

37'ye yelken açtım ben...

ama yaaaaa saygıdeğer büyüğüm statüsüne seni alıyorum o zaman :)))))))) ben biliyordum burda büyük aplallar ile yazışıp bişiler kapıcağmı

ben de işte tam senin zamanlarında hamile kalmak istiyorum kısmet olursa.

Senin yaşın kaç apla?

O kadar büyük kızın mı var senin abla çok şaşırdım.

İlk duyanlar hemen şoka giriyorlarrr tahmin etmiyorlar hiç

hadi ya siz şimdi annemlemi yaşıtsınız hemen hemen

bende öyle
bende 88liyim. göstermiyosun diyolar

Öyleyiz herhalde 64 doğumluyum

Ne haydan oluyorum ne huydan
İş arasında cumburlop bulduğum sayfadan devam ediyorum konuya
Tutarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…