09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

İlk gittiğinde o dönemden önce gitmen lazım galiba. Sonra bir sonraki gidişinde o dönemde gidip bazı tahliller istiyorlar hormon değerlerine bakabilmek için.
ben gitim agrım var dedim. ultrasyon yaptı ilaç verdi. hastalanmadan iç dedi. basşka bişi demedi.

kızzzzz benim annemin hala sezeryan göbişi var yaaaa bende kaldığını düşünsene berfo ne olur halim kızzzz erimez o bideee

sen uzun ve sayıfsın göbekle düşünemiyorum

bn 6 kardeşim. benm annemin cidden 5çocuga kadar hiç göbeği yoktu. okadar genç gösterioduki..
ama son çocukta göbeği kaldı.
yengelerimin bazılarında var bazıların göbek yok.
ben nefret ediyorum göbekten.

çok geçmiş olsn bnde baktırayım.

taş gibi bi hatun

geçen müdürlükte bi kadın ben sezeryan istiyorum dedim diye bana kolaya kaçıyosun yarım anne dedi şaka yollu
nasıl kolaya kaçmaksa onca dikişi ağrıyı göze alıyosun

sezeryanda nasıl gitti kilolar aydınlatırmısın henüz gelmediğim leveller ama merak işt eçok meraklıyım ever göbek bende göremiyorum :)

hm
nasıl gıttı acıkcası ben eskı esım tarafından terk edıldıgımde kısa surede cok fazla kılo verıp hamıle kaldıgım kılonun altına dustm :)
hastanede yattım o derece
yanı depresyon dıyebılırım
ama benımde bıraz gobegım var fakat dogumdan oncede vardı
ama salla ya
normal dogum yapğılımır ya
yok yokkkk

geçen müdürlükte bi kadın ben sezeryan istiyorum dedim diye bana kolaya kaçıyosun yarım anne dedi şaka yollu
nasıl kolaya kaçmaksa onca dikişi ağrıyı göze alıyosun

Onun ağzını burnunu kırarım. Kimmiş yarım anne. Terbiyesiz

ahahahahha hahh dsflksd gşdlfskg kdfh sihldfşdfsi dağıldım bitti.
mini mini caponlar, küçüktür len onların ahhaahhahakfjdlk dsjfskdgsdfgis dfsdf
ayyyyyyyyy koptummmm

ahahahahahahahahahahha ben de koptum. Kızım ayakları büyük olanın ahahahahahah ayaana bak değil nikah masasındaki ayaaana bak ahahahahahahahahah

kücükse zor olmaz balonda asşldlasklşadaissia

aaaaa ben senin konularıı biliyoırum ki durumun nasıl yaaa son konunda çok korkmuştum iyimisin canım

ahahahahahahahahahahha ben de koptum. Kızım ayakları büyük olanın ahahahahahah ayaana bak değil nikah masasındaki ayaaana bak ahahahahahahahahah

kücükse zor olmaz balonda asşldlasklşadaissia

ahhahahahh düşünsene ufak tefek bi hatunda değilim len deve kadar boy yanımda minimini hjsjakldfj lksdflşsdkg yetişemez de hjjsdsdfk sdf dfbdgfbx f

ben anlamadım şimdi sorun nedir geçmiş olsun

Kızımın ağrı ve çok kanamalı geçiyor adetleri,doktora götürdüm ultrasonda baktı rahim tersliği çıktı,buda ileride ağrılı ilişkiye neden olacağını söyledi.

nesı var ablacım benmı atladım?
bendede kansızlık var anacım 6 kan sevıyem :)

Rahim tersliği var cute,b,rde kansız dı adet olunca çok kan kaybediyordu,geçen doktorada dedik doğum kontrol hap kullanamsı lazım dedi kanamayı azaltıyormuş haplar.şu anda demir seviyesini yükseltecek ilaç kullanıyor ferifert diye bişey pekmez gibi kafana dikip içiyorsun

Tekrar baktır olmazsa belkide bişeyçıkmayacaktır inşallah

ahhahahahh düşünsene ufak tefek bi hatunda değilim len deve kadar boy yanımda minimini hjsjakldfj lksdflşsdkg yetişemez de hjjsdsdfk sdf dfbdgfbx f

ay yemin ederim taslar pıt pıt düştü gülmekten ahahahahahahahahaahahhaha yetişemez ahahahahahahahahahahaha kucağına alırsın ahahahahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…