o zaman bize kanka kankiş pampiş dostum ciceğim boceğim de
abla degılızkı anacım bız naptın ya
sen bıze abla dersenız bızde sıze sumuklu derız ergen derız comez derız
benm öyle.. ilk 2 3 gün çok kötü oluyorum. geceleri uyuyamıorum genelde. kesinlikle açık papuç giyemem mesela o dönemde.
1kere gittim.bidaha gidicemde zamanlamayı bilemedim. o dönemdemi yoksa sonramı gtsem:S
gizim zten ben kalkıp anlat dememkafama takılan bişi olursa destek alırım
diğer türlü alına gelmesin
özlem kararızsan eğer benden epidural sezaryanı dinlemelisin
yırtık ille oluşacak diye bişey yok ki, oluşsa bile dikişle aynı hızda iyileşiyo, bizde doktorlar daha fazla doğuma girmek ya da 3 çığlık daha fazla duymamak için cart kesiyolar ya da kadını korkutuyolar bebeğin kalbi yavaşladı başı büyük çıkmıyo ay ay ay annede bilmediğinden ve korktuğundan ve zaten bizde doktorla tartışma diye bişey olmadığından ses etmiyo, Avrupada bu oran %5 genelde diyabetik olan kadınların bebekleri için kullanılıyo kilolu olduklarından ve kadınlar gereksiz epizyotomi için dava açabiliyolar vücut bütünlüğüne rızasız dokunulduğu için
aşağıda dikiş olma düşüncesi hep bana itici gelmiştir nedense. bu konuda doğaya meydan okuyorum resmen. herkes normal doğum dese de ben sezaryen diyorum
Ay simdi exi arayıp hamile kalacam haa
benm öyle.. ilk 2 3 gün çok kötü oluyorum. geceleri uyuyamıorum genelde. kesinlikle açık papuç giyemem mesela o dönemde.
1kere gittim.bidaha gidicemde zamanlamayı bilemedim. o dönemdemi yoksa sonramı gtsem:S
gizim zten ben kalkıp anlat dememkafama takılan bişi olursa destek alırım
diğer türlü alına gelmesin
sezeryandada göbişin hepsi kalıyomuş. bunun için ne düşünüyosun
yanlız bana bakın. hayatımda kimse yok ben hangi konulara girdim
panık atagı var kızın yahu
genel olmalı bence
ayrıca tamam acı yok ama hıs var
o yuzden anlatcaksan ben gıdeyımde :) anlatma ama
geçmiş olsun. kızınıza engel faln teşkil ettimi. tedavi falan oldumu.
çok tşk ederim
panık atagı var kızın yahu
genel olmalı bence
ayrıca tamam acı yok ama hıs var
o yuzden anlatcaksan ben gıdeyımde :) anlatma ama
Tedavisi yok ağrılı geçecek dedi,birde doğum zor olabiliyormuş,birde dopum anında rahim elle düzelebiliyormuş doktor tarafından.
Gelince götürecem yine birdekansızlığı var doğum kontrol hapı verilmesi gerekiyormuş fazla kan kaybetmemesi için
Tedavisi yok ağrılı geçecek dedi,birde doğum zor olabiliyormuş,birde dopum anında rahim elle düzelebiliyormuş doktor tarafından.
Gelince götürecem yine birdekansızlığı var doğum kontrol hapı verilmesi gerekiyormuş fazla kan kaybetmemesi için
yaaaa ama yaaaaa bunu görünce dudağım sola kaydı veeeeeee kahkayı bastım naptın sen yumulttun beni masa başında
elmoş gel yamacıma :) bunlar gene ciddi konulara girdiler.
benım resmımde sen gobek goruyormusun yavrum :)
3.5 sene once sezeryan oldum
9 gun oncede normal dogum+kurtaj oldum 15 haftalık ben bunda daha cok sıkıntı yasadım benım makatım cok agrıdı ve kabalarım 5 gun sonra tuvaleet cıkabıldım kucuk tuvaletımıde ılk 24 saat yapamadım berbattı
Napim hepsi gebe
sonra da sen bana avanosa gitme diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?