09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

o zaman bize kanka kankiş pampiş dostum ciceğim boceğim de
abla degılızkı anacım bız naptın ya
sen bıze abla dersenız bızde sıze sumuklu derız ergen derız comez derız

offff bu fena oldu ben belli başlı kişilere diycem o vakit

ayyy ben kimseye pampa demedim sana papatyaaa diyeyim o zaman

ahahahahaha kızzz ben utanırım işte ama sorarsan tabi destek olurum neden olmuyum bir bilgi birikimi olursa biliyorsun duramam paylaşırım

hanımlarrrrr durumlar nasıl nasılsınız iyimisinizzzzzzzzz bugün cumaaaaaaaaaaaaaaa yarın yatışşşş var diycem yahuuu ben 10 11 kadar uyuyorum sizler ne alemdesiniz

özlem kararızsan eğer benden epidural sezaryanı dinlemelisin

panık atagı var kızın yahu
genel olmalı bence
ayrıca tamam acı yok ama hıs var
o yuzden anlatcaksan ben gıdeyımde :) anlatma ama

"kızlar işte bu noktada bir yanlış anlaşılma var. kontrolsüz yırtık oluşmasın diye kesi atmak da anal yırtıklara yol açabilir, sonuçta önceki mesajda da dediğim gibi kumaşı zorlarsın zorlarsın yırtılır, ama ucundan makasla bir kesi atarsın sonuna kadar da yırtılabilir. yani kesi kontrollü eyvallah ama sen ıkınırken daha da açılmayacağının garantisi hiç yok. "

bizim forumdan bi kız yazmış bunu ki çokta mantıklı bence
doğumun iyisi kötüsü yok bence kişiye uyanı var bence

Birazda işin kolayına kaçmak herhalde ,bende de hem iç hem dış dikiş vardı cidden hiç sıkıntı yaşamadım

aşağıda dikiş olma düşüncesi hep bana itici gelmiştir nedense. bu konuda doğaya meydan okuyorum resmen. herkes normal doğum dese de ben sezaryen diyorum

sezeryandada göbişin hepsi kalıyomuş. bunun için ne düşünüyosun

yanlız bana bakın. hayatımda kimse yok ben hangi konulara girdim

İlk gittiğinde o dönemden önce gitmen lazım galiba. Sonra bir sonraki gidişinde o dönemde gidip bazı tahliller istiyorlar hormon değerlerine bakabilmek için.

normal doğumda kalmıyor mu sanki
annelerimizin hepsi göbeksiz mi?
kendi annen sezaryen olmadı sanırım göbeği yok mu
valla bende göbek kaldı ama anneden genetiklik de var canım ya.
ama spor diye bir şey var. üşenmezsen çok kalmaz bence. ben üşendim o başka

geçmiş olsun. kızınıza engel faln teşkil ettimi. tedavi falan oldumu.

çok tşk ederim

Tedavisi yok ağrılı geçecek dedi,birde doğum zor olabiliyormuş,birde dopum anında rahim elle düzelebiliyormuş doktor tarafından.
Gelince götürecem yine birdekansızlığı var doğum kontrol hapı verilmesi gerekiyormuş fazla kan kaybetmemesi için

Hem normal doğum sürecini hem de spinal anestezi ile sezeryanı yaşayan biri olarak diyebilirim ki ikisininde zorluğu ve keyfi ayrı. Düşünmeyin bunları, sizin için en uygun olana hem psikolojik hem de fizyolojik olarak değerlendirip karar verecek kişi doktorunuz.

benım resmımde sen gobek goruyormusun yavrum :)
3.5 sene once sezeryan oldum
9 gun oncede normal dogum+kurtaj oldum 15 haftalık ben bunda daha cok sıkıntı yasadım benım makatım cok agrıdı ve kabalarım 5 gun sonra tuvaleet cıkabıldım kucuk tuvaletımıde ılk 24 saat yapamadım berbattı

nesı var ablacım benmı atladım?
bendede kansızlık var anacım 6 kan sevıyem :)

sezeryanda nasıl gitti kilolar aydınlatırmısın henüz gelmediğim leveller ama merak işt eçok meraklıyım ever göbek bende göremiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…