- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
Doktora gidip ultrasona baktırdınmı hiç
kızlar ben bişi sorcam..
biz lisedeyken birtane arkadaşıma sevgilisi demişki "ilerde çocugumuz olursa kesinlikle sezeryan olsun.kız arkadaşımda neden diye sordugunda oda demişki kocaman bebek çıkacak ordan biz yaşadıklarımızdan bişi anlamayız" bunu bana tercüme edecek biri vardı. ne yani her çocuk doğdugunda insann ilişkiden anlaması zorlaşıyormu
ben 6kardeşimannemle babamı düşünemiyorum
Öyle düşünme ama normal doğumda mecbur onu kesmeye duymuyorsun zaten,sonrasında 40.çıkacak ilişki esnasında sana bir sıkıntısı olmuyor dikişlerin .
Doktora gidip ultrasona baktırdınmı hiç
Yok ya acısı bile olmuyor bunun,adetinin 3.günü gidiyorsun takılması için
şüphesiz kaybolacak benimki psikolojik vajinismus gibi düşün, panik atağım var bide kaç kere koştur koştur acile gitmişimdir kalp krizi geçiriyorum diye doktor diyo ki kızım kalp krizi olsa sen buraya koşabilirmisin hayır diyorum kriz bu ölücem, doktorla itişiyorum, tamamen psikolojik ama epizyo yüzünden cidden cinsel sorunlar yaşayanlar var
Zıkkımlandım geldim hala libidodasınız
yaşasın topuklu terliklerhaftaya konumuz hemsire kıyafeti
Dün bi arkadaş evmanya dediahahahahah
Sen bana neler yaptırdın gördün mü
hadi adaylrını yaz gönder bekliyorum
Canım arkadaşımmmmmm dert ortağımmm nasıl sevindim anlatamam. Allah sana senin gibi hayırlı bir evlat nasip etsin
işte bende o sebepten dedimde kanın adını anmayım dedim
1kez ultrasyon baktırdım. doktor ilaç verdi gönderdi.
bi kez daha gidicem.
hastaykenmi yoksa hasta değilkenmi gitsem ?
:119::119::119::119::119::119::119:
al hepsi senin olsunnnçok saol canım benimmm :)
atlama bişey hee
gizzzz sen benden önce gidicisinbişeyler öğretip sen anlatıncada dumur olcam
çok özele inmem sevmem zaen le şeyleri
Ay hiç güleceğim yoktu yaa anne baba örneği çok komik olmuş ama doğru.. eskiler bu işi enine boyuna bilmiyor mu ki
Ama öyle bir şey var gerçekten erkekler arasında.. Allahtan sezaryen olmuşum
Ay yine gebeler topağa olmuş burası
yavrum ben konuşurmuyum bilmem şimdi serbest atış yapmak hoş geliyor o zaman nolur halımız bilmem düğündaşım almora soralım
aplalalar bebe bekleyen anneler ne alemdesiniz saygıdeğer büyüklerim tamammmı devammmı
Kesiyi atmazsa yırtık oluşur bu seferde sonrasında izler zaten kayboluyor
ay bu kız hala abla anne fılan dıyor bıze
1kez ultrasyon baktırdım. doktor ilaç verdi gönderdi.
bi kez daha gidicem.
hastaykenmi yoksa hasta değilkenmi gitsem ?
ablacım benimki psikolojik, yoksa bende sağlık personeliyim az çok biliyorum ama kafama yatmıyo ben bilicem orda dikiş olduğunu rahat olamıcam eskisi kadar kendimi biliyorum
bence erkekler bunu konuşuyor. yoksa çıkmazdı böyle bir muhabbet. yengeme sormuştumdoğumda dikiş yapılıyor demişti
elmayracığım. adını bakmadan yazmaya geçemedim henüz.
yeni topiğinide anlamadım. tabloya ekledim demişsin tablo göremedim.
ben
EN ÇEYİZ ci gizem seçmek istiyorum
elmayracığım. adını bakmadan yazmaya geçemedim henüz.
yeni topiğinide anlamadım. tabloya ekledim demişsin tablo göremedim.
ben
EN ÇEYİZ ci gizem seçmek istiyorum
asmunikal benim lisede öyle olurdu aklım başımdan giderdi ölmek isterdim falan o derece. zamanla azalmaya başladı. şimdi ilk 2 gün kasıklarımda ağrı olur sonra normale döner.
aslında şiddetli ağrı değil de ağrının normal olduğu doğrudur. ama görünmekte fayda var tabi..
yavrum ben konuşurmuyum bilmem şimdi serbest atış yapmak hoş geliyor o zaman nolur halımız bilmem düğündaşım almora soralım
aplalalar bebe bekleyen anneler ne alemdesiniz saygıdeğer büyüklerim tamammmı devammmı
tamam yahuuu tamam bu arada fotiyi görüdm çok güzel görnüyorsunuz yorum yapamammıştım
Kızımda çok ağrılı geçirir doktor ultrasonda baktı karın üzerinden rahim tersliği çıktı,hasta değilken gştmen lazım ki rahim içi rahat gözükebilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?