09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ay hiç güleceğim yoktu yaa… anne baba örneği çok komik olmuş ama doğru.. eskiler bu işi enine boyuna bilmiyor mu ki
Ama öyle bir şey var gerçekten erkekler arasında.. Allahtan sezaryen olmuşum

ablacım benimki psikolojik, yoksa bende sağlık personeliyim az çok biliyorum ama kafama yatmıyo ben bilicem orda dikiş olduğunu rahat olamıcam eskisi kadar kendimi biliyorum

Ay yine gebeler topağa olmuş burası

Kesiyi atmazsa yırtık oluşur bu seferde sonrasında izler zaten kayboluyor

işte bende o sebepten dedimde kanın adını anmayım dedim

onur ıstemese ıstermıyım ancak ege ıcın
ama unutmam laızm kuzum 3 gece ya 3 gece gozumu kapatıyorum o sancı dogum anları gozume gelıyor Allahım yarabbım testere 6

1kez ultrasyon baktırdım. doktor ilaç verdi gönderdi.
bi kez daha gidicem.
hastaykenmi yoksa hasta değilkenmi gitsem ?

asmunikal benim lisede öyle olurdu aklım başımdan giderdi ölmek isterdim falan o derece. zamanla azalmaya başladı. şimdi ilk 2 gün kasıklarımda ağrı olur sonra normale döner.
aslında şiddetli ağrı değil de ağrının normal olduğu doğrudur. ama görünmekte fayda var tabi..

yavrum ben konuşurmuyum bilmem şimdi serbest atış yapmak hoş geliyor o zaman nolur halımız bilmem düğündaşım almora soralım

aplalalar bebe bekleyen anneler ne alemdesiniz saygıdeğer büyüklerim tamammmı devammmı

Ay hiç güleceğim yoktu yaa… anne baba örneği çok komik olmuş ama doğru.. eskiler bu işi enine boyuna bilmiyor mu ki
Ama öyle bir şey var gerçekten erkekler arasında.. Allahtan sezaryen olmuşum

bence erkekler bunu konuşuyor. yoksa çıkmazdı böyle bir muhabbet. yengeme sormuştum doğumda dikiş yapılıyor demişti

Ay yine gebeler topağa olmuş burası

elmayracığım. adını bakmadan yazmaya geçemedim henüz.
yeni topiğinide anlamadım. tabloya ekledim demişsin tablo göremedim.
ben
EN ÇEYİZ ci gizem seçmek istiyorum

ay bu kız hala abla anne fılan dıyor bıze

Kesiyi atmazsa yırtık oluşur bu seferde sonrasında izler zaten kayboluyor

yırtık ille oluşacak diye bişey yok ki, oluşsa bile dikişle aynı hızda iyileşiyo, bizde doktorlar daha fazla doğuma girmek ya da 3 çığlık daha fazla duymamak için cart kesiyolar ya da kadını korkutuyolar bebeğin kalbi yavaşladı başı büyük çıkmıyo ay ay ay annede bilmediğinden ve korktuğundan ve zaten bizde doktorla tartışma diye bişey olmadığından ses etmiyo, Avrupada bu oran %5 genelde diyabetik olan kadınların bebekleri için kullanılıyo kilolu olduklarından ve kadınlar gereksiz epizyotomi için dava açabiliyolar vücut bütünlüğüne rızasız dokunulduğu için

1kez ultrasyon baktırdım. doktor ilaç verdi gönderdi.
bi kez daha gidicem.
hastaykenmi yoksa hasta değilkenmi gitsem ?

Kızımda çok ağrılı geçirir doktor ultrasonda baktı karın üzerinden rahim tersliği çıktı,hasta değilken gştmen lazım ki rahim içi rahat gözükebilsin

ablacım benimki psikolojik, yoksa bende sağlık personeliyim az çok biliyorum ama kafama yatmıyo ben bilicem orda dikiş olduğunu rahat olamıcam eskisi kadar kendimi biliyorum

Kararı verecek olan sensin bitanem rahatsız olacam diyorsan sezeryan olman daha iyi herhalde

aşağıda dikiş olma düşüncesi hep bana itici gelmiştir nedense. bu konuda doğaya meydan okuyorum resmen. herkes normal doğum dese de ben sezaryen diyorum

elmayracığım. adını bakmadan yazmaya geçemedim henüz.
yeni topiğinide anlamadım. tabloya ekledim demişsin tablo göremedim.
ben
EN ÇEYİZ ci gizem seçmek istiyorum

Canım sen o kategorilere isim yazıp bana özel mesaj at. Ben kendi listeme ekliyorum

benm öyle.. ilk 2 3 gün çok kötü oluyorum. geceleri uyuyamıorum genelde. kesinlikle açık papuç giyemem mesela o dönemde.
1kere gittim.bidaha gidicemde zamanlamayı bilemedim. o dönemdemi yoksa sonramı gtsem:S

gizim zten ben kalkıp anlat demem kafama takılan bişi olursa destek alırım
diğer türlü alına gelmesin

tamam yahuuu tamam bu arada fotiyi görüdm çok güzel görnüyorsunuz yorum yapamammıştım

o zaman bize kanka kankiş pampiş dostum ciceğim boceğim de
abla degılızkı anacım bız naptın ya
sen bıze abla dersenız bızde sıze sumuklu derız ergen derız comez derız

Ay simdi exi arayıp hamile kalacam haa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…