hayırlısı olsun nemiş ahh şu bankalara bulaşmadan alabılsek ama bızde bulaşıcaz ben çalışmaya başlayınca çok fazi koyuyorlar
Batıkentten istiyoruz Çakırlardan, babam bakıyo kredi çekicez yakında :18:
E süper bi haber buuuuu cok sevindim. Faizler de düştü herkes ev alıyo.
Güle güle oturun inşllah
Elmis sogutuyo benden onu yeni titanyum 13 bin km buldim otomatik vites benzinli tup takariz diyom araba izmirdee rengii pembe
Ama kimsede sey etmiyor fiestayi en sonunda almaktan vazgecicez
Bilim seat ibizs olabilir nen nerdrn bilcem motoru cartu curtu iyimi diye oozelliklerine bakmiyorum goruntu km yili yakiti vitesi hasari o kadar bakiyom
öyle malesef keşke şak diye ödeyecek paramız olsa, babamın hissesinin olduğu bi ev var davalık oldu babam tamamını almak istiyo mahkemelik olunca ucuza gelicek eksiği varmış tamamlarmısınız dedi, tamam dedik, 50 bini geçmez çekeceğimiz tutar, hem kardeşime hem bana ev bırakmak istiyomuş bakalım kısmet
fabrikanın önünden gecerken ki anason kokusu yeter
Elmis sogutuyo benden onu yeni titanyum 13 bin km buldim otomatik vites benzinli tup takariz diyom araba izmirdee rengii pembe
Ama kimsede sey etmiyor fiestayi en sonunda almaktan vazgecicez
Bilim seat ibizs olabilir nen nerdrn bilcem motoru cartu curtu iyimi diye oozelliklerine bakmiyorum goruntu km yili yakiti vitesi hasari o kadar bakiyom
Bismillah dedik bakalım inşallah hayırlı olur
bende şu bılezıklerı alabılıseydım çok daha düşük kredı çekecektık ama malasef elim kolum bağlı
ya kızlar sızede sorayım ben sözleşme falan yapamdım elden verdım ve şuan gerı alamıyorum
nasıl ispat eder gerı alırım
bende şu bılezıklerı alabılıseydım çok daha düşük kredı çekecektık ama malasef elim kolum bağlı
ya kızlar sızede sorayım ben sözleşme falan yapamdım elden verdım ve şuan gerı alamıyorum
faiz baya düşük aslında ya öyle değilmi ki?
Bismillah dedik bakalım inşallah hayırlı olur
Dizelle benzinli arasindaki farkk coopk az kizlar bbende bic lpg almaliyiz o fiestayi alsak izmire git gel kaca patlar acaba bizr srti lpg taktirmak
Nemi nerdesin sen ya kac zamandir gormuyorim geldimi gittimi misafirlerin
Cok severim trakyayı da insanını da, ckalede okudum ben bissürü corlulu arkadaşım vardı.
Dedik işte, herkes sölüosa var bişi dimi
Olur, olur
50 mılyar kredıye 15 bın falan koyuyorlardı geçen sorduk
ev çok güzeldi ama 3+1 150ydı toplamı bize fazla geldi cesaret edemedık
ne bileziği nereye verdinki ?
kime verdin balım
Kime verdin katieee
ya borç vermedinmii ki
ikide iki tarihi seviyorum diyen insan,ne güzel ya...
topik açıp sınav yapıcam o zaman sizikonu dine siyasete bağlanır kesin, banlanır rahatlarız sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?