ahahahahh saydınmı la doğruyu söyle
Bel ağrısını yanlış anladın galiba
Hastayım ben şu an ondan ağrıyo zaten, ilk günüm
öyle deme elmiş yaptığın pasta hala gözümün önünde,kabus gibiydi vallahi
nobody pastanı verdim tatlım kargoya..ona göre yani
sırf canın istedi diye hee, yoksa asla rüşvet vermem ben
Aslında hepinizi kandırıyorumya ben de harfleri saymıştım cidden 13 mü diye ilk zaman gördüğümde :)
Senin mealin var mı :)bugün üye oldum..spesifik konular harici deniyorum.aslında konulara tam hakim değilim
Keselimneresinden
işte size yılın üyesiii :))
Aslında free shoplar da çok ucuz değil artık quarta..
Almanyada falan Nivea marka kremler biraz fark ediyor ama stok yapıp gelecek kadar değil. Diğer markaların çoğu da taksit alternatifini düşünürsek almak çok karlı olmuyor yurt dışından ya da free shoplardan. Ya da ürünü çok iyi tanımak lazım da fiyatını çok iyi bileceksin gibi sadece şey duymuştum Avrupa bir ülkelerine bir sürü denetleme vs olduğundan en taze ürünler gidiyor. Tr gibi gelişmekte olan ülkelere de kullanma tarihi bitmek üzere olan ürünler geliyor. Ama tr de şimdi ülkeye giriş için çok iyi standartlar uyguluyor ama ucuz ürün bulursa da giriş şeklini uydurur o başka bir şey
ahahhahha elmi kim mutfak kim allahsen
ben size akşam kalpli kekimi göstereyim de utanın! Pislikler dost dost diye nicesine sarıldım icinden elvan dalton cıktı
ahahhahha elmi kim mutfak kim allahsen
med öyle deme ben de seni "teknolojiyi en iyi kullanan üye "seçtim az önce
Yok ondan değil de şeyden öyle düşündüm: O ol derse olur diye yazmışsın ya ona yordum..ee bir de 2014 başı diyordun felan..
kızım şekline bakma, kesin şeker yerine karbonat falan atmışsındır sen ona
32 yaşında bir akıllı telefonum olduğu ve klavyrsini çok iyi kullandığım için dimi
Ben desem saçımı başımı yolmuştuama dimi unutamıyo insan
Onu ev konusunda yazmıştım
Gerçi nasip, neye önce ol derse artık
ben yeni sipariş verdim arkadaşa burda 250 tl olan parfüm freeshopta 160 tl..hepsinde bu kadar fark olmayabiliyor ama dediğin gibi..
aslında yurtdışında kozmetikçiler de indirime girdiği için f.shoptan da ucuz olabiliyo.bir de kampanyalaara denk gelirsen şahane oluyo..
bu niko13 niçün bana hiç yazmıyo bilmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?