09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bazı markalar sadece outlet ya da internet satışları için özel üretim yaptırıyolar.yani normal sezondan kalan ürünler olmuyo.sana öylesi denk gelmiş.mesela ben kampanyalardan roman park bravo almıyorum,dediğim gibi oluyo ürünler.kalitesiz ucuz kumaştan üretiliyo,ama bakarsan orjinal:)
ben de nobpdy gibi yıllardır netten aldığım için anlıyorum artık,nereden ne alınır biliyorum.bazı markalarım var,bazı tasarımcı siteleri var..hatta inci hotiç nine west de netten alıyorum,mağazadan uyguna geliyo.outletleti de var üstelik..

Ablam da böyle diyo
Onda 3 bücür var
Peki bişey dicem
Tamamen yasak mı öyle şeyler
Ben mesela kolayı bırak dediler diye tel bile taktırmadım
Hamile olunca da mı yasak o tarz şeyler
kola yasak aslında ama ben belli kesin yasaklar dışındakileir çok canım çektiğinde yedim içtim valla..9 ay az değil,canın isteyip yiyemeyince /içemeyince daha kötüğ oluyo insan.nefsini köreltecek kadar içersin bence.küçük bi bardak gibi...
cips de yasak,kilo aldırıyo ve yağı zararlı...

Öpücük de kurtarmaz ki bu tür sitelerde..işin zor nick
Sen nerden biliyosun
nickini sünnet etmesinler de
Elletmem nickime
Siz zenci misiniz ahahahahha
Güneş görünce çabuk kararıyorum, belki de zenciyimdir

ne için öneri? kıyafet mi yoksa başka bişi mi? ona göre listelerimi gezicem ehhehe
beşik için araştırayım biraz bakalım.

Kıyafet ve bebiş ekipmanları için :) Park yatak arıyorum ben. Hatta marka olarak KRAFT.

Gün bitse de gitsek uzansak
Belim ağrıyo
Sekreter yok
Koşturdum durdum bugün
Bi de yarın tatil olsa hiç kalkmazdım 12 ye kadar

Sen nerden biliyosun

Elletmem nickime

Kıyafet ve bebiş ekipmanları için :) Park yatak arıyorum ben. Hatta marka olarak KRAFT.

daha önce cebimde ne cash ne de kart olduğu zamanlar bir şansımı deniyim demiştim

ben zaten huzursuz biriyim
hiç bir zaman huzurlu olmadım ki

ous bana diyorki sana huzur batıyor illa bişey bulacan

Yapma la, valla bak dert acıcan basına
Sen nerden biliyosun

Elletmem nickime

adkaklaskllasdklşdaklşsd siz beni öldürceniz bugün

Yapma la, valla bak dert acıcan basına

adkaklaskllasdklşdaklşsd siz beni öldürceniz bugün

çok denedim olmadı
ben mutlaka birşey yapacam başka yolu yok
rahatlamam için birşey yapmalıyım

vallahi billahi rahat edemicem anlayın beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…