09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

peki bu kozmetik markaları straw olan site falan çakma olmuyor mu? yani bu kadar fiyat farkı olması bana inandırıcı gelmiyor biraz. güvenemiyorum.

daha önce cebimde ne cash ne de kart olduğu zamanlar bir şansımı deniyim demiştim
Ben de öpücük vermeye yeltendin sandım
inan huzursuz ettiğim insanların sayısını hatırlamıyorum

ÖZEL MESAJ:
Carrie: Senin nickin 13 harf değilki 15 harf
Ben: 13 harf + 2 rakam, yani 13 harf :)
Carrie: Banane.
Ben: ?????!!!!

peki bu kozmetik markaları straw olan site falan çakma olmuyor mu? yani bu kadar fiyat farkı olması bana inandırıcı gelmiyor biraz. güvenemiyorum.

orası zaten çok uzun zamandır ucuz değil artık,devlet el attı vergi koydu ya ona:):)
ama o sitede zaten yazıyo mesela amerika üretimi uzakdoğu üretimi falan diye..yani çakma değil ama çoğunun üretim yeri farklıydı..bir de vergi olmadığı için ayrıca ptt kargo ile geldiğinden ucuzdu..free shop un uygun fiyatlı olma sebebiyle aynı vergi açısından..

sevgili kızçeler..
bir haftanın daha sonuna geldik..
hepiniz kucaklıyor iiyi hafta sonları diliyorum..
esen kalın

beni özleyinn

Beni çok sinirlendirmiştin :) Affettim hadi

Cezasını keselim mi bu kerinin

Keselim neresinden

ya ben de harfleri saymıştım cidden 13 mü diye ilk zaman gördüğümde :)

ahahahahh saydınmı la doğruyu söyle
bugün üye oldum..spesifik konular harici deniyorum.aslında konulara tam hakim değilim

pek spesifik seyelrimiz yok genelde ayıplı seyler var

sevgili kızçeler..
bir haftanın daha sonuna geldik..
hepiniz kucaklıyor iiyi hafta sonları diliyorum..
esen kalın

beni özleyinn

Hoscakal tatlımm

Aslında free shoplar da çok ucuz değil artık quarta..
Almanyada falan Nivea marka kremler biraz fark ediyor ama stok yapıp gelecek kadar değil. Diğer markaların çoğu da taksit alternatifini düşünürsek almak çok karlı olmuyor yurt dışından ya da free shoplardan. Ya da ürünü çok iyi tanımak lazım da fiyatını çok iyi bileceksin gibi…sadece şey duymuştum Avrupa bir ülkelerine bir sürü denetleme vs olduğundan en taze ürünler gidiyor. Tr gibi gelişmekte olan ülkelere de kullanma tarihi bitmek üzere olan ürünler geliyor. Ama tr de şimdi ülkeye giriş için çok iyi standartlar uyguluyor ama ucuz ürün bulursa da giriş şeklini uydurur o başka bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…