- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
İyiki yok, şu mesajından sonra seni napardı bilmiyorumUnuttum nasıl olduğunuçek olsaydı anlatırdı ahahahahahah
töbe tanrıma bu kadar ayıplı şeyi ben bile kaldıramiycim.
kaldıramiycim derken hazmedemiycim manasında..
çıktım ben
Elizabeth ne ola ki la???
noldu anlatsanaöyle canım biraz sıkkın bebişim..arada geliyolar benimkiler.
o ne ya merak ettmHahaha iyiymiş ask sendromunu duydunuz mu hiç oda pek keyifli kullanilir hele birine giciksak..
İyiki yok, şu mesajından sonra seni napardı bilmiyorumAma yerin kulağı var bu mesajı iletebilir çeke
Huzurevinde yaşayan bi teyze :)
Elmayra düzenli olarak ziyaret ediyor kendisini, kulakları çınlasın :)
öyle canım biraz sıkkın bebişim..arada geliyolar benimkiler.
Akşamları acile zırt pirt basi agriyan teyzeler gelir normalde acillik hiçbir dertleri yoktur ama acili meşgul wderler tek dertleri ilgidir acilde by tip kadinlara ask sendromu teshisi konur ve bunun anlamını sadece o ekip anlar..... ozelde yazarim bi ara :)
11 ziyaretçi Google'a Elizabeth yazıp da gelmiş :)
Bişey yok, dağılın.
Yine burnum kanıyor cool kadın cevpa ver normal mi?
Yine burnum kanıyor cool kadın cevpa ver normal mi?
Elizabeth teyze de geliyor muAkşamları acile zırt pirt basi agriyan teyzeler gelir normalde acillik hiçbir dertleri yoktur ama acili meşgul wderler tek dertleri ilgidir acilde by tip kadinlara ask sendromu teshisi konur ve bunun anlamını sadece o ekip anlar..... ozelde yazarim bi ara :)
ayıplı sey var tabi :)
annemin de banahamileyken 9 ay kanamıs öylederdi
Ay benim de bi acile gidesim geldi
Evde tansiyon aleti var mi?? Bi olcebilir misin? Oluyor bazi gebelerde kontrole gittiğinde bahset bundan kan değerleri ne bir baksin
Len de get..Aşk değil o okuduğun a s k
Iyi o zaman normal tansiyonun yüksek ciksaydi gorurdun sağlık örgütünü allah korusun boyle gitsin hep yükselmesin hiç maşallah suphannalh112-66. kalp atışım da 80. Dünya sağlık örgütüne göre idealmiş aletteki kadın öyle dedi :)
Şimdi bunun açılımını da söylersin :)
Iyi o zaman normal tansiyonun yüksek ciksaydi gorurdun sağlık örgütünü allah korusun boyle gitsin hep yükselmesin hiç maşallah suphannalh
Elizabeth teyze de geliyor mu
Eyvah eyvah, annenin burnu kanadı ve sen olduysan, benden ne çıkacak merak ediyorum :)))
Len de get..Aşk değil o okuduğun a s k
Zeki hatun o anladı çoktan onu :) uykum geldi benim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?