09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Unuttum nasıl olduğunu çek olsaydı anlatırdı ahahahahahah
İyiki yok, şu mesajından sonra seni napardı bilmiyorum Ama yerin kulağı var bu mesajı iletebilir çeke
töbe tanrıma bu kadar ayıplı şeyi ben bile kaldıramiycim.
kaldıramiycim derken hazmedemiycim manasında..

çıktım ben

Bebişim erkenden nereye?? Bi dur şurda muhabbetin beline kuvvet diyoruz Muhabbetin belini kırıyoruz yani:)

öyle canım biraz sıkkın bebişim..arada geliyolar benimkiler.
noldu anlatsana
Hahaha iyiymiş ask sendromunu duydunuz mu hiç oda pek keyifli kullanilir hele birine giciksak..
o ne ya merak ettm
İyiki yok, şu mesajından sonra seni napardı bilmiyorum Ama yerin kulağı var bu mesajı iletebilir çeke

kim iletecekmiş şaşarım

Huzurevinde yaşayan bi teyze :)

Elmayra düzenli olarak ziyaret ediyor kendisini, kulakları çınlasın :)

ahahahahhaahha pisliksin nick ahahahha

Akşamları acile zırt pirt basi agriyan teyzeler gelir normalde acillik hiçbir dertleri yoktur ama acili meşgul wderler tek dertleri ilgidir acilde by tip kadinlara ask sendromu teshisi konur ve bunun anlamını sadece o ekip anlar..... ozelde yazarim bi ara :)

Ay benim de bi acile gidesim geldi

Elizabeth teyze de geliyor mu
ayıplı sey var tabi :)

annemin de banahamileyken 9 ay kanamıs öylederdi

Eyvah eyvah, annenin burnu kanadı ve sen olduysan, benden ne çıkacak merak ediyorum :)))

Iyi o zaman normal tansiyonun yüksek ciksaydi gorurdun sağlık örgütünü allah korusun boyle gitsin hep yükselmesin hiç maşallah suphannalh

12den yukarı çıkmadı çok şükür ama şöyle de bir şey var, benim büyük tansiyonum hamile değilken 8di hep. 8-5 ti normal tansiyonum. ama yükseliyor artık.

Hm 8-5 düsük ama oldukça tuzlu yememye calis nolur nolmaz dikatli olmakta fayda var bana normal geliyor ama yinede doktoruna bi bahset sıklığını not al hepsini soyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…