12den yukarı çıkmadı çok şükür ama şöyle de bir şey var, benim büyük tansiyonum hamile değilken 8di hep. 8-5 ti normal tansiyonum. ama yükseliyor artık.
kurban ol bana :) cok ideal bi evladımsöylemesi ayıp
a s k tmmanladım
Doktorum sen ol beni sen doğurt :)Hm 8-5 düsük ama oldukça tuzlu yememye calis nolur nolmaz dikatli olmakta fayda var bana normal geliyor ama yinede doktoruna bi bahset sıklığını not al hepsini soyle...
Kızım icinde bisi var normal yükselmesi :)
Bence o da anlamadı, eğer sapıkça bişeyse anlamıştırelmik anladın mı sen? :)
Maşallah o zaman sana evlat :)
Ne anladın bana da bi söylesene :) aklıma kötü şeyler geliyor çünkü sen anlamışsın
Doktorum sen ol beni sen doğurt :)
İçime bişey kaçtı
İlgiye muhtac yaslı kokona teyzelerin kendilerini göstertmesi isteayıplı bişi yok hic
Sen öyle diyosan öyledir balım :)
Ay canımmDogurtamasamda ayni sehirde yada yakin olsak girerdim dogumuna pekde güzel doğum fotolarınizi cekerdim sana hatıra. ..
Benim de kacsın artıkyasım 30 olacak
ya nick biz hic bdvde senlen birbirimize girdik mi?
Ay canımmDoğurtmuş kadar oldun :)
84 modelmiydin la sen? Ablamsın :))
3 yaş büyüksün moruk :) Ben de senin ağzını yırtarım kineyse ki 85 imabla diyen ağzını yırtarım
Kuzular ben uykuya gidiyorum ayakta uyumaya başladım sabah mesaisi altida başlar yatayim iyi geceler tatlı rüyalaruslu durun!
Yoo, girmiş miyiz? Biz seninle özelde giriyorduk birbirimize :) Genele hiç aşkımızın şiddetli yanını yansıtmamıştık
Kuzular ben uykuya gidiyorum ayakta uyumaya başladım sabah mesaisi altida başlar yatayim iyi geceler tatlı rüyalaruslu durun!
3 yaş büyüksün moruk :) Ben de senin ağzını yırtarım ki
Durduğun kabahat ! Tatlı uykular cool kadın :)
Kafamı bozmuşsundur yapmışımdır :) Ama seninle yorumlarımız genelde paraleldir, fikirlerimiz uyuşmasa bile neden tersleyeyimki?Özel sevişmelerimiz ayrı da :) sanki dışarda da sen beni bi terslemiştinay yanlış mı hatırlıyorum baska bir sevgilim miydi
Aman altta kalma, lafına laf beş de ziyade
Hatunlar yok bişeyim beaa, öyle günlük sıradan şeyler işte :)
Nikim kontrole gittiğinde söyle doktoruna. Bu arada benim de normal tansiyonum 9-4 tür..büyük 11-12 ye çıktımı nevrim dönüyor.
Hatunlar yok bişeyim beaa, öyle günlük sıradan şeyler işte :)
Nikim kontrole gittiğinde söyle doktoruna. Bu arada benim de normal tansiyonum 9-4 tür..büyük 11-12 ye çıktımı nevrim dönüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?