09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Dogurtamasamda ayni sehirde yada yakin olsak girerdim dogumuna pekde güzel doğum fotolarınizi cekerdim sana hatıra. ..

Kuzular ben uykuya gidiyorum ayakta uyumaya başladım sabah mesaisi altida başlar yatayim iyi geceler tatlı rüyalaruslu durun!

Yoo, girmiş miyiz? Biz seninle özelde giriyorduk birbirimize :) Genele hiç aşkımızın şiddetli yanını yansıtmamıştık

Özel sevişmelerimiz ayrı da :) sanki dışarda da sen beni bi terslemiştin ay yanlış mı hatırlıyorum baska bir sevgilim miydi

Kuzular ben uykuya gidiyorum ayakta uyumaya başladım sabah mesaisi altida başlar yatayim iyi geceler tatlı rüyalaruslu durun!

İyi geceler meydan larusum benim rüyanda beni gör

Hatunlar yok bişeyim beaa, öyle günlük sıradan şeyler işte :)

Nikim kontrole gittiğinde söyle doktoruna. Bu arada benim de normal tansiyonum 9-4 tür..büyük 11-12 ye çıktımı nevrim dönüyor.

Özel sevişmelerimiz ayrı da :) sanki dışarda da sen beni bi terslemiştin ay yanlış mı hatırlıyorum baska bir sevgilim miydi
Kafamı bozmuşsundur yapmışımdır :) Ama seninle yorumlarımız genelde paraleldir, fikirlerimiz uyuşmasa bile neden tersleyeyimki?
Yine uzun uzun açıklattırma bana, terslememişimdir ama terslediysem de haketmişsindir iyi yapmışımdır hahah

Aman altta kalma, lafına laf beş de ziyade

lafına laf beş de ziyade, valla bişey anlamadım meali ne bunun :)

Nikim kontrole gittiğinde söyle doktoruna. Bu arada benim de normal tansiyonum 9-4 tür..büyük 11-12 ye çıktımı nevrim dönüyor.

Aldım gazını

benimki de hep 14 cm ahahah

Oh bebişim açıldın da geldin ne iyi ettin, şu elmik karısı bana iftira atıyordu tam da :)

Benim tansiyonum bekarken 15e çıkmıştı nöbet geçiriyodum valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…