Aldım gazını
benimki de hep 14cm ahahah
Kafamı bozmuşsundur yapmışımdır :) Ama seninle yorumlarımız genelde paraleldir, fikirlerimiz uyuşmasa bile neden tersleyeyimki?
Yine uzun uzun açıklattırma bana, terslememişimdir ama terslediysem de haketmişsindir iyi yapmışımdır hahah
lafına laf beş de ziyade, valla bişey anlamadım meali ne bunun :)
Ben barıştırdım sizi akıllı olun, her defasında pohpohlayın beni, ilgi manyaa yapın
Oh bebişim açıldın da geldin ne iyi ettin, şu elmik karısı bana iftira atıyordu tam da :)
Benim tansiyonum bekarken 15e çıkmıştı nöbet geçiriyodum valla.
Eneee ufakmış kız, yani düşükmüş..
Enee, senin büyüğün küçükmüş :)Aldım gazını
benimki de hep 14cm ahahah
Med popon büyük gücüm yetmez kaldırmayaBen barıştırdım sizi akıllı olun, her defasında pohpohlayın beni, ilgi manyaa yapın
me ha pe nin 40. yılı acıklaması gibi olmuş
annem derdi onu. Bi sey söyleyince tek bir cevap değil de 5 cümle de fazladan kuruyosun demek
Küstm knşma bnml tmm mıdmk 5 cmle de fzldn kuryrm hhh sni ylrm (yolarım bu bak başka şey anlama)
Biz küsmemiştik ki nick benden cekiniyodu sadece
ne iftira atcam la hamile kadına
cok sapıttım bugün allah carpacak
Yıak yağğğ nerden belli çekindiğim? İftira attın bak yine pislik öte tarafta sorcam sana
Ay cok yoruldum okuycam diyeergenler nasıl anlaşıyo la böyle
Med, su profil fotonu değiştir, benim begendimi koysana dünya seyime minare seyime olanı
Kızım ben oturan boğa gibi oturaklı bi kadın olduğum icin cekindin benden itiraf etÖteki tarafta sen de bana iftira at ödeşelim
Ben de yazarken yoruldum valla
Hangi fotoymuş o med bi koysana şuna
Öte tarafta iki elim şeyinde olacak yakanda
Ohooo med koyana kadarrrralbümünde elinde sigara var gözleri kapalı ilaçlı gazoz icmiş gibi olan
Benim de uykum geldi az kitap okuyup zıbarsam mı? Kocan gelmedi mi daha
şeym kdr bşnza taş dşsnyakam
Hee nuri alço gazozuna ilaç atmış onu diyorsun
Benim de başım ağrıyor sabahtan beri. Saat 11buçukta kalktım tel çaldı, amcamın gelini arıyor dedi sana geliyorum buyur gel. Bebesi tabletini de getirmiş, oyun da oyun diye başımın etini yedi çatlayan başım kazana döndü iyice :) Herif gelmedi izinli bu akşam benden.
Ne okuyorsun? Ben de çok oldu kitap okumayalı. Hadi git yat sen de.
Caksaydın bebenin ağzına bi tane
Neyse adamcağız kafasını dagıtsın senden uzakta azcık
Ahmet ümit aldım polisiye onu okuyorum. Valla yatayım yarın görüşürüz. Öpüyorum seni de bebeği de :)
Ne iğrenc bir pazartesi sabahı değil mi genclerGünaydın olsun bari :)
Günaydınlar efenim.Yok ya güzel geldi bana daha doğrusu sıradna henüz pazartesi sendromu yaşamadım hiç.
günaydın kızlar,haftayı ben açıyorum..
güzel mutlu neşeli,bol libidolu,kahkahalı mahkahalı bir hafta olsun ..
günaydın kızlarr
nasılsınızzz bakalım ? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?