09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

me ha pe nin 40. yılı acıklaması gibi olmuş

annem derdi onu. Bi sey söyleyince tek bir cevap değil de 5 cümle de fazladan kuruyosun demek

Ben barıştırdım sizi akıllı olun, her defasında pohpohlayın beni, ilgi manyaa yapın

Biz küsmemiştik ki nick benden cekiniyodu sadece

Oh bebişim açıldın da geldin ne iyi ettin, şu elmik karısı bana iftira atıyordu tam da :)

Benim tansiyonum bekarken 15e çıkmıştı nöbet geçiriyodum valla.

ne iftira atcam la hamile kadına

Eneee ufakmış kız, yani düşükmüş..

cok sapıttım bugün allah carpacak

Aldım gazını

benimki de hep 14 cm ahahah
Enee, senin büyüğün küçükmüş :)
Ben barıştırdım sizi akıllı olun, her defasında pohpohlayın beni, ilgi manyaa yapın
Med popon büyük gücüm yetmez kaldırmaya şaka şaka şimdi gider aynaya bakar :))
me ha pe nin 40. yılı acıklaması gibi olmuş

annem derdi onu. Bi sey söyleyince tek bir cevap değil de 5 cümle de fazladan kuruyosun demek

Küstm knşma bnml tmm mı dmk 5 cmle de fzldn kuryrm hhh sni ylrm (yolarım bu bak başka şey anlama)

Küstm knşma bnml tmm mı dmk 5 cmle de fzldn kuryrm hhh sni ylrm (yolarım bu bak başka şey anlama)

Ay cok yoruldum okuycam diye ergenler nasıl anlaşıyo la böyle

Med, su profil fotonu değiştir, benim begendimi koysana dünya seyime minare seyime olanı

Yıak yağğğ nerden belli çekindiğim? İftira attın bak yine pislik öte tarafta sorcam sana

Kızım ben oturan boğa gibi oturaklı bi kadın olduğum icin cekindin benden itiraf et Öteki tarafta sen de bana iftira at ödeşelim

Ben de yazarken yoruldum valla

Hangi fotoymuş o med bi koysana şuna

Ohooo med koyana kadarrrr albümünde elinde sigara var gözleri kapalı ilaçlı gazoz icmiş gibi olan

Benim de uykum geldi az kitap okuyup zıbarsam mı? Kocan gelmedi mi daha

Ohooo med koyana kadarrrr albümünde elinde sigara var gözleri kapalı ilaçlı gazoz icmiş gibi olan

Benim de uykum geldi az kitap okuyup zıbarsam mı? Kocan gelmedi mi daha

Hee nuri alço gazozuna ilaç atmış onu diyorsun
Benim de başım ağrıyor sabahtan beri. Saat 11buçukta kalktım tel çaldı, amcamın gelini arıyor dedi sana geliyorum buyur gel. Bebesi tabletini de getirmiş, oyun da oyun diye başımın etini yedi çatlayan başım kazana döndü iyice :) Herif gelmedi izinli bu akşam benden.
Ne okuyorsun? Ben de çok oldu kitap okumayalı. Hadi git yat sen de.

Caksaydın bebenin ağzına bi tane

Neyse adamcağız kafasını dagıtsın senden uzakta azcık

Ahmet ümit aldım polisiye onu okuyorum. Valla yatayım yarın görüşürüz. Öpüyorum seni de bebeği de :)

Ay dedim zaten kulağımın dibinde bağırıyor bi sus dedim motorun soğusun Car car carr...

Ben de bensiz kafası dağılsın diyorum valla adam da bıktı dır dır edip duruyorum :)

Ben çok severim polisiye, izlemesini sevmem ama okumaya bayılırım. Bu ay bi kitap hediye edeyim kendime :) Görüşürüz canım iyi geceler ben de öptüm :*

Ne iğrenc bir pazartesi sabahı değil mi gencler Günaydın olsun bari :)

günaydın kızlar,haftayı ben açıyorum..
güzel mutlu neşeli,bol libidolu,kahkahalı mahkahalı bir hafta olsun ..

günaydın kızlarr

nasılsınızzz bakalım ? :44:

Günaydınlar efenim. Yok ya güzel geldi bana daha doğrusu sıradna henüz pazartesi sendromu yaşamadım hiç.

Ben de yaşamadım ama yine de iYrenc Sabah 06,30 da kalktım, akşam da 21 00 da uymuşum. Nolacak bu halimm a dostlaaar

günaydın kızlar,haftayı ben açıyorum..
güzel mutlu neşeli,bol libidolu,kahkahalı mahkahalı bir hafta olsun ..

nereye sen acıyosunnnn nereyeeeeee

günaydın kızlarr

nasılsınızzz bakalım ? :44:

Günaydın cnm, iyi sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…