yemeğe kaçıyorum
iyiki varsınız kızlar
kardeşilerim ablalarım akıllılarım seviyorum sizi
Sirke teyzem yaşadı aynı sıkıntıları üst kattaki insan görünümlüyle
Bide teyzeme apartmanda yaşamayı bilemiyorsan viillağya taşın dedi ayıcık
Baş edilmez bunlarla , pimapen yaptır bencede
3 pişmaniye için yapılan organizasyona bak vaay
Az birazda ince düşüneymiş iyiymiş
O enerjiyi efektif kullansa belki zahmetine değecek peh
Sağolun canlar, geçer inşallah :) Kaçtım ben.
ben de artık selam sabahı kestim önce iyilikle başedeyim dedim ama ben selam verdikçe kadın haaa ben bu sirkenin ağzına mıçsam da bu benle konuşmaya devam ediyor diye mi düşündü ne
bi dönem ousun anannesini saldım üstüne tüm ahali cümbür cemaat çardakta otururken ananne gelmiş bak kızım sen böyle yapıp bizim gelini rahatsız etme çok ayıp diye tenkit etmiş bu durumdan baya rahatsız olmuştu ananne beni milletin içinde kıstırdı rencide etti diye şikayete gelmişti bana gece 10 civarı. Bir de bu kadın kiracı düşünün ev sahibi olsa nolcak :18:
ben de artık selam sabahı kestim önce iyilikle başedeyim dedim ama ben selam verdikçe kadın haaa ben bu sirkenin ağzına mıçsam da bu benle konuşmaya devam ediyor diye mi düşündü ne
bi dönem ousun anannesini saldım üstüne tüm ahali cümbür cemaat çardakta otururken ananne gelmiş bak kızım sen böyle yapıp bizim gelini rahatsız etme çok ayıp diye tenkit etmiş bu durumdan baya rahatsız olmuştu ananne beni milletin içinde kıstırdı rencide etti diye şikayete gelmişti bana gece 10 civarı. Bir de bu kadın kiracı düşünün ev sahibi olsa nolcak :18:
O yüzden püskürerek güldüm yani
Bu muydu dedim bunun için mi otobüsler durduruldu duraklarda beklenildi filan
Hayır her alanda bu kadar tutumlu olsalar bari :97: belki anlamlandırılabilir
çekirge kap madem küçük verirken kusura bakmayın boş verdim ama de
küçük teyzem bi sitede oturuyor komşular da hep okumuş insanlar "elit"ler benim teyze de güya öyleİnsanın semt değişesi geliyo dimi
ama bilemiyosun ki her yerde çıkabiliyo böylesi de
Yav çekcan mesele verdim demek
Yoksa gerisi hikaye
Kapa fındık fıstık koy yeter
Sen bunları taksan deli ederler senide takmıyor gülüyorsun en azından
Önce böyle kalıyodumolay esnasında
Şimdi alıştım çok şaşırmıyorum gülme tutuyo beni
Hiç böyle şeyler görmemiştim çünkü
Komşuya bile dolu dolu giderdi bizde tabaklar
Ya da hiç gitmesin yani
Pinti diye gülerler adama böyle
Bi de şeyden sonra hiç bişrleye şaşırmıyorum
Eşimin teyzesi, öz çocuklarından ( 2 kardeş, işlerine yakın daireye geçtiler ) kira alıyormuş
Orda böyle kaldım
Görümcemle Ous çaktı, bana bakıp güldüler
Ama onlarda normalmiş demek
Kiracı çıktı tabi alacam vs diyolardı
ay yeterinnnn artık tepsi böreği falan....öğlen vakti hem de.
en son ekşınımız ramazanda oldu bende o dönem beta çıktı doktor penisilin iğne verdi sabah akşam yiyorum afiyetle ben onları yedikçe kalçamın iki yanında ödemler oluştu ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum acıların çocuğuyum özetleValla bu tipler ne iyilikten, ne laftan ne sözden anlamaaaaaz
Anlayacak kapasite olsa bunları yapmaz.
İnatlaştıkça beter olurlar.
Allah yardımcın olsun.
Muhtemelen yüzünü yumuşak bulmuşta olabilir
Ama o çamaşır sarkıtıyotsa bu saatten sonra üstüne pislik atmak vaciptir
Ooooowwww ayrı anlayışların insanlarıyız bizler.
Bu pintilikten de öte bir durum.
Ayrı bir kültür bu,aile kavramı farklı.
Babam annem hala harçlık sıkıştırmaya kalkar bize
Habersiz bişey alıp getirirler, bu nasılnir iş ya
E ozaman herşey normal onlar için ,sana anormal
Anlayamazlar onlar seni mümkün değil
İpek nasılsın
Benimde canım çekti şimdi.
Olsada yesek , bide kısır
en son ekşınımız ramazanda oldu bende o dönem beta çıktı doktor penisilin iğne verdi sabah akşam yiyorum afiyetle ben onları yedikçe kalçamın iki yanında ödemler oluştu ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum acıların çocuğuyum özetle
bez ayakkabılarımı makinede yıkattım tam asacaktım tepemden bi kilim salladı içinde her türlü pislik kırıntı var ama bu kadarına da pess artık dedim pireyi deve yapıyormuşum abartıyormuşum biraz bağrındı girdi ama içerde hala bana saydırıyor neyse aklandım paklandım işe geçecem (öğleden sonra bir saatti) baktım tüm kadınlar çardakta toplaşmışlar oturuyorlar ben bununla artık başedemiyorum diye yaptıklarını hep anlattım yöneticiye dedim lütfen bir de siz konuşun yasal yollara başvursam ceza öder çocuklarının rızkını yazık eder dedim geçtim. O günden beri bi çırpma hadisesi olmadı
apartmanda en küçük biziz komşularımız hep yaşlı başlı insanlar eşimin küçüklüğünü filan biliyorlar pek adam yerine konulmuyoruz sanırım
bu bir görenektir ilerde biz de çocuklarımıza böyle yapacaz her aile yapar ki de anlat bu kültürü ousuna yabancılık çekmesin ilerdeEvet odur budur
Onlara herşey mübah gözüyle baktığımdan
Sadece gülebiliyorum
Ous ta benim aileme şaşırıyo mesela
Bize mi almışlar, niye ki diye
E düşüncedir bu, annem kendisine alınca bizi de düşünmüş yani
Ama önce anlamıyordum da şimdi neden sorduğunu daha iyi anlıyorum
Daha önce böyle şeyler görmemiş ki napsın :97:
bu bir görenektir ilerde biz de çocuklarımıza böyle yapacaz her aile yapar ki de anlat bu kültürü ousuna yabancılık çekmesin ilerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?