09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Yazık kız ilk defa aile görüyor desen yeridir.
Sizind evladınız olsun bak daha iyi anlayacak.
Benim ousunda gözü bizde açıldı
Aaa aile böyle oluyormş diye
Bizimkide kendini bankamatik sanıyordu
Aile bu işe yarar sanıyordu

çamaşır üstü halı silkeleyen ve empatiden uzak kadınlardan nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm.
benim de kızım yeni doğmuştu günlerden pazar bir de evdeyim yatak odasının balkonunda kızımın özene bezene yıkadığım çamaşırları asılı ve yukarıdaki komşum bir halı silkeliyor anlatamam ya... bir de kirliymiş.. ve ben hiç bir şey yapamadım. biz lojmandayız eşler aynı yerde çalışıyor yüz göz olmak istemedim. ama ona içimde hep bir gıcıklık beslerim sırf bu yüzden. ben dışarı çıkıp bir şey diyemedim özel komşuyuz diye ama o özeni göstermedi. ama şimdiki aklım olsa en azından çıkar ve "X bari çamaşır varken yapmasaydın vs" bir şeyler derdim. Ama Allah da onun tepesinden silkeletmediği halı bırakmasın inşallahhhhhhhhhh

eğer çırparken video fotograf çekersem ve onunla adli yollara başvurursam evinde çıkarmaya kadar gidebiliyormuş bu durum bir avukat arkadaşım böyle bir yol gösterdi
ama çirkileşmek istemiyorum şimdiye kadar hep bakın aynı çatı altında yaşıyoruz komşuyuz komşluk hakkı denen bi hede var bikbik böyle konuşmuştum
ama kadın safi problem eşiyle çok büyük kavgalar ediyorlar ve şiddetleri artık fiziksel de olmaya başladı evinde mutlu değil ki komşuyu ettiği mağduriyeti düşünsün.

Bununda yeni yeni açılıyo ablası

Yazık ama üzülüyorum
Görümcem de buzdolabının içine örtülen plastik gibi örtüler varya ondan yoktu
Aklıma geldi ona da aldım
Çok sevindi
Kaç kuruşluk birşey ki ama onlara göre dünyaları bahşetmek gibi birşey bu

iyi canım ya iştahımla cebelleşiyorum. bir de bunun üstüne börekler falan. kısır yanında bir de tatlı olursa ne iyi olurdu.
bir de ptsi ya sendrom X 2 oluyor.. sen neler yapıyorsun?

İyiyim canım ustalarla cebelleşiyorum
Tadilat var bende
O sendrom hiç bitmiyor ya
Kilo aldım ben
Vericem derken daha da alıcam bu gidişle

neymiş ya o buzdolabı içine örtülen plastik örtü. bir resim rica çekcim

İyiyim canım ustalarla cebelleşiyorum
Tadilat var bende
O sendrom hiç bitmiyor ya
Kilo aldım ben
Vericem derken daha da alıcam bu gidişle

kolay gelsin canım. senin boy kilo kaç?
ben üşenmiyorum evden salata getiriyorum ve burdaki kalorili yemekleri yemiyorum çok sevdiğim bir şey çıkmadığı sürece. bugün mesela şinitzel ve patates püresi, makarna ve çorba var yoğurt yanında. sadece şinitzel ve püre alırım yoğurtla. yavaş olsun da adı diyet olmasın

buzdolabının içine örtü örtmek sağlıklı mı ama hep kullanma kılavuzlarında örtü örtmeyin diye yazar :44:

İnşallah taşınıp giderler
Ama merhametten maraz doğar.
Kocasıyla problemi varsa yazık ama sanada yazık canım.
Gerekeni yap,ola komşuluk hakkını geçmiş artık

Boy 170
Beş kilo aldım bu ne yaa diyete başlamıştım ben

Son düzenleme:
buzdolabının içine örtü örtmek sağlıklı mı ama hep kullanma kılavuzlarında örtü örtmeyin diye yazar :44:

ben de kullanmıyorum bir de antibakteriyel zaten buzdolapları örtü örtmek çalışma mekanizmasını da etkiler belki

İnşallah taşınıp giderler
Ama merhametten maraz doğar.
Kocasıyla problemi varsa yazık ama sanada yazık canım.
Gerekeni yap,ola komşuluk hakkını geçmiş artık
ailelere bu durumu anlattığımda haklı olduğumu ama olay çıkarmamam gerektiğini sabretmem gerektiğini söylüyorlar kendi yaşadıkları şeyleri anlatıyorlar
inşallah ya o ya da ben giderim

Bilmem
Ben annemde va ablamda görmüştüm
Toz veya bişey dökülmesin diye örttüm
Ama plastik gibi maddeden ve delikli :26:

ailelere bu durumu anlattığımda haklı olduğumu ama olay çıkarmamam gerektiğini sabretmem gerektiğini söylüyorlar kendi yaşadıkları şeyleri anlatıyorlar
inşallah ya o ya da ben giderim

Bu büyüklerin sabır olayını ben anlamam hiç zaten
Ne oluyorsa sabredince
Nereyh kadar
5 sene daha taşınmazsa çekecekmisin bu pisliği.
Allah allah ya

Eki Görüntüle 848819

Şöyle birşey İpekcim
Büyük bir milyoncu gibi yerlerde metre işi satılıyor
2 metre alıp 4 e kesersen 4 rafa ideal tam

bunu buzdolabına sermek hiç ama hiç aklıma gelmezdi.
bir de bir şeyler dökülünce bunu silmek daha zor sanki. eskiden evlerde olan telli dolap görüntüsü gibi nostaljik olabilir

bunu buzdolabına sermek hiç ama hiç aklıma gelmezdi.
bir de bir şeyler dökülünce bunu silmek daha zor sanki. eskiden evlerde olan telli dolap görüntüsü gibi nostaljik olabilir

Ben bunları yıkıyorum valla
Buzdolabına koymak aklıma gelmedi ama salonda çok işimi gördü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…