Evet odur budur
Onlara herşey mübah gözüyle baktığımdan
Sadece gülebiliyorum
Ous ta benim aileme şaşırıyo mesela
Bize mi almışlar, niye ki diye
E düşüncedir bu, annem kendisine alınca bizi de düşünmüş yani
Ama önce anlamıyordum da şimdi neden sorduğunu daha iyi anlıyorum
Daha önce böyle şeyler görmemiş ki napsın :97:
en son ekşınımız ramazanda oldu bende o dönem beta çıktı doktor penisilin iğne verdi sabah akşam yiyorum afiyetle ben onları yedikçe kalçamın iki yanında ödemler oluştu ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum acıların çocuğuyum özetle
bez ayakkabılarımı makinede yıkattım tam asacaktım tepemden bi kilim salladı içinde her türlü pislik kırıntı var ama bu kadarına da pess artık dedim pireyi deve yapıyormuşum abartıyormuşum biraz bağrındı girdi ama içerde hala bana saydırıyor neyse aklandım paklandım işe geçecem (öğleden sonra bir saatti) baktım tüm kadınlar çardakta toplaşmışlar oturuyorlar ben bununla artık başedemiyorum diye yaptıklarını hep anlattım yöneticiye dedim lütfen bir de siz konuşun yasal yollara başvursam ceza öder çocuklarının rızkını yazık eder dedim geçtim. O günden beri bi çırpma hadisesi olmadı
apartmanda en küçük biziz komşularımız hep yaşlı başlı insanlar eşimin küçüklüğünü filan biliyorlar pek adam yerine konulmuyoruz sanırım
eğer çırparken video fotograf çekersem ve onunla adli yollara başvurursam evinde çıkarmaya kadar gidebiliyormuş bu durum bir avukat arkadaşım böyle bir yol gösterdiKüçüklerin üstüne mi pislenir , ne olmuş küçüksen ya
Yazık sana elalemin pisliğiyle uğras dur.
Sen sıkı bas demek tehditten anlıyor
Balkona düşen pisliklerini üşenme faraşla topla kapısına at.
Valla bak biz bikere yaptık işe yarıyor.
Yazık kız ilk defa aile görüyor desen yeridir.
Sizind evladınız olsun bak daha iyi anlayacak.
Benim ousunda gözü bizde açıldı
Aaa aile böyle oluyormş diye
Bizimkide kendini bankamatik sanıyordu
Aile bu işe yarar sanıyordu
iyi canım ya iştahımla cebelleşiyorum. bir de bunun üstüne börekler falan. kısır yanında bir de tatlı olursa ne iyi olurdu.
bir de ptsi ya sendrom X 2 oluyor.. sen neler yapıyorsun?
Bununda yeni yeni açılıyo ablası
Yazık ama üzülüyorum
Görümcem de buzdolabının içine örtülen plastik gibi örtüler varya ondan yoktu
Aklıma geldi ona da aldım
Çok sevindi
Kaç kuruşluk birşey ki ama onlara göre dünyaları bahşetmek gibi birşey bu
neymiş ya o buzdolabı içine örtülen plastik örtü. bir resim rica çekcim
İyiyim canım ustalarla cebelleşiyorum
Tadilat var bende
O sendrom hiç bitmiyor ya
Kilo aldım ben
Vericem derken daha da alıcam bu gidişle
eğer çırparken video fotograf çekersem ve onunla adli yollara başvurursam evinde çıkarmaya kadar gidebiliyormuş bu durum bir avukat arkadaşım böyle bir yol gösterdi
ama çirkileşmek istemiyorum şimdiye kadar hep bakın aynı çatı altında yaşıyoruz komşuyuz komşluk hakkı denen bi hede var bikbik böyle konuşmuştum
ama kadın safi problem eşiyle çok büyük kavgalar ediyorlar ve şiddetleri artık fiziksel de olmaya başladı evinde mutlu değil ki komşuyu ettiği mağduriyeti düşünsün.
kolay gelsin canım. senin boy kilo kaç?
ben üşenmiyorum evden salata getiriyorum ve burdaki kalorili yemekleri yemiyorum çok sevdiğim bir şey çıkmadığı sürece. bugün mesela şinitzel ve patates püresi, makarna ve çorba var yoğurt yanında. sadece şinitzel ve püre alırım yoğurtla. yavaş olsun da adı diyet olmasın
buzdolabının içine örtü örtmek sağlıklı mı ama hep kullanma kılavuzlarında örtü örtmeyin diye yazar :44:
ailelere bu durumu anlattığımda haklı olduğumu ama olay çıkarmamam gerektiğini sabretmem gerektiğini söylüyorlar kendi yaşadıkları şeyleri anlatıyorlarİnşallah taşınıp giderler
Ama merhametten maraz doğar.
Kocasıyla problemi varsa yazık ama sanada yazık canım.
Gerekeni yap,ola komşuluk hakkını geçmiş artık
Eki Görüntüle 848819
Şöyle birşey İpekcim
Büyük bir milyoncu gibi yerlerde metre işi satılıyor
2 metre alıp 4 e kesersen 4 rafa ideal tam
buzdolabının içine örtü örtmek sağlıklı mı ama hep kullanma kılavuzlarında örtü örtmeyin diye yazar :44:
ailelere bu durumu anlattığımda haklı olduğumu ama olay çıkarmamam gerektiğini sabretmem gerektiğini söylüyorlar kendi yaşadıkları şeyleri anlatıyorlar
inşallah ya o ya da ben giderim
Eki Görüntüle 848819
Şöyle birşey İpekcim
Büyük bir milyoncu gibi yerlerde metre işi satılıyor
2 metre alıp 4 e kesersen 4 rafa ideal tam
benim de salonumdaki konsolda serili bunlardanHeeee tamam ben bunun daha düzünü salondaki konsülüme koymuştum
Takımlar falan çizmesin diye
ben örtülmez diye biliyorumBilmem
Ben annemde va ablamda görmüştüm
Toz veya bişey dökülmesin diye örttüm
Ama plastik gibi maddeden ve delikli :26:
bunu buzdolabına sermek hiç ama hiç aklıma gelmezdi.
bir de bir şeyler dökülünce bunu silmek daha zor sanki. eskiden evlerde olan telli dolap görüntüsü gibi nostaljik olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?