bunu buzdolabına sermek hiç ama hiç aklıma gelmezdi.
bir de bir şeyler dökülünce bunu silmek daha zor sanki. eskiden evlerde olan telli dolap görüntüsü gibi nostaljik olabilir
benim de salonumdaki konsolda serili bunlardan
ben örtülmez diye biliyorum
arap bacı olup camlara sarktımKonsol dimi o
O kadan ince bir insanım ki kalın ünlü bilem kullanmam
Ben bunları yıkıyorum valla
Buzdolabına koymak aklıma gelmedi ama salonda çok işimi gördü
Çekeğer dolabında plastikkokusu yoksa kullanabilirsin
Rafta duruyor zaten
Hava dolaşımını engelleyecek durumu yok bence
Eskilere dönüş herhalde.. normalde bunların dantel olanları kullanılırdı eskiden. Annem bana hiç yapmadı da yapsaydı da o zaman 1 tane bile kullanmazdım. Ama şimdi buna benzer şeyleri alıyorum annemin evinden. Bu plastik olanlar da
Bir güzel ki uzaktan gerçek gibi..
Merhaba canlar..
Hiç iyi değilim sohbet edecekse hiç halim yok dualarınıza muhtacım..
hangi ex???
ben bugun arıcam sıgorta mudurlugumu canım benım ısın tuhafı ama eylulde tam odenmıs sıgortam raporu bıldırdıklerınıs oyledıler fakat
Elmi senin ousla ilgili ifadeni alamadım daha
Durum ne
bu kadar değildi
aynı eve girmeden de çok net anlaşılmıyorki
annemle konuştum gerildim iyiceaz yazayım da burayı mini bdvm yapayım
üst katımdaki komşu müsvettesi cam önüne pilav koymuş sanırım sabah güvercinlerin sesine uyandım kuşlar da onu döke saça yiyorlar camımın önü hep pirinç tanesiydi zaten yatak odamın camı full kuş pisliği olur ben de neden acaba diye saf saf düşünür dururdum meğer üsttekinin hayvan sevgisi camlardan taşmış
son olaylardn sonra kendisiyle artık konuşmuyorum eşim istersen ben söyleyim dedi acaba yöneticiye mi söylesem ki dedim
annem sen tabi kadınla iyi geçinmezsen o da seni sinir etmek için değişik metodlar geliştirir dedi. iyi geçinmeme nedenim de üstümden çamaşırım vrken camım açıkken çırpma sigara izmaritin beyazlarımın üstüne dökme evinde kemik kırıp mutfak dolaplarımı yerinden oynatma demem
Merhaba canlar..
arap bacı olup camlara sarktım
sen ne dedi anlamadı ben
Eskilere dönüş herhalde.. normalde bunların dantel olanları kullanılırdı eskiden. Annem bana hiç yapmadı da yapsaydı da o zaman 1 tane bile kullanmazdım. Ama şimdi buna benzer şeyleri alıyorum annemin evinden. Bu plastik olanlar da
Bir güzel ki uzaktan gerçek gibi..
Merhaba canlar..
Ustalara yemek ayarlıyım sonra gelicem inşallah
elmişim keşke iyi olmasalardı zaten daha kolay olurdu.yoksa huzursuzluk varken çekilmez diyosun,bırakıp gitmek istiyosun,ama sonra bakıyosun adam iyi ,içi kötü değil.ama hep diyorum ya iyiilik başka kişilik başka...Onu bi silkelemek lazım cnm.
Acaba neyi icselleştiriyor. Ne canını acıtıyor. Biraz da bu acıdan bakmak lazım. Erkekler bizim gibi değil. İcinde biriktirdiklerini ya sessizlikle ya da kavgada döküyorlar.
Kötü bir adam olmadığına eminim, öyle olsaydı evlenmezdin.
O
Onu bi silkelemek lazım cnm.
Acaba neyi icselleştiriyor. Ne canını acıtıyor. Biraz da bu acıdan bakmak lazım. Erkekler bizim gibi değil. İcinde biriktirdiklerini ya sessizlikle ya da kavgada döküyorlar.
Kötü bir adam olmadığına eminim, öyle olsaydı evlenmezdin.
Kimden çaldın bu fotoları :26:
Tek basıma kendim yaptımahahahahah naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?