09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

hoşbuldum boş derste öğretmenler odasından kk'ya giren öğretmen ahan da zil çaldı.

ben aday göstermeyi de değil adayları oylamayı seviyom elmiş yılın enlerinde. olur mu öyle?

Bir küçücük Çekirgecik varmış
Kırlarda ko ko koşar oynarmış :122:

El el elmayraaa çekirgenin üstüneeee basmışşşşşşşşşşşşş

hoşbuldum boş derste öğretmenler odasından kk'ya giren öğretmen ahan da zil çaldı.

ben aday göstermeyi de değil adayları oylamayı seviyom elmiş yılın enlerinde. olur mu öyle?

olur tabisi bebişim olmaz mııı

sana özeniyorum bazen.. okul havası tahta, dersler.. ruhun hep genç kalır.. ahh kafam aahhhhh 97-98 e dönebilsemmm

çek ,pazar günü oğluşumla markete girdik ,bi baktım yerde elim kadar çekirge..hayvan zıplamıyo uçuyo resmen,kuş gibi olmuş artık neyle beslendiyse

çek ,pazar günü oğluşumla markete girdik ,bi baktım yerde elim kadar çekirge..hayvan zıplamıyo uçuyo resmen,kuş gibi olmuş artık neyle beslendiyse

o kadar büyüyecek kadar ömrü olur mu çekirgenin bunu da yeni duydum valla. yaşatan Allah yaşatıyor desene:d

Aklına ben geldim dimi
Nasıl hayal ediyosanız beni

benim de aksine bir rahat ki akşam olsa da gitsek diye çantam bile hazır

Ben de uyucam nerdeyse o derece ıssız buralar

ikinize de gıcığım biliyosunuz di mi,daha tonla iş var

o kadar büyüyecek kadar ömrü olur mu çekirgenin bunu da yeni duydum valla. yaşatan Allah yaşatıyor desene:d
ipekcim buralarda oluyo valla,kışın da yaşıyo sanırım bunlar..hele bizim fabrikada,sanırım kimyasal,pamuk artığı falan yemekten serçeden büyük olmuşlar.ilaçlamayla falan da ölmüyolar..ambarlardaki fareler de kediden büyük olur

Müdür sıkıntıdan kurumda gezmeye cıktı o gelince de ben gidicem o derece ahahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…