Bir küçücük Çekirgecik varmış
Kırlarda ko ko koşar oynarmış :122:
sonradan öğrendim kız hem de bir günde ama iyi öğrendim iliklerime kadar işledi
Bir küçücük Çekirgecik varmış
Kırlarda ko ko koşar oynarmış :122:
hoşbuldum boş derste öğretmenler odasından kk'ya giren öğretmen ahan da zil çaldı.
ben aday göstermeyi de değil adayları oylamayı seviyom elmiş yılın enlerinde. olur mu öyle?
hoşbuldum boş derste öğretmenler odasından kk'ya giren öğretmen ahan da zil çaldı.
ben aday göstermeyi de değil adayları oylamayı seviyom elmiş yılın enlerinde. olur mu öyle?
biride beni 2003 yılına ışınlasınnn yaaaasana özeniyorum bazen.. okul havası tahta, dersler.. ruhun hep genç kalır.. ahh kafam aahhhhh 97-98 e dönebilsemmm
yaaa bugün ne yoğun işler,yetişemiyorum telefona maile...
yaaa bugün ne yoğun işler,yetişemiyorum telefona maile...
biride beni 2003 yılına ışınlasınnn yaaaa
hoş geldin çek.......
El el elmayraaa çekirgenin üstüneeee basmışşşşşşşşşşşşş
çek ,pazar günü oğluşumla markete girdik ,bi baktım yerde elim kadar çekirge..hayvan zıplamıyo uçuyo resmen,kuş gibi olmuş artık neyle beslendiyse
çek ,pazar günü oğluşumla markete girdik ,bi baktım yerde elim kadar çekirge..hayvan zıplamıyo uçuyo resmen,kuş gibi olmuş artık neyle beslendiyse
Hoş buldum İpek...................
Aaa bi kedi gördüm sanki :26:
Aklına ben geldim dimi
Nasıl hayal ediyosanız beni
benim de aksine bir rahat ki akşam olsa da gitsek diye çantam bile hazır
Ben de uyucam nerdeyse o derece ıssız buralar
ipekcim buralarda oluyo valla,kışın da yaşıyo sanırım bunlar..hele bizim fabrikada,sanırım kimyasal,pamuk artığı falan yemekten serçeden büyük olmuşlar.ilaçlamayla falan da ölmüyolar..ambarlardaki fareler de kediden büyük oluro kadar büyüyecek kadar ömrü olur mu çekirgenin bunu da yeni duydum valla. yaşatan Allah yaşatıyor desene:d
kendimi pek bir yaşlı hissettim
ben o yıllarda çiçeeee burnunda bir yeni mezundum.
bi bascam üstüne cooort cıtırtttt diye bi ses cıkacak
ikinize de gıcığım biliyosunuz di mi,daha tonla iş var
ipekcim buralarda oluyo valla,kışın da yaşıyo sanırım bunlar..hele bizim fabrikada,sanırım kimyasal,pamuk artığı falan yemekten serçeden büyük olmuşlar.ilaçlamayla falan da ölmüyolar..ambarlardaki fareler de kediden büyük olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?