09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

cute arayan mevlasını da bulur belasını da bulur. seninki baya bir bela bulmak için aranmış. Allah kerim canım

Hep söylerim en kötü koca bile olsan insan alışkanlığından vazgecemiyor. Hele hele aldatılmışsan; insan kazanmak istiyor. Geri dönsün istiyor.

Hep söylerim en kötü koca bile olsan insan alışkanlığından vazgecemiyor. Hele hele aldatılmışsan; insan kazanmak istiyor. Geri dönsün istiyor.

aslında sevgiden değil gururun kabul etmiyor sanırım ötelenmeyi...Allah dağına göre kar verirmiş elm. sen bunu kaldırabilecek bir insanmışsın ki Allah sana vermiş. zor yaa

aslında sevgiden değil gururun kabul etmiyor sanırım ötelenmeyi...Allah dağına göre kar verirmiş elm. sen bunu kaldırabilecek bir insanmışsın ki Allah sana vermiş. zor yaa

Gurur ya da sevgi ya da alışkanlık. Adı her ne olursa olsun cok zor. Dün gece sarılarak uyuduğun adam ertesi gün bir yabancıya dönüşüyor.

Ben biliyordum böyle sınanacağımı, bir adamı annenden daha fazla seversen onunla da sınanırsın. Bu kadar net.

reva değilll :))))

ahaha :))
ama ertesi gün kanat yapacakmış
kırmızı et malum pahalı,
sabetiye abla cidden akıllı hatun ondan öğrenecek çok şey var

ama çekirdekten yetiştirmesi lazım böyle sonradan olunca yapmacık olursun bir kerem gofret..
o elti için yaptıkları falan valla sonradan öğrenilecek şeyler değil vesselam

mutlu yada mutsuz oluruz hayat bu
hergün süper değil ne yazık ki
ama bu başkasını neden bu kadar ilgilendiryor yada sevindiriyor onu anlayamıyorum işte
o yüzden anlaşılmayanları sallamamak lazım isyancım

senide son zamanlar da daha bi güçlü görüyorum yazılarında ötürü :)

ama çekirdekten yetiştirmesi lazım böyle sonradan olunca yapmacık olursun bir kerem gofret..
o elti için yaptıkları falan valla sonradan öğrenilecek şeyler değil vesselam

doğru didin valla heee
sonradan olmasıda emanet gibi durur şimdi

Evet bebişim elmayranın boynuzları

ya elm şu sarhoş cemili yarışma sonuna kadar çekecek miyiz ya. dizi varken de gıcık olurdum. sabri beyi koyy alllahhhh diye atsın kendini yere:d
ayrıca herkese birer mavi boncuk mu bir tek bebişin ben sanıyordum kendimi

benımkı benı sevmıyordu elmayra o yuzden gerıde donmedı sevseydı eger donerdı benı unutmadı dıyorumda acı cekmıyor
sadece benım acılarıma cok sahıt oldu ayrılana kadar ayrı ayrıldıktan sonra ayrı
ben onunla evlendıgımden ılk gunden son gune kadar turlu turlu seylerden hep agladım hep agladım
neyse hadı kapatalım bu mevzuyu :)

zaten anlatcak cok seyde aklıma gelmıyor dızı gıbı anlatıyorum hıs yok

herkes mi ben mi
neyse zaten ben prensesiyim bebişi değil

çünkü bende son zamanlarda gördüm...
kendi ailemdan başkası hariç bu dünyamı kimse için berbat edememmm..
kimse değer vermiyor gofretimm..sen istediğin kadar yırtun et..geçmiyorsan geçmiyorsun ..o zaman napıcaksın herkesi sallayacaksınnn

bi de benim
şimdi fark ettim boynuz figürümüz yok,kazene diyelim de eklesin,en çok kullanılan smiley olur heralde

benim boynuzlar seninkileri döver su yeter mi

En büyük bebişim sensin

Dur düzeltiyorum senin icin

Tmm kapatalım ayıplı konuşalım

aynennn boşverr geçmişe mazi derler...senin o adama bu mazi bile değmez...
format at gitsin o zamanları kafandannn

Bir de şunu anlamıyorum. Cute fıstık gibisin maşallah..aklı başındasın, sorumluluk sahibisin… eee dişisin de demü sonuna kadar sprial kaydırmalar vs derken… ne istiyormuş bu adam karşısındaki kadından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…