tabiki canım ama ben cok aradım bende donmek ıstıyordum gerı ıstıyordum onu
ama o benı ayrıldıktan sonra hıc abartmıyorum 3.5 seneden fazladır ayrıyız egenın cetvelıyole bır tutun
benı hadı sayamıyorum ama 4 kere anca aramıstır oda aramıssa
1 sevgılısınden ozur ıcın
2 benı rahat demek ıcın
3 mal paylasımı ıcın
4 bulamadım bıle demekkı aramadı
canım hayırlısı olsun gercekten
tabiki canım ama ben cok aradım bende donmek ıstıyordum gerı ıstıyordum onu
ama o benı ayrıldıktan sonra hıc abartmıyorum 3.5 seneden fazladır ayrıyız egenın cetvelıyole bır tutun
benı hadı sayamıyorum ama 4 kere anca aramıstır oda aramıssa
1 sevgılısınden ozur ıcın
2 benı rahat demek ıcın
3 mal paylasımı ıcın
4 bulamadım bıle demekkı aramadı
canım hayırlısı olsun gercekten
Hep söylerim en kötü koca bile olsan insan alışkanlığından vazgecemiyor. Hele hele aldatılmışsan; insan kazanmak istiyor. Geri dönsün istiyor.
En güzel konuda.. osuların öküzlüklerinden bahsederken basıldım. Allahtan reva mı?
etli butlu kendini suncatır belki
aslında sevgiden değil gururun kabul etmiyor sanırım ötelenmeyi...Allah dağına göre kar verirmiş elm. sen bunu kaldırabilecek bir insanmışsın ki Allah sana vermiş. zor yaa
reva değilll :))))
ahaha :))
ama ertesi gün kanat yapacakmış
kırmızı et malum pahalı,
sabetiye abla cidden akıllı hatun ondan öğrenecek çok şey var
ben geldim..
demin öküze gelmiştim,şimdi de boynuza mı geldim
aynenn evlilik bna birçok gerçeğide gösterdi..
o vazgeçilmezim dedim akrabalarımın ne kadar kıskanç ne kadar fesat olduklarını gördüm..
resmen millet benim mutsuzluğumu arayış edinmiş..
artık kimseye laf vermem..
benimm evim benim dünyam benim yaşamım..
artık eşime bile söledim ortak bir yaşamımız olsa bile çoğu yerde sen ben ayrıyız ikimizinde ayrı dünyası var bunu unutmayalım dedimmm
Evet bebişim elmayranın boynuzları
ama çekirdekten yetiştirmesi lazım böyle sonradan olunca yapmacık olursun bir kerem gofret..
o elti için yaptıkları falan valla sonradan öğrenilecek şeyler değil vesselam
Evet bebişim elmayranın boynuzları
ya elm şu sarhoş cemili yarışma sonuna kadar çekecek miyiz ya. dizi varken de gıcık olurdum. sabri beyi koyy alllahhhh diye atsın kendini yere:d
ayrıca herkese birer mavi boncuk mu bir tek bebişin ben sanıyordum kendimi
mutlu yada mutsuz oluruz hayat bu
hergün süper değil ne yazık ki
ama bu başkasını neden bu kadar ilgilendiryor yada sevindiriyor onu anlayamıyorum işte
o yüzden anlaşılmayanları sallamamak lazım isyancım
senide son zamanlar da daha bi güçlü görüyorum yazılarında ötürü :)
bi de benim
şimdi fark ettim boynuz figürümüz yok,kazene diyelim de eklesin,en çok kullanılan smiley olur heralde
ya elm şu sarhoş cemili yarışma sonuna kadar çekecek miyiz ya. dizi varken de gıcık olurdum. sabri beyi koyy alllahhhh diye atsın kendini yere:d
ayrıca herkese birer mavi boncuk mu bir tek bebişin ben sanıyordum kendimi
benımkı benı sevmıyordu elmayra o yuzden gerıde donmedı sevseydı eger donerdı benı unutmadı dıyorumda acı cekmıyor
sadece benım acılarıma cok sahıt oldu ayrılana kadar ayrı ayrıldıktan sonra ayrı
ben onunla evlendıgımden ılk gunden son gune kadar turlu turlu seylerden hep agladım hep agladım
neyse hadı kapatalım bu mevzuyu :)
zaten anlatcak cok seyde aklıma gelmıyor dızı gıbı anlatıyorum hıs yok
benımkı benı sevmıyordu elmayra o yuzden gerıde donmedı sevseydı eger donerdı benı unutmadı dıyorumda acı cekmıyor
sadece benım acılarıma cok sahıt oldu ayrılana kadar ayrı ayrıldıktan sonra ayrı
ben onunla evlendıgımden ılk gunden son gune kadar turlu turlu seylerden hep agladım hep agladım
herkes mi ben mi
neyse zaten ben prensesiyim bebişi değil
Sen benim denim pİrensesimsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?