09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

canım sen burada tanıdığım en yapıcı ve iyimser eşlerdensin,
ama gerçek o ki kime ne kadar fedakarlık yaparsan fazlasını istiyorlar maddi manevi

Allah bize ilerde evlat olmayı nasip edersede onu hayatımızın merkezine koymamaız lazım
emanetimiz canımız gibi koruyacağız elbet ama birey olduğumuzu unutmadan
evlilikte de böyle olmalı diye düşünüyorm.

benim bugün sinirlerimm çok laçkaaa yaa napsamm...
sabahtan beri eşime sinirim geçmedi..kolay bir konu ama yinede sinirim tepelrimde..
herkezi pata küte dövesimmm varrrr

benim bugün sinirlerimm çok laçkaaa yaa napsamm...
sabahtan beri eşime sinirim geçmedi..kolay bir konu ama yinede sinirim tepelrimde..
herkezi pata küte dövesimmm varrrr

Sana noldu ki Cak kafasına iki tane.

Bi keresinde arkadaşın kocası baya baya sarhoş oldu, arkadaş da bu bahaneyle adama bir girişti elinden zor aldık

aynenn öle tatlımm...ne kadar verirsen daha fazlasını kat kat fazlasını istiyorlar..
o yüzden bende karar aldım dediğin gibi..
ailemle ortak bir hayatımm var ama bir yerde onlarda dışardalar..
eşimle ortak bir hayatım var o da bir yerde dışarda kalacak artık..
çünkü ben tek bir bireyim ve aklım fikrim var şükürler olsunnn

çocuk olmadan plan yapma hayal kurma. hepsi tepe taklak oluyor. sen yoksun bir tek o var o doğunca.. he onun birey olduğunu unutma asla ama kendini çooktan unutmuş oluyorsun

Sana noldu ki Cak kafasına iki tane.

Bi keresinde arkadaşın kocası baya baya sarhoş oldu, arkadaş da bu bahaneyle adama bir girişti elinden zor aldık
bizimki ağzına içki almazz yahuu...ama dur sen aklımna iyi getirdin..
buradam anestezi alkolü alıp götüreyimm..kolasının içine katayım sabaha heryeri mosmor uyansın...eşşek tepmiş sansınnn

buradam anestezi alkolü alıp götüreyimm..kolasının içine katayım sabaha heryeri mosmor uyansın...eşşek tepmiş sansınnn

ahahahahah sey de yap yataga yatır sen de uzaktan koş hoooop diye üstüne atla heryanı ağrısın

regl falan zamanların yakın mı isyan?
gevşe canım. ben oldum olacağım ben de pimi çekilmeye ramak kalmış bomba gibiyim ama dizginlemeye çalışıyorum kendimi. hafta sonu paso saydırdım ona buna.

regl falan zamanların yakın mı isyan?
gevşe canım. ben oldum olacağım ben de pimi çekilmeye ramak kalmış bomba gibiyim ama dizginlemeye çalışıyorum kendimi. hafta sonu paso saydırdım ona buna.

yok yaa daha reglime 8 gün var..
valla bilmiyorumm ama eşimin hataları fena gözüme çarpıyor son 1 haftadırrrr...
böle fena kavga edesimm varrr...kendimi dizginlemeye çalışıyorummm

Bir küçücük Çekirgecik varmış
Kırlarda ko ko koşar oynarmış :122:

ama çekirdekten yetiştirmesi lazım böyle sonradan olunca yapmacık olursun bir kerem gofret..
o elti için yaptıkları falan valla sonradan öğrenilecek şeyler değil vesselam

sonradan öğrendim kız hem de bir günde ama iyi öğrendim iliklerime kadar işledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…