herkese bir boncuk annadıkk işte
çünkü bende son zamanlarda gördüm...
kendi ailemdan başkası hariç bu dünyamı kimse için berbat edememmm..
kimse değer vermiyor gofretimm..sen istediğin kadar yırtun et..geçmiyorsan geçmiyorsun ..o zaman napıcaksın herkesi sallayacaksınnn
kapatalım hakket ya. anketler ne durumda
Adaylar geliyo hala ama istediğim yoğunlukta değil, sen belirlemedin değil mi daha
benim bugün sinirlerimm çok laçkaaa yaa napsamm...
sabahtan beri eşime sinirim geçmedi..kolay bir konu ama yinede sinirim tepelrimde..
herkezi pata küte dövesimmm varrrr
uzun zaman online kalamıyorum bebişim. ne kadar vakit var
canım sen burada tanıdığım en yapıcı ve iyimser eşlerdensin,
ama gerçek o ki kime ne kadar fedakarlık yaparsan fazlasını istiyorlar maddi manevi
Allah bize ilerde evlat olmayı nasip edersede onu hayatımızın merkezine koymamaız lazım
emanetimiz canımız gibi koruyacağız elbet ama birey olduğumuzu unutmadan
evlilikte de böyle olmalı diye düşünüyorm.
canım sen burada tanıdığım en yapıcı ve iyimser eşlerdensin,
ama gerçek o ki kime ne kadar fedakarlık yaparsan fazlasını istiyorlar maddi manevi
Allah bize ilerde evlat olmayı nasip edersede onu hayatımızın merkezine koymamaız lazım
emanetimiz canımız gibi koruyacağız elbet ama birey olduğumuzu unutmadan
evlilikte de böyle olmalı diye düşünüyorm.
bizimki ağzına içki almazz yahuu...ama dur sen aklımna iyi getirdin..Sana noldu kiCak kafasına iki tane.
Bi keresinde arkadaşın kocası baya baya sarhoş oldu, arkadaş da bu bahaneyle adama bir girişti elinden zor aldık
bizimki ağzına içki almazz yahuu...ama dur sen aklımna iyi getirdin..
buradam anestezi alkolü alıp götüreyimm..kolasının içine katayım sabaha heryeri mosmor uyansın...eşşek tepmiş sansınnn
bizimki ağzına içki almazz yahuu...ama dur sen aklımna iyi getirdin..
buradam anestezi alkolü alıp götüreyimm..kolasının içine katayım sabaha heryeri mosmor uyansın...eşşek tepmiş sansınnn
ahahahahah sey de yap yataga yatır sen de uzaktan koş hoooop diye üstüne atlaheryanı ağrısın
regl falan zamanların yakın mı isyan?
gevşe canım. ben oldum olacağım ben de pimi çekilmeye ramak kalmış bomba gibiyim ama dizginlemeye çalışıyorum kendimi. hafta sonu paso saydırdım ona buna.
ayy evet evettt hıcımıı ancaaa alırımmm bennnn
hu huuuu
ben geldim ama her an gidebilirim
ama çekirdekten yetiştirmesi lazım böyle sonradan olunca yapmacık olursun bir kerem gofret..
o elti için yaptıkları falan valla sonradan öğrenilecek şeyler değil vesselam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?