09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ilerde benim kv gibi olmandann korkuyorummm cuteeee Amann tanrımmmmm

bu da iyi değil cute ya hem de erkek çocuk için. ileride sen bağımlı bir erkek olmasını ister misin? tamam çok seviyorsun Allah ayırmasın sizi ama onun geleceğini düşünmelisin biraz. bu psikolojiden ister istemez etkilenir

ama ilerde çok hayal kırıklığına uğrayacakk...biraz merkeziyetçilikten çıkması lazımmm...
üzülecek daha sonra benim kv gibi olacak Allah korusunnn

kendinden önce oğlu daha çok etkilenecek. hadi bu yetişkin su akar yolunu bulur ağlar sızlar durur ama çocuk ana bağımlısı olacak. kritik bir çizgi var aslında. cute üzülsün ama kendine hakim olsun duygu konusunda diye düşünüyorum.

cute yapma lütfen,şimdiden çocuğun aklına girmesene.şu bdv de kv den çekenlerden biri senin gelin olacak heralde..
ben oğlum da olsa kimsenin kimseye o derece bağımlı kalmasını istemem..onun da kendi hayatı olacak.bırakmak ne demek hem de..sen hep onun annesi olacaksın..

belkıde her kadın yasıyor bılmıyorum mesela cıkolata alıcam of egesız yıyemıyorum e bazen halıyle bız dısarı cıkıyoruz her zaman egeyı almıyorum annemde uyuya kalıyor osnrakı gun aksam akadar goremıyorum o kadar uzuluyorumkı ısın ıcınden cıkamıyorum onla gıtsek ıkı dk oturtmuyor fılan falan
bu ara bazı geceler onurun egeyı bır kadına verdıgını goruyorum yuregım kopuyor sankı yerınden arıyorum egey bulamıyorum boyle tuhaf ruyalar goruyorum Allah hayırlara cıkarsın

bir de şey var. çocukta devamlı anneyi kaybetme korkusu olacak. yani annesinin yanından ayrılmayı kötü bir şey olarak algılayıp büyüyecek. cute son derece aklı başında bir kadın ama çok duygusal bu konuda... biraz daha zamanla oturur.

Yok be sen benim pİrensesimsin dengen de yerinde

:alttanalmasmiley:

Kible anam

aferin sana elmişim ya,bak ne güzel alttan alıyosun...yoksa deli mi eğliyosun belli değil..

bu arada ben deyazmışım kabak gibi ikizler erkeği iğrenç diye,milletin ousu ikizler çıktı iyi mi..ben çam değil tüm ormanı devirdim galiba

yada benim eşim gibi olacakk...
annesi ile hem düşman hemde ona bağımlı...
her konuda birbirlerine muhalefetler çünkü kv demde eşi vefat edince direk eşime yüklenmiş..
hayatının merkezi yapmış bunaltmış çocuğu...
sonra ne olmuş işte aralarında kopuk düzelmicek sorunlar oluşmuşş..bunlar sürekli büyümüş..
o yüzden biraz bırakması lazımm böle olmazzz

ben kıskanırım gelınımı zatenkı ben bunu soyluyorum :)
ya evlensın ısterım ama kesınlıkle 30 33 ten once evlenmesını ıstemıyorum
maddı manevı hazır olsun oyle evlensın
altlı ustlu oturmak ısterım mesela ben goreyım onu sabah aksam ıse gıderken gelırken
benım gelınle burada pişti oluruz

Senden korkan senin gibi olsun be
Burayı arenaya çevirtme bana şimdi

Onunda yüzü masum duruyo ama....

yürü gittt yavrummm işinee...küçüücük minnacık çekirge doyurmaz beniiiii

mersiiiii elmoooo,aşure olsada yesem erken aşermeye başladım anacım ben bu saatte sucuklu yumurta kokuyor burnuma :)

ohh misss missss...
miden bulanmıyorkennn ye kuzummm

ama esın o zaman buyukmus canım
ben egeyle aramda bu tarz sorunlar olabılecegını dusunmuyorum o herseye degmıs bırı olacak gercekten boyle dusunuyorum ve ona gore yetıstırıyorum
hıc demıyorsam gunde 20 kere senı cok sevıyorum dıyorum
egede oyle durup dururken anne senı cok sevıyorum dıyor benım hosuma gıdıyor ne kadar sevıldıgını bılıyor dıye dusunuyorum
egenın bana bagımlı degıl
baglı olmasını ısterım cunku onunda ılk sevdıgı kadın benım dıyorum ya
onuda ılk ben sevdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…