ilerde benim kv gibi olmandann korkuyorummm cuteeeeyok artık canım ben onu ıslıyorum
benı bırakmıcaksın dımı yavrum dıyorum
hıc bırakmıcam anne dıyor
onun ılk sevdıgı kadın benım canım donup dolasıp anacının kucagına gelır
yok artık canım ben onu ıslıyorum
evet ya ikizler erkeği iğrenç oluyo cidden..
aman sen çok dengelisin de ben bozuyorum seni di mi
Kibliyorum seni
bir kükrerimmmm sanaaa nasılll zıplayacağını şaşırsınnnn çekimmmm
ahahahahahahah koptum hep yeğeninin yüzü geliyo aklıma
ama ilerde çok hayal kırıklığına uğrayacakk...biraz merkeziyetçilikten çıkması lazımmm...
üzülecek daha sonra benim kv gibi olacak Allah korusunnn
yok artık canım ben onu ıslıyorum
Senden korkan senin gibi olsun be
Burayı arenaya çevirtme bana şimdi
Onunda yüzü masum duruyo ama....
Hahahahahahah
çok bekleyiş değil de isyan ben anlıyorum cuteyi. daha bebeği minnakkan tek kalmış. her heyecanı, her üzüntüyü, hastalığı vs ne tadına varabilmiş ne de içinden çıkabilmiş. hem anne hem baba olayım derken çocuğa da verilmesi gereken onlarca cevap onu duygusal yapmış ve egeyi merkez yapmış çok doğal.
cute yapma lütfen,şimdiden çocuğun aklına girmesene.şu bdv de kv den çekenlerden biri senin gelin olacak heralde..
ben oğlum da olsa kimsenin kimseye o derece bağımlı kalmasını istemem..onun da kendi hayatı olacak.bırakmak ne demek hem de..sen hep onun annesi olacaksın..
mersiiiii elmoooo,aşure olsada yesem erken aşermeye başladım anacım ben bu saatte sucuklu yumurta kokuyor burnuma :)
Yok be sen benim pİrensesimsindengen de yerinde
:alttanalmasmiley:
Kible anam
kendinden önce oğlu daha çok etkilenecek. hadi bu yetişkin su akar yolunu bulur ağlar sızlar durur ama çocuk ana bağımlısı olacak. kritik bir çizgi var aslında. cute üzülsün ama kendine hakim olsun duygu konusunda diye düşünüyorum.
cute yapma lütfen,şimdiden çocuğun aklına girmesene.şu bdv de kv den çekenlerden biri senin gelin olacak heralde..
ben oğlum da olsa kimsenin kimseye o derece bağımlı kalmasını istemem..onun da kendi hayatı olacak.bırakmak ne demek hem de..sen hep onun annesi olacaksın..
Senden korkan senin gibi olsun be
Burayı arenaya çevirtme bana şimdi
Onunda yüzü masum duruyo ama....
mersiiiii elmoooo,aşure olsada yesem erken aşermeye başladım anacım ben bu saatte sucuklu yumurta kokuyor burnuma :)
yada benim eşim gibi olacakk...
annesi ile hem düşman hemde ona bağımlı...
her konuda birbirlerine muhalefetler çünkü kv demde eşi vefat edince direk eşime yüklenmiş..
hayatının merkezi yapmış bunaltmış çocuğu...
sonra ne olmuş işte aralarında kopuk düzelmicek sorunlar oluşmuşş..bunlar sürekli büyümüş..
o yüzden biraz bırakması lazımm böle olmazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?