09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Deli eğlemiyoruM! Adamı ayar etme! Seviyoruz dedik!

canım bence kaybetme korkunu yenmelisin artık..bambaşka bir hayatın var artık senin. oğlun yanında ,üstelik bi adam var evlisin...
egeyi böyle duygularla yetiştirirsen gerçekten ilerisi onun için çok zor olur.
bence hepsinden önce senin egeye bağımlılığını kaldırmak gerekir. bağlılık değil dikkat et bağımlılık...o yüzden bir psikologdan yardım almalısın bence..

Ohhh güzelce kafa dağıt. Ben sana numaramla adresimi gönderirim, haberleşiriz müsait olursak görüşürüz. cuma haric cünkü doktora gidicem

Tamam nete ancak kardeşime gidince girebilirim o zman haberleşiriz

Böyle davranırsan ege için ilerde sıkıntı yaratır bunlar,sonrasında anneye çok bağımlı bir erkek olarak yoluna devam eder.Bunun orta yolunu bulman lazım.

Canım seni çok çok çok iyi anlıyorum ben. En güzel dönemlerin en zor dönemlerin oldu. Dişi çıktı yürüdü vs bunları tek başına gördün ama tadına varamadın. Bir baba ve koca figürü eksikti hatta kötü anılarla doluydu. O yüzden milyon kat fazla korudun çocuğunu. Bu yaşadıklarının benzerini ben de yaşıyorum. Hatta diyim sana akşam banyo yapmam gerekirse bile kendimi kötü hissediyorum. İşte banyoya gir, kurut, fön vs derken bir ton zaman. Kızımın zamanından çalmış gibi hissediyorum. Ya da misafir çağıracağım ama çocuğuma bakamıyorum diye çağıramıyorum gibi.
Sen son derece iyi bir annesin. Ama aynı zamanda bir eş ve kendinsin…
Herkese karşı görevlerin var unutma. Egeyi annene bırkakıp eşinle çıkıyorsan buna da ihtiyacınız var. Biraz relax olmaya çalış.

Peki ya ben ney ?

Al bak cevabı vermişler

Sen niye kesik kesik konusuyosun bugün bi smileyler bi te kelime yazmalar

Tmm ablacım

bunlar hiç sağlıklı düşünceler değil tatlım...
inş cidde değlsindir..
ilerisini görür gibi oldumm..
oğlunu paylaşamayan yuva yıkan kv olursunn...Allah korusunnn

ben aslıdna o yzuden demıyorumkı
bır gun ortaya cıkarsa bıyolojık babası
onu gormeyede gıtsın ıstemıyorum

aksam dua edıyrouz bız egeyle ben soyluyorum o dınlıyor
Allahım benı annemle babamdan ayırma zamnı geldıgınde banada saglıklı bır kardes nasıp et ıle bıtıyor amın dıyoruz

ben egenın bır gun benı temellı bırakmasından korkuyorum ısın sakası gelındı evlılıktı
bıyolojık babasıyla gıderse ben ölürüm gercekten egeyi asla affetmem
o yüzden onu yaralamak ıstemıyorum ama gercekten sık sık benı bırakma tamammı bebısım dıyorum
ardından yumusatmak ıcın sen ıse gıdıncede buyuyunce ben senı evde beklerım dıyorum o zamanda benmı aglıyayım dıyorum
cunku ege ıse gıtmemı ıstemıyor o zaman bensana pantolon ayakkabı barbıe arabası alırım dıyor
oy canım benım ya

Al bak cevabı vermişler

Sen niye kesik kesik konusuyosun bugün bi smileyler bi te kelime yazmalar

Senden de cevap istiyorum ben

Korkuyo ondan ablası, şeytan dese daha beter olur smiley koyup hafifletici unsur veriyo olaya

bunlar hiç sağlıklı düşünceler değil tatlım...
inş cidde değlsindir..
ilerisini görür gibi oldumm..
oğlunu paylaşamayan yuva yıkan kv olursunn...Allah korusunnn

bır gun anne olunca anlayacaksın benı

tabıkı ısı sakaya vuruyorum zamanla tabıkı gevser dusunceler
ama bır bebegın oldugunda
onun sevgısını anne baba veya es sevgısınden cok farklı olacagını goruceksın
ondan aldıgın karsılıktan bahsetmıyorum
bır ınsanı ne kadar sevebılırsın bunu yasayacaksın demek ısıtyorum

Ya ben gene görünmez üye mi oldum. Ben geldim dedim bir hoşgeldin yok

Deli eğlemiyoruM! Adamı ayar etme! Seviyoruz dedik! Eki Görüntüle 850753

ben de seni seviyorum canım
ulan insan bu kelimeden nefret eder mi yahu: SEVGİömür boyu hiç unutamıcam demek ki bunu,bu kelimeyi duydukça

cute elbette ki çocuklarımızın geleceği için hayaller kurarız ama böyle konuşmak da doğru değil bence.bizim anne olarak görevimiz onları en iyi şekilde hayata hazırlamak diye düşünüyorum.ve ihtiyaçları olduğunda her türlü yanlarında olmak maddi manevi..yoksa hayatlarına karışmak ya da karar vermek değil bana göre..

ilk sevdiği kadın değil canım,sen onun hayattaki" tek "annesisin.sevgilisi karısı neyi olacaksa seninle aynı kefede değil ki..

Senden de cevap istiyorum ben

Korkuyo ondan ablası, şeytan dese daha beter olur smiley koyup hafifletici unsur veriyo olaya

Sen ele avuca sığmaz kücük yaramaz tatlı mı tatlı cekirgesin Masal gibi oldu
Ya ben gene görünmez üye mi oldum. Ben geldim dedim bir hoşgeldin yok

Sayfalar hızlı akıyo ya görmedik cnm hosgeldin
ben de seni seviyorum canım
ulan insan bu kelimeden nefret eder mi yahu: SEVGİömür boyu hiç unutamıcam demek ki bunu,bu kelimeyi duydukça.

Küfredelim mi

cute çok duygulandırdın beni canım ya.. çok derinsin bu konuda.. yüreğine iniyorum ama yaşamadan bilinmez tabi. eski olayların etkisi hala devam ediyor. ama hayatı resetledin. bak geçen ne güzel dedin eşin pedini değiştirmiş. bunu benim eşim yapar mı bilmiyorum da normal zamanda midesi bulanır.. yani seni seven bir erkek var.. oğluna baba olmuş ve inan buna Allah yardım eder her konuda.. O hiç bizim kötü olmamızı istemez gerçekten bak. biri demişti bana: "Allah kulları için bir annenin çocuğuna duyduğu vijdanın milyon katına sahiptir" yani sen doğru olduğun sürece yavrun doğru olur. nolur üzme kendini ben de çok üzüldüm yeminle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…