belkıde her kadın yasıyor bılmıyorum mesela cıkolata alıcam of egesız yıyemıyorum e bazen halıyle bız dısarı cıkıyoruz her zaman egeyı almıyorum annemde uyuya kalıyor osnrakı gun aksam akadar goremıyorum o kadar uzuluyorumkı ısın ıcınden cıkamıyorum onla gıtsek ıkı dk oturtmuyor fılan falan
bu ara bazı geceler onurun egeyı bır kadına verdıgını goruyorum yuregım kopuyor sankı yerınden arıyorum egey bulamıyorum boyle tuhaf ruyalar goruyorum Allah hayırlara cıkarsın
Ohhh güzelce kafa dağıt. Ben sana numaramla adresimi gönderirim, haberleşiriz müsait olursak görüşürüz. cuma haric cünkü doktora gidicem
yok artık canım ben onu ıslıyorum
benı bırakmıcaksın dımı yavrum dıyorum
hıc bırakmıcam anne dıyor
onun ılk sevdıgı kadın benım canım donup dolasıp anacının kucagına gelır
>>>><<<<<<<
yürü gittt yavrummm işinee...küçüücük minnacık çekirge doyurmaz beniiiii
belkıde her kadın yasıyor bılmıyorum mesela cıkolata alıcam of egesız yıyemıyorum e bazen halıyle bız dısarı cıkıyoruz her zaman egeyı almıyorum annemde uyuya kalıyor osnrakı gun aksam akadar goremıyorum o kadar uzuluyorumkı ısın ıcınden cıkamıyorum onla gıtsek ıkı dk oturtmuyor fılan falan
bu ara bazı geceler onurun egeyı bır kadına verdıgını goruyorum yuregım kopuyor sankı yerınden arıyorum egey bulamıyorum boyle tuhaf ruyalar goruyorum Allah hayırlara cıkarsın
Peki ya benney ?
>>>><<<<<<<
Tamam nete ancak kardeşime gidince girebilirim o zman haberleşiriz
Böyle davranırsan ege için ilerde sıkıntı yaratır bunlar,sonrasında anneye çok bağımlı bir erkek olarak yoluna devam eder.Bunun orta yolunu bulman lazım.
bunlar hiç sağlıklı düşünceler değil tatlım...ben kıskanırım gelınımı zatenkı ben bunu soyluyorum :)
ya evlensın ısterım ama kesınlıkle 30 33 ten once evlenmesını ıstemıyorum
maddı manevı hazır olsun oyle evlensın
altlı ustlu oturmak ısterım mesela ben goreyım onu sabah aksam ıse gıderken gelırken
benım gelınle burada pişti oluruz
bir de şey var. çocukta devamlı anneyi kaybetme korkusu olacak. yani annesinin yanından ayrılmayı kötü bir şey olarak algılayıp büyüyecek. cute son derece aklı başında bir kadın ama çok duygusal bu konuda... biraz daha zamanla oturur.
Al bak cevabı vermişler
Sen niye kesik kesik konusuyosun bugünbi smileyler bi te kelime yazmalar
bunlar hiç sağlıklı düşünceler değil tatlım...
inş cidde değlsindir..
ilerisini görür gibi oldumm..
oğlunu paylaşamayan yuva yıkan kv olursunn...Allah korusunnn
Ne didin sen çaaat
Korktun dimi
Deli eğlemiyoruM! Adamı ayar etme! Seviyoruz dedik! Eki Görüntüle 850753
cute elbette ki çocuklarımızın geleceği için hayaller kurarız ama böyle konuşmak da doğru değil bence.bizim anne olarak görevimiz onları en iyi şekilde hayata hazırlamak diye düşünüyorum.ve ihtiyaçları olduğunda her türlü yanlarında olmak maddi manevi..yoksa hayatlarına karışmak ya da karar vermek değil bana göre..ben kıskanırım gelınımı zatenkı ben bunu soyluyorum :)
ya evlensın ısterım ama kesınlıkle 30 33 ten once evlenmesını ıstemıyorum
maddı manevı hazır olsun oyle evlensın
altlı ustlu oturmak ısterım mesela ben goreyım onu sabah aksam ıse gıderken gelırken
benım gelınle burada pişti oluruz
ilk sevdiği kadın değil canım,sen onun hayattaki" tek "annesisin.sevgilisi karısı neyi olacaksa seninle aynı kefede değil ki..ama esın o zaman buyukmus canım
ben egeyle aramda bu tarz sorunlar olabılecegını dusunmuyorum o herseye degmıs bırı olacak gercekten boyle dusunuyorum ve ona gore yetıstırıyorum
hıc demıyorsam gunde 20 kere senı cok sevıyorum dıyorum
egede oyle durup dururken anne senı cok sevıyorum dıyor benım hosuma gıdıyor ne kadar sevıldıgını bılıyor dıye dusunuyorum
egenın bana bagımlı degıl
baglı olmasını ısterım cunku onunda ılk sevdıgı kadın benım dıyorum ya
onuda ılk ben sevdım
Senden de cevap istiyorum ben
Korkuyo ondan ablası, şeytan dese daha beter olur smiley koyup hafifletici unsur veriyo olaya
Ya ben gene görünmez üye mi oldum.Ben geldim dedim bir hoşgeldin yok
ben de seni seviyorum canım
ulan insan bu kelimeden nefret eder mi yahu: SEVGİömür boyu hiç unutamıcam demek ki bunu,bu kelimeyi duydukça .
oha radyo abartma laousunun canını cıkarıcan simdiden
cute çok duygulandırdın beni canım ya.. çok derinsin bu konuda.. yüreğine iniyorum ama yaşamadan bilinmez tabi. eski olayların etkisi hala devam ediyor. ama hayatı resetledin. bak geçen ne güzel dedin eşin pedini değiştirmiş. bunu benim eşim yapar mı bilmiyorum da normal zamanda midesi bulanır.. yani seni seven bir erkek var.. oğluna baba olmuş ve inan buna Allah yardım eder her konuda.. O hiç bizim kötü olmamızı istemez gerçekten bak. biri demişti bana: "Allah kulları için bir annenin çocuğuna duyduğu vijdanın milyon katına sahiptir" yani sen doğru olduğun sürece yavrun doğru olur. nolur üzme kendini ben de çok üzüldüm yeminle.ben aslıdna o yzuden demıyorumkı
bır gun ortaya cıkarsa bıyolojık babası
onu gormeyede gıtsın ıstemıyorum
aksam dua edıyrouz bız egeyle ben soyluyorum o dınlıyor
Allahım benı annemle babamdan ayırma zamnı geldıgınde banada saglıklı bır kardes nasıp et ıle bıtıyor amın dıyoruz
ben egenın bır gun benı temellı bırakmasından korkuyorum ısın sakası gelındı evlılıktı
bıyolojık babasıyla gıderse ben ölürüm gercekten egeyi asla affetmem
o yüzden onu yaralamak ıstemıyorum ama gercekten sık sık benı bırakma tamammı bebısım dıyorum
ardından yumusatmak ıcın sen ıse gıdıncede buyuyunce ben senı evde beklerım dıyorum o zamanda benmı aglıyayım dıyorum
cunku ege ıse gıtmemı ıstemıyor o zaman bensana pantolon ayakkabı barbıe arabası alırım dıyor
oy canım benım ya
Sayfalar hızlı akıyo ya görmedik cnm hosgeldin
Sen ele avuca sığmaz kücük yaramaz tatlı mı tatlı cekirgesinMasal gibi oldu
yer çekimsiz ortamda muz yiyip çilek tadı versin istiyorum ....cmylmz :)
Hoşbuldum elmeyra
Hayırdır inşallah
Şiddetsiz nadir bir cümle kurdu bana
et la şöyle ağız dolusu ankara küfürlerinden etsene...Sen ele avuca sığmaz kücük yaramaz tatlı mı tatlı cekirgesinMasal gibi oldu
Küfredelim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?