bır gun anne olunca anlayacaksın benı
tabıkı ısı sakaya vuruyorum zamanla tabıkı gevser dusunceler
ama bır bebegın oldugunda
onun sevgısını anne baba veya es sevgısınden cok farklı olacagını goruceksın
ondan aldıgın karsılıktan bahsetmıyorum
bır ınsanı ne kadar sevebılırsın bunu yasayacaksın demek ısıtyorum
Al bak cevabı vermişler
Sen niye kesik kesik konusuyosun bugünbi smileyler bi te kelime yazmalar
Tmm ablacım
ben kıskanırım gelınımı zatenkı ben bunu soyluyorum :)
ya evlensın ısterım ama kesınlıkle 30 33 ten once evlenmesını ıstemıyorum
maddı manevı hazır olsun oyle evlensın
altlı ustlu oturmak ısterım mesela ben goreyım onu sabah aksam ıse gıderken gelırken
benım gelınle burada pişti oluruz
ben aslıdna o yzuden demıyorumkı
bır gun ortaya cıkarsa bıyolojık babası
onu gormeyede gıtsın ıstemıyorum
aksam dua edıyrouz bız egeyle ben soyluyorum o dınlıyor
Allahım benı annemle babamdan ayırma zamnı geldıgınde banada saglıklı bır kardes nasıp et ıle bıtıyor amın dıyoruz
ben egenın bır gun benı temellı bırakmasından korkuyorum ısın sakası gelındı evlılıktı
bıyolojık babasıyla gıderse ben ölürüm gercekten egeyi asla affetmem
o yüzden onu yaralamak ıstemıyorum ama gercekten sık sık benı bırakma tamammı bebısım dıyorum
ardından yumusatmak ıcın sen ıse gıdıncede buyuyunce ben senı evde beklerım dıyorum o zamanda benmı aglıyayım dıyorum
cunku ege ıse gıtmemı ıstemıyor o zaman bensana pantolon ayakkabı barbıe arabası alırım dıyor
oy canım benım ya
Ya ben gene görünmez üye mi oldum.Ben geldim dedim bir hoşgeldin yok
Ne didin sen çaaat
Sen niye kesik kesik konusuyosun bugünbi smileyler bi te kelime yazmalar
qyarta anlatınca korkunc gozukuyor olabılır ama sız cocuklarınızı boyle sevmıyormusunuz?canım bence kaybetme korkunu yenmelisin artık..bambaşka bir hayatın var artık senin. oğlun yanında ,üstelik bi adam var evlisin...
egeyi böyle duygularla yetiştirirsen gerçekten ilerisi onun için çok zor olur.
bence hepsinden önce senin egeye bağımlılığını kaldırmak gerekir. bağlılık değil dikkat et bağımlılık...o yüzden bir psikologdan yardım almalısın bence..
sana yazcaktım baska konuda daldık buraya sımdı canım ege cıktı yurudu kostu ama mutluyduk canım tabıkı bunalımlı zamanlarım oldu ama ben egenın nefes alısverısını gozlerım kapalı olsa 20 cocuk arasıdnan tanırımCanım seni çok çok çok iyi anlıyorum ben. En güzel dönemlerin en zor dönemlerin oldu. Dişi çıktı yürüdü vs bunları tek başına gördün ama tadına varamadın. Bir baba ve koca figürü eksikti hatta kötü anılarla doluydu. O yüzden milyon kat fazla korudun çocuğunu. Bu yaşadıklarının benzerini ben de yaşıyorum. Hatta diyim sana akşam banyo yapmam gerekirse bile kendimi kötü hissediyorum. İşte banyoya gir, kurut, fön vs derken bir ton zaman. Kızımın zamanından çalmış gibi hissediyorum. Ya da misafir çağıracağım ama çocuğuma bakamıyorum diye çağıramıyorum gibi.
Sen son derece iyi bir annesin. Ama aynı zamanda bir eş ve kendinsin
Herkese karşı görevlerin var unutma. Egeyi annene bırkakıp eşinle çıkıyorsan buna da ihtiyacınız var. Biraz relax olmaya çalış.
Arada severim dehep dövecek değilim ya
nasıl babasıyla bız babasıyla evlıyız zaten
Yanlıpş düşünceler bunlar cute,ne kadar annesi olursan ol onunda kendine ait bir hayatı olacak.
Cıte ege babasıyla görüşüyormu normalde..
Hoş grldinnnn
inş yaşarımmm bebeğimmm bunlarııı...bır gun anne olunca anlayacaksın benı
tabıkı ısı sakaya vuruyorum zamanla tabıkı gevser dusunceler
ama bır bebegın oldugunda
onun sevgısını anne baba veya es sevgısınden cok farklı olacagını goruceksın
ondan aldıgın karsılıktan bahsetmıyorum
bır ınsanı ne kadar sevebılırsın bunu yasayacaksın demek ısıtyorum
qyarta anlatınca korkunc gozukuyor olabılır ama sız cocuklarınızı boyle sevmıyormusunuz?
ne bılım hıc kısa bır an avm hıc kaybetmedınızmı cocugunuz yada ruyanızda oldugunu gormuyormusunuz
ıste ben o anlarda kotu oluyorum onun dısında elbette hayatıma bakıyorum ama cebım olsa cebımde tasırım tasıdıgımda pısman oluyorum durmuyor bırakıyorum aklım onda kalıyor ogluma bagımlı degılım onu sevıyorum hepsı bu
sana yazcaktım baska konuda daldık buraya sımdı canım ege cıktı yurudu kostu ama mutluyduk canım tabıkı bunalımlı zamanlarım oldu ama ben egenın nefes alısverısını gozlerım kapalı olsa 20 cocuk arasıdnan tanırımbenım egeye karsı aşk duygularım onun babasıyla ayrılmamız degıl ne munasebet onun ıcın ugrastıgım onca sene vuruldugum onca ıgne harcadıgım onca para yıkıldıgım onca an , ondan
tabıkı ıkı kısılık sevdım ama bu durum boyle oldugu ıcın degıl ben bır cute bırde anneyım tüp bebek annesı
benım hayatımdakı donum noktam bosanmam fakat en buyuk derslerı aldıgım zaman ıse tüp bebek surecım bır kac kere daha yazmıstım
ben muslanım ınanclıyım ınanırım fakat hıc bır zaman tam olarak bu dedıgım bırsey olmamıstı egeyı dogurdugum kollarıma bıraktıkları o an harıcınde
o yuz o goz sankı yıllardır tanıyordum onu
belkı herkez boyel hıssetmıstır
ben sadece bunun ıcın bekledım sabırsızlıkla
et la şöyle ağız dolusu ankara küfürlerinden etsene...
Kötü valla ya stres hat safhada. :18:
bu da benden olsun
bi milyon tane işim var laf yetiştircem diye bu kadar oluyorbi de çok yoruldum hastane çok feciydi... çok şükür ekg falan çekildi bişey çıkmadı.
Bugünün tarihini atayım
3 tel saçımda hala yerinde
nasıl babasıyla bız babasıyla evlıyız zaten
bıyolojık baba dan bahsedıyorsan ayrıldıktan sonra boyle bır munasebet olmadı 19 aylıkken aradı 2 kere
ondada ege onları tanımadıgı ıcın gıtmedı o bulusmalarda ben yoktum tabıkı
hayırdır neden
ay iyi ki hatırlattın epeydir saclarını yolmuyorum ahahahha
Haftaya vizeler başlıyor :44:
Al işte
2 dk bile sürmedi sevgin
Hain dom dom
Haftaya vizeler başlıyor :44:
onun ruhu katil bir kere. ne kadar kibar olabilir. anca sandıkta:d
Ah irem sen bi hayata atıl da sonra tekrar konuşalım gerçek stres neymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?