09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bu doğru. dünyada terazinin bir kefesi çocuğun diğer kefede hayatındaki her şey. düşün birine kan verirken düşünürsün ama çocuğun canını istese saniye düşünmezsin. anlatılmayacak tek duygu.

Al bak cevabı vermişler

Sen niye kesik kesik konusuyosun bugün bi smileyler bi te kelime yazmalar

Tmm ablacım

Yanlıpş düşünceler bunlar cute,ne kadar annesi olursan ol onunda kendine ait bir hayatı olacak.

Cıte ege babasıyla görüşüyormu normalde..

Ya ben gene görünmez üye mi oldum. Ben geldim dedim bir hoşgeldin yok

Hoş grldinnnn

qyarta anlatınca korkunc gozukuyor olabılır ama sız cocuklarınızı boyle sevmıyormusunuz?
ne bılım hıc kısa bır an avm hıc kaybetmedınızmı cocugunuz yada ruyanızda oldugunu gormuyormusunuz
ıste ben o anlarda kotu oluyorum onun dısında elbette hayatıma bakıyorum ama cebım olsa cebımde tasırım tasıdıgımda pısman oluyorum durmuyor bırakıyorum aklım onda kalıyor ogluma bagımlı degılım onu sevıyorum hepsı bu

sana yazcaktım baska konuda daldık buraya sımdı canım ege cıktı yurudu kostu ama mutluyduk canım tabıkı bunalımlı zamanlarım oldu ama ben egenın nefes alısverısını gozlerım kapalı olsa 20 cocuk arasıdnan tanırım benım egeye karsı aşk duygularım onun babasıyla ayrılmamız degıl ne munasebet onun ıcın ugrastıgım onca sene vuruldugum onca ıgne harcadıgım onca para yıkıldıgım onca an , ondan
tabıkı ıkı kısılık sevdım ama bu durum boyle oldugu ıcın degıl ben bır cute bırde anneyım tüp bebek annesı
benım hayatımdakı donum noktam bosanmam fakat en buyuk derslerı aldıgım zaman ıse tüp bebek surecım bır kac kere daha yazmıstım
ben muslanım ınanclıyım ınanırım fakat hıc bır zaman tam olarak bu dedıgım bırsey olmamıstı egeyı dogurdugum kollarıma bıraktıkları o an harıcınde
o yuz o goz sankı yıllardır tanıyordum onu
belkı herkez boyel hıssetmıstır
ben sadece bunun ıcın bekledım sabırsızlıkla

Yanlıpş düşünceler bunlar cute,ne kadar annesi olursan ol onunda kendine ait bir hayatı olacak.

Cıte ege babasıyla görüşüyormu normalde..

Hoş grldinnnn
nasıl babasıyla bız babasıyla evlıyız zaten

bıyolojık baba dan bahsedıyorsan ayrıldıktan sonra boyle bır munasebet olmadı 19 aylıkken aradı 2 kere
ondada ege onları tanımadıgı ıcın gıtmedı o bulusmalarda ben yoktum tabıkı

inş yaşarımmm bebeğimmm bunlarııı...
duygulandırdınnn deli beniii...
ben seni çok seviyorumm ve birgün geldiğinde üzülmenden korkuyorumm..
o biyolojik baba denen adamdan hiçbirzaman egenin yanına yaklaşamıcak çünkü ege buna izin vermicek görürsünn canımmm

hee ben bu durumları bilmiyordum ya da unutmuş olabilirim. tüp bebek tedavisi falan. bunlar çok sancılı dönemlermiş daha doğrusu yıpratıcı. bunun da çok etkisi var tabi. bir de duygusalsın cute yazılarından da anlaşılıyor. böyle okuyunca bazen tabiri caizse içimin yağı eridi eriyecek diyorum.

et la şöyle ağız dolusu ankara küfürlerinden etsene...

Ederim de ban yerim D: ben nokta koyayım sen anla onun ben ta .......................................................... ahahahah
Kötü valla ya stres hat safhada. :18:

hayırdır neden
bu da benden olsun

bi milyon tane işim var laf yetiştircem diye bu kadar oluyor bi de çok yoruldum hastane çok feciydi... çok şükür ekg falan çekildi bişey çıkmadı.

hadi maşallah canım, niye olurmuş peki?
Bugünün tarihini atayım
3 tel saçımda hala yerinde

ay iyi ki hatırlattın epeydir saclarını yolmuyorum ahahahha

Egenin babası ayrıldığın eşin değilmiydi,ondan bahsediyorum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…