09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Heba etmek değil ya. Buradan mezun olan illa bu işi yapacak diye bir kaide yok. Başka hayalim vardı ama olmadı diyelim. Ben halkla ilişkilerde mezunuyum liseden bilmiyorum ya bakalım.

tamam heba etmek demeyelim de 1. sınıfsın ve isteksizsin. bizler çoğumuz bizim kuşakta anne babalarımızın tercihini okuduk ama siz daha şanslısınız. daha zevk alacağın bir bölüm seçebilirsin geç değil.

%100 ingilizce bile olsa kısmen öğrenirsin zaten.madem sadece dil için neden heba ediyorsun minimum 4 yılını. yurt dışına çocuk bakıcısı olarak git daha iyi

Ya zaten zor karar verdim bu bölüme bile. Bir yer çıkınca da okul puanı gidiyormuş. Bu çıktı kontenjandan 40 puanım gitti yani. İngilizceye merakım var diye geldim. Bölüme bayıldığımdan değil yani illa bu sektörde olmam gerekmiyor ki.

Ya demoralize oldum ya bir kere koptu yani orda bende film. Boşver.

Ben yemeğimi yiyeyim ve çalışayım artık Mezun olmak sıradaki hedef

Sektörde olman gerekmiyor ama illa ki teğet de olsa geçiyorsun iremcim..
Hakkında hayırlısı olsun inşallah diyelim.

Yüklüsün diye şimdilik birşey yapmıyo sana
Bu bişey yapmamış halinse, vay ben nerelere gidem
Hayrola nickkkk bişeymi oldu yoksa
Çarpıntım var da abla, kalbim gümbür gümbür maşallah:)
Cek böyle seviyo insanı bi de bana siddet yanlısı der
İşte, biz bişey deyince de kızıyo sonra köpürüyo falan korkuyom ben bu yeğeni kılıklıdan:)
ahahahaha yerim onu

cır cır yapar mı incir yaa

Akşama anlarsın ne yaptığını

Sektörde olman gerekmiyor ama illa ki teğet de olsa geçiyorsun iremcim..
Hakkında hayırlısı olsun inşallah diyelim.

Tabiki canım illa bağlantılı olacak. Ya zaten benim sıkıntım inglizceyle değil. Turizm dersleri ilgimi çekmiyor pek. Onlar sıkıntı bana ama oturmakla mezun olamayacağıma göre çalışmak lazım.

Akşama cır cır olursam hepinize küfredicem

çek kucağımıza bomba koydun gittin valla.elmiş ne diyim ben sana..:):)
şaka bi yana,sen balım tatlım kaymağım bitanem aşkım diye sevmediğin için öyle söylüyo..

Çek beni bambaşka seviyor, bazen canımınici ballo lokmam diyo bana :)

nick diyecektim kaynadı arada. kalp atışları normalde holter falan hiç takıldığını duymadım. normalden fazla mı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…