Heba etmek değil ya. Buradan mezun olan illa bu işi yapacak diye bir kaide yok. Başka hayalim vardı ama olmadı diyelim. Ben halkla ilişkilerde mezunuyum liseden bilmiyorum ya bakalım.
Deli gibi incir yiyorum sanırım yine insülin direncim yükseldi
%100 ingilizce bile olsa kısmen öğrenirsin zaten.madem sadece dil için neden heba ediyorsun minimum 4 yılını. yurt dışına çocuk bakıcısı olarak git daha iyi
dikkat et,oğlumun deyimiyle ÇIR ÇIR olursun bak..
tamam heba etmek demeyelim de 1. sınıfsın ve isteksizsin. bizler çoğumuz bizim kuşakta anne babalarımızın tercihini okuduk ama siz daha şanslısınız. daha zevk alacağın bir bölüm seçebilirsin geç değil.
D
Cek böyle seviyo insanıbi de bana siddet yanlısı der
ahahahaha yerim onu
cır cır yapar mı incir yaa
hem de nasılyemeye devam et görürsün..hahahah
Ya zaten zor karar verdim bu bölüme bile. Bir yer çıkınca da okul puanı gidiyormuş. Bu çıktı kontenjandan 40 puanım gitti yani. İngilizceye merakım var diye geldim. Bölüme bayıldığımdan değil yani illa bu sektörde olmam gerekmiyor ki.
Öyle mi kızlar ?
Bu bişey yapmamış halinse, vay ben nerelere gidemYüklüsün diye şimdilik birşey yapmıyo sana
Çarpıntım var da abla, kalbim gümbür gümbür maşallah:)Hayrola nickkkk bişeymi oldu yoksa
İşte, biz bişey deyince de kızıyo sonra köpürüyo falanCek böyle seviyo insanıbi de bana siddet yanlısı der
ahahahaha yerim onu
cır cır yapar mı incir yaa
Öyle mi kızlar ?
Sektörde olman gerekmiyor ama illa ki teğet de olsa geçiyorsun iremcim..
Hakkında hayırlısı olsun inşallah diyelim.
Bu bişey yapmamış halinse, vay ben nerelere gidem
Çarpıntım var da abla, kalbim gümbür gümbür maşallah:)
İşte, biz bişey deyince de kızıyo sonra köpürüyo falankorkuyom ben bu yeğeni kılıklıdan:)
Akşama anlarsın ne yaptığını
çek kucağımıza bomba koydun gittin valla.elmiş ne diyim ben sana..:):)
şaka bi yana,sen balım tatlım kaymağım bitanem aşkım diye sevmediğin için öyle söylüyo..
Bu bişey yapmamış halinse, vay ben nerelere gidem
Çarpıntım var da abla, kalbim gümbür gümbür maşallah:)
İşte, biz bişey deyince de kızıyo sonra köpürüyo falankorkuyom ben bu yeğeni kılıklıdan:)
Akşama anlarsın ne yaptığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?