Onun için çalışman şart diyorum,vize final derken kafa patlatacaksın elbette.
Daha çok zamanı var,okulda başarılı olmaya gayret edecek ilk önce devamı gelşr nasılsa
Hayrola nickkkk bişeymi oldu yoksa
onu bunu bilmem de ne zaman turzimin önünden geçersek bize lay lay yapıyorlar gibi gelirdi. rehberliğin farkı neymiş.
onu bunu bilmem de ne zaman turzimin önünden geçersek bize lay lay yapıyorlar gibi gelirdi. rehberliğin farkı neymiş.
lay lay yaptık tabi hem de çok; ama o derslerin kolay ya da uygulamalı olduğundan değil de,bizim bölüme hep sosyal ve muhabbet tipler geldiği içindir
O kafa patlatma zaten allahın emri
Ben o ışığı alamadım irem kardeşimizden
Ben o ışığı alamadım irem kardeşimizden
Turizm otelcilikten mezun olanlar otellerde yemek bölümlerinde de çalışabildiği için uygulama olduğu doğru ama rehberlik sadece dil üzerine olduğu için eşşek gibi çalışyosun. Uygulama dersi falan bizde yok
Turizm otelcilikten mezun olanlar otellerde yemek bölümlerinde de çalışabildiği için uygulama olduğu doğru ama rehberlik sadece dil üzerine olduğu için eşşek gibi çalışyosun. Uygulama dersi falan bizde yok
Al işte
2 dk bile sürmedi sevgin
Hain dom dom
onun ruhu katil bir kere. ne kadar kibar olabilir. anca sandıkta:d
ELMiK BU NİYE BENİ BU KADAR ŞİDDETLİ SEVİYOR SENCE :)
KALP HEM BEBİŞE HEM DE BANA YETEBİLMEK İÇİN DAHA FAZLA KAN POMPALIYOR BU YÜZDEN. 26 KASIMDA RİTİM HOLTER CİHAZI TAKILCAK 24 SAAT. ONU DA YAPTIRMAMI İSTEDİ.
Aa nedense ben seni hep işletme gibi düşündüm quarta. Sen turizm mezunu musun
Hee sosyalliğin buradan geliyor disene
Biz de okulun inekçi takımı hiç sevmezdik sizi
turizm otel işletmeciliği okudum ben,bizde uygulama dersi falan yoktu,finans dersinden ekonomiye,halkla ilişkilerden almancaya kadar okuduk vallahi..
her bölüm kendine göre zor..ve her bölümde de eşek gibi çalışmak lazım..ama bana göre de iremcim,bizim bölümlerde okuyanlar da,bir mühendislik bir ekonomi bir tıp okumuyoruz yanii...abartmayalım bence..
en güzel zamanlar üniversite zamanları hiç şikayet etmedim valla okurken zor mor diye..kıymet bilmek lazım..çalışma hayatı çok mu kolay sanki
Nerde okuyorsun irem,ingilizcemi eğitim alıyorsun
Sizi bilemem ama bizim okulda uygulama oteli var orada ders yapıyorlar. Uygulama falan var genelde. Bizde yok ama
Çünkü ben bölümü için değil ingilizce için gittim
Kim öyle büyük umutlarla gidiyor ki ben gideyim. Bunlar hep stres...
evet canım turizm otel işletmeciliği okudum,yan dal da halkla ilişkilerde yaptım..
Kendi şehrimde Kocaeli'de. İngilizce eğitim değil de ingilizce ağırlıklı dersler haftada 8-10 saat ingilizce görüyoruz.
Ama benimki yüksekokul. 4 yıllığı zaten Yabancı Dilden alıyor.Ama dil-1 puanım yüzünden yüksekokuldayım malesef.
4 yıllığa geçiş yapma şansın var demi oda sınavla oluyor tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?