09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

onu bunu bilmem de ne zaman turzimin önünden geçersek bize lay lay yapıyorlar gibi gelirdi. rehberliğin farkı neymiş.

lay lay yaptık tabi hem de çok; ama o derslerin kolay ya da uygulamalı olduğundan değil de,bizim bölüme hep sosyal ve muhabbet tipler geldiği içindir

onu bunu bilmem de ne zaman turzimin önünden geçersek bize lay lay yapıyorlar gibi gelirdi. rehberliğin farkı neymiş.

Turizm otelcilikten mezun olanlar otellerde yemek bölümlerinde de çalışabildiği için uygulama olduğu doğru ama rehberlik sadece dil üzerine olduğu için eşşek gibi çalışyosun. Uygulama dersi falan bizde yok

lay lay yaptık tabi hem de çok; ama o derslerin kolay ya da uygulamalı olduğundan değil de,bizim bölüme hep sosyal ve muhabbet tipler geldiği içindir

Aa nedense ben seni hep işletme gibi düşündüm quarta. Sen turizm mezunu musun
Hee sosyalliğin buradan geliyor disene
Biz de okulun inekçi takımı hiç sevmezdik sizi

turizm otel işletmeciliği okudum ben,bizde uygulama dersi falan yoktu,finans dersinden ekonomiye,halkla ilişkilerden almancaya kadar okuduk vallahi..
her bölüm kendine göre zor..ve her bölümde de eşek gibi çalışmak lazım..ama bana göre de iremcim,bizim bölümlerde okuyanlar da,bir mühendislik bir ekonomi bir tıp okumuyoruz yanii...abartmayalım bence..
en güzel zamanlar üniversite zamanları hiç şikayet etmedim valla okurken zor mor diye..kıymet bilmek lazım..çalışma hayatı çok mu kolay sanki

Nerde okuyorsun irem,ingilizcemi eğitim alıyorsun

Al işte
2 dk bile sürmedi sevgin
Hain dom dom

Domdom dedin de böyle devam edersem bildiğin domdom olucam

onun ruhu katil bir kere. ne kadar kibar olabilir. anca sandıkta:d

Ay ne katillğimiz gördünüz

Cek böyle seviyo insanı bi de bana siddet yanlısı der

Aman bişi cıkmasın da.

Aa nedense ben seni hep işletme gibi düşündüm quarta. Sen turizm mezunu musun
Hee sosyalliğin buradan geliyor disene
Biz de okulun inekçi takımı hiç sevmezdik sizi

evet canım turizm otel işletmeciliği okudum,yan dal da halkla ilişkilerde yaptım..

Sizi bilemem ama bizim okulda uygulama oteli var orada ders yapıyorlar. Uygulama falan var genelde. Bizde yok ama

Nerde okuyorsun irem,ingilizcemi eğitim alıyorsun

Kendi şehrimde Kocaeli'de. İngilizce eğitim değil de ingilizce ağırlıklı dersler haftada 8-10 saat ingilizce görüyoruz.
Ama benimki yüksekokul. 4 yıllığı zaten Yabancı Dilden alıyor. Ama dil-1 puanım yüzünden yüksekokuldayım malesef.

Sizi bilemem ama bizim okulda uygulama oteli var orada ders yapıyorlar. Uygulama falan var genelde. Bizde yok ama

senin söylediğin 2 yıllık turizm otelcilik bölümü..ama daha bölümün yan dallarını bile tanımamışsın ki kuzum sen..
hem sadece dil öğrenmek için rehberlik bölümüne girilir mi hiç?sen nasıl turist gezdireceksin,mesleğini sevmeden ülkeni nasıl tanıtacaksın?

Çünkü ben bölümü için değil ingilizce için gittim
Kim öyle büyük umutlarla gidiyor ki ben gideyim. Bunlar hep stres...

%100 ingilizce bile olsa kısmen öğrenirsin zaten.madem sadece dil için neden heba ediyorsun minimum 4 yılını. yurt dışına çocuk bakıcısı olarak git daha iyi

Heba etmek değil ya. Buradan mezun olan illa bu işi yapacak diye bir kaide yok. Başka hayalim vardı ama olmadı diyelim. Ben halkla ilişkilerde mezunuyum liseden bilmiyorum ya bakalım.

4 yıllığa geçiş yapma şansın var demi oda sınavla oluyor tabi

Deli gibi incir yiyorum sanırım yine insülin direncim yükseldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…