09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

aa çok yenisin daha. önünde güzel bir maraton var. keyfine bak...

Ya cidden çok güzel bir maraton her dersten en az 100er sayfalık çalışma 2de kitap dayadılar okuma için. İrem çalışsın. Sonra bu öğrenciler neden çalışmıyor

ben bılıyorum canım onun karısı onu doguramaz bende ogluma kadınlık yapamam
onu ılk ben sevdım
ıddalasmak ıstemıyorum kocamla evlıyım bırde oglum var
gelınımde benım oglumu kendı evladından cok sevemeyecek
ben kımse adına karısırım demıyorum fakat benım yanımdan ya okul ıcın gıder ya ayrı yasar eyvallah ya da evlenır
bu kadar emegın ustune basmıs gıtmıs bır adamın yanına gıdemez

benım buna hakkım var bence

ay ne dedımde duygulandın canım benım ya
Allah evlatlarımıza saglık sıhhat versın ınsallah ben kendımı uzmuyorum suanda herhangı bırsey ıcın uzgun degılım sadece grıbım :) sende uzulme
ınsallah bebegım Allah herkeze nasıp etsın

tüp bebek guzel bırsey
ınsanların şıp dıye yaptıgını sen yapabılmek ıcın ooooooo kac kere dr gıdıyorsun gelıyorsun maddı manevı umut baglıyorsun sonra kut yerlerdesın
benım egeye karsı tutumum ayrılık degıl ona gıden surecım ve bundan utanmıyorum kı cokta mutluyum bu bır sınavdı ve gectı Allah bana nasıp ettı

valla bana da bebişim dediğine bakma. yandan yandan pıçakları çeker o. güvenim kalmadı herkese boncukları dağıttıktan sonra.

Ben ne bebişim derim ne pıçak çekerim
Hep orta ayarda devam
Sen gel bu tarafa :13:

Ya cidden çok güzel bir maraton her dersten en az 100er sayfalık çalışma 2de kitap dayadılar okuma için. İrem çalışsın. Sonra bu öğrenciler neden çalışmıyor

hayat bu canım hep yakınırsın. bizim zamanımızda da Biz deli gibi çalışırken sınıf öğretmenliğinde okuyanlar 5 sayfalık özetten sınava girerdi. Onlar da diyelim: tahta düzeni, sınıf düzeni gibi mantıksal konular. Biz de onlara saydırırdık. En nihayetinde okul bitti aradan uzun yıllar geçti. Keşke iki kere okusaymışım diyorum. Giden zaman geri gelmiyor. Biriktirmeden çalışırsan olur.

Evet öyle kolay bölümlere uyuz oluyorum :9:

İrem çalışacakki mezun olabilesin değilmi,sonrada iş hayatına atılsın

İrem sıkıyorsa çalışmasın vizesi kötü gelirse olmaz

İş hayatına girebilmesi için kaç yüz milyon baloncuk yutması lazım acaba
Allahtan mezun olduktan sonra tus gibi bir sınav yok

Valla muhtemelen mezun olduğumda kafam 1 milyon olacağından 1 milyon baloncuk yutmam gerekir

her bölüm kendine göre zor aslında. ona sorsan turizm daha kolay yarısı uygulamayla geçiyor der.

O turizm otelcilikle ilgili bölümler. Bu rehberlik. Hiçte uygulama dersi yok eşşek gibi çalışıyosun

evettt demet hocamızz günün damgasınıı vurduuu...

benim sadıkkk yaramm kara topraktırrr

İş hayatına girebilmesi için kaç yüz milyon baloncuk yutması lazım acaba
Allahtan mezun olduktan sonra tus gibi bir sınav yok

Daha çok zamanı var,okulda başarılı olmaya gayret edecek ilk önce devamı gelşr nasılsa

Hayrola nickkkk bişeymi oldu yoksa

O turizm otelcilikle ilgili bölümler. Bu rehberlik. Hiçte uygulama dersi yok eşşek gibi çalışıyosun

onu bunu bilmem de ne zaman turzimin önünden geçersek bize lay lay yapıyorlar gibi gelirdi. rehberliğin farkı neymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…