hangi bölümdesin ve kaçıncı dönem?
Koru beni İpek :26:
Turizm Rehberliği 1. sınıf
aa çok yenisin daha. önünde güzel bir maraton var. keyfine bak...
ben bılıyorum canım onun karısı onu doguramaz bende ogluma kadınlık yapamamben de seni seviyorum canım
ulan insan bu kelimeden nefret eder mi yahu: SEVGİömür boyu hiç unutamıcam demek ki bunu,bu kelimeyi duydukça
cute elbette ki çocuklarımızın geleceği için hayaller kurarız ama böyle konuşmak da doğru değil bence.bizim anne olarak görevimiz onları en iyi şekilde hayata hazırlamak diye düşünüyorum.ve ihtiyaçları olduğunda her türlü yanlarında olmak maddi manevi..yoksa hayatlarına karışmak ya da karar vermek değil bana göre..
ilk sevdiği kadın değil canım,sen onun hayattaki" tek "annesisin.sevgilisi karısı neyi olacaksa seninle aynı kefede değil ki..
ay ne dedımde duygulandın canım benım yacute çok duygulandırdın beni canım ya.. çok derinsin bu konuda.. yüreğine iniyorum ama yaşamadan bilinmez tabi. eski olayların etkisi hala devam ediyor. ama hayatı resetledin. bak geçen ne güzel dedin eşin pedini değiştirmiş. bunu benim eşim yapar mı bilmiyorum da normal zamanda midesi bulanır.. yani seni seven bir erkek var.. oğluna baba olmuş ve inan buna Allah yardım eder her konuda.. O hiç bizim kötü olmamızı istemez gerçekten bak. biri demişti bana: "Allah kulları için bir annenin çocuğuna duyduğu vijdanın milyon katına sahiptir" yani sen doğru olduğun sürece yavrun doğru olur. nolur üzme kendini ben de çok üzüldüm yeminle.
ınsallah bebegım Allah herkeze nasıp etsıninş yaşarımmm bebeğimmm bunlarııı...
duygulandırdınnn deli beniii...
ben seni çok seviyorumm ve birgün geldiğinde üzülmenden korkuyorumm..
o biyolojik baba denen adamdan hiçbirzaman egenin yanına yaklaşamıcak çünkü ege buna izin vermicek görürsünn canımmm
hee ben bu durumları bilmiyordum ya da unutmuş olabilirim. tüp bebek tedavisi falan. bunlar çok sancılı dönemlermiş daha doğrusu yıpratıcı. bunun da çok etkisi var tabi. bir de duygusalsın cute yazılarından da anlaşılıyor. böyle okuyunca bazen tabiri caizse içimin yağı eridi eriyecek diyorum.
valla bana da bebişim dediğine bakma. yandan yandan pıçakları çeker o. güvenim kalmadı herkese boncukları dağıttıktan sonra.
Ya cidden çok güzel bir maraton her dersten en az 100er sayfalık çalışma 2de kitap dayadılar okuma için. İrem çalışsın. Sonra bu öğrenciler neden çalışmıyor
Ya cidden çok güzel bir maraton her dersten en az 100er sayfalık çalışma 2de kitap dayadılar okuma için. İrem çalışsın. Sonra bu öğrenciler neden çalışmıyor
Ben ne bebişim derim ne pıçak çekerim
Hep orta ayarda devam
Sen gel bu tarafa :13:
hayat bu canım hep yakınırsın. bizim zamanımızda da Biz deli gibi çalışırken sınıf öğretmenliğinde okuyanlar 5 sayfalık özetten sınava girerdi. Onlar da diyelim: tahta düzeni, sınıf düzeni gibi mantıksal konular. Biz de onlara saydırırdık. En nihayetinde okul bitti aradan uzun yıllar geçti. Keşke iki kere okusaymışım diyorum. Giden zaman geri gelmiyor. Biriktirmeden çalışırsan olur.
İrem çalışacakki mezun olabilesin değilmi,sonrada iş hayatına atılsın
İrem çalışacakki mezun olabilesin değilmi,sonrada iş hayatına atılsın
ELMiK BU NİYE BENİ BU KADAR ŞİDDETLİ SEVİYOR SENCE :)Al sana
hadi maşallah canım, niye olurmuş peki?
Evet öyle kolay bölümlere uyuz oluyorum:9:
İrem sıkıyorsa çalışmasın vizesi kötü gelirse olmaz
İş hayatına girebilmesi için kaç yüz milyon baloncuk yutması lazım acaba
Allahtan mezun olduktan sonra tus gibi bir sınav yok
Evet öyle kolay bölümlere uyuz oluyorum:9:
İrem sıkıyorsa çalışmasın vizesi kötü gelirse olmaz
her bölüm kendine göre zor aslında. ona sorsan turizm daha kolay yarısı uygulamayla geçiyor der.
ELMiK BU NİYE BENİ BU KADAR ŞİDDETLİ SEVİYOR SENCE :)
.
İş hayatına girebilmesi için kaç yüz milyon baloncuk yutması lazım acaba
Allahtan mezun olduktan sonra tus gibi bir sınav yok
ELMiK BU NİYE BENİ BU KADAR ŞİDDETLİ SEVİYOR SENCE :)
KALP HEM BEBİŞE HEM DE BANA YETEBİLMEK İÇİN DAHA FAZLA KAN POMPALIYOR BU YÜZDEN. 26 KASIMDA RİTİM HOLTER CİHAZI TAKILCAK 24 SAAT. ONU DA YAPTIRMAMI İSTEDİ.
O turizm otelcilikle ilgili bölümler. Bu rehberlik. Hiçte uygulama dersi yok eşşek gibi çalışıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?