09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Çok bi yere bakmadım ama
Bizim semtte yoktu
Melamin gibisi vardı şu cam kesmenin, diğerininde plastiği ve renkli menkliydi bu beyaz porselen sevdim

Cam kesme cok gürültü cıkarıyo biliyosun dimi, garc gurc sesler :) ben o yüzden kullanamamıştım.

Cam kesme cok gürültü cıkarıyo biliyosun dimi, garc gurc sesler :) ben o yüzden kullanamamıştım.

Ablamda var, memnunum dedi
Bilmem ben onların evinde hiç salata yapmadım mı acaba hatırlamıyorum

Tahtada da iz oluyo ve tezgahın üstünde unutunca ıslanıyo kararıyo filan
Var benim böyle
Ondan cam denemek istedim ablamda memnunum deyince

Bi dene bakalım ben yapamadım attım maalesef. anam nasıl sesler onlar görmen lazım

Bi dene bakalım ben yapamadım attım maalesef. anam nasıl sesler onlar görmen lazım

Acaba camdan ya da bıçak ucundan kaynaklı olabilir mi
Sanki bende salata yaparken kullanmıştım ablamda

Ben sadece içindeki desenli kızım soyuluyo mu diye merak etmiştim
Yok ısıya maruz kalmadıkça bişey olmuyo dedi

Yok yok hicbişi olmuyo, ayrıca cok hijyenik oluyo ama ben genelde tırtıklı bıcak kullanırım, o sürttükce ıyyy icim bi garip oldu gacır gucur

Yok yok hicbişi olmuyo, ayrıca cok hijyenik oluyo ama ben genelde tırtıklı bıcak kullanırım, o sürttükce ıyyy icim bi garip oldu gacır gucur

Düzle de denerim tırtıklıyla da
Oldu oldu olmadı dekoratif olarak durur bi köşede

Ben çıkıyorum ahali görüşürüz

Evet canım aynen.
İnsan hatalarından ders alırsa güven verirse tekrar yeniden olabilir kaldı ki biz günahlarımıza rağmen RABBİMİZ bizi bin kez affetmeye razı biz kullar kim oluyoruz da affetmiyoruz..
Yaşayıp görecez canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun..

Ne özürü ablacım..

Evet çok şükür ki herşey yoluna girdi .. Şükür ki.. =)

Konuşuruz özelden =) Evliliğin ilk ayları cicim aylarımıymış değilmiymiş bana anlatcaksın

Günaydın bugun buuyk gun
oenmlı performans ve maas hakkında patronla gorusmem var herkezle gorusuluyormus ıste benımde randevum 12:30 -13:00 arası ınsallah tatsız seyler olmaz

Günaydın kızlarcım :) Ben kendimi yataktan kazıyarak kalktım yine, duş bile almadım, nolacak bu halim

Bir hayvan icin ağlayabileceğim kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi.

Rüyamda mia'yı eve bırakıp arabayı muayeneye götürüyorum. Cok uzak ve ıssız bir yer. Arabayı sacmasapan adamlara verip eve dönmeye calısıyorum. aaa bi bakıyorum mia yanıma gelmiş. Tırnakları kopmuş gözü cıkmış, kir pas icinde. Meğer o da arabadaymış (sonradan farkediyorum). allahım nasıl ağlıyorum. Uyandığımda hala ağlıyordum. Simdi de aklıma geldikçe yüreğim sıkışıyor

Aaa :26:
Hayır olsun inşallah :97:

Şuanda kafam basmıyor diye üstüme geliyosun, afyonum bi patlasın ağzını patlatcam

Ne alakası var Bizde uykuluyuz hem

Aaa :26:
Hayır olsun inşallah :97:

Ne alakası var Bizde uykuluyuz hem

Ben hep mia evden kacarsa onu harcarlar kötü yola düşürürler diyodum sanırım etkisinde kaldım

Ne bileyim kızım bi tane cam tahta var annem onu nihale yaptı hic catlamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…