Bir hayvan icin ağlayabileceğim kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi.
Rüyamda mia'yı eve bırakıp arabayı muayeneye götürüyorum. Cok uzak ve ıssız bir yer. Arabayı sacmasapan adamlara verip eve dönmeye calısıyorum. aaa bi bakıyorum mia yanıma gelmiş. Tırnakları kopmuş gözü cıkmış, kir pas icinde. Meğer o da arabadaymış (sonradan farkediyorum). allahım nasıl ağlıyorum. Uyandığımda hala ağlıyordum. Simdi de aklıma geldikçe yüreğim sıkışıyor
Günaydın ahali
Çok uykum var
Günaydın güzelliklerrr
Oyyy kıyamam yüreği güzel arkadaşım benim.. Kedi beslemek istiyorum bende ama annem izin vermiyor her yer tüy içinde kalır hayatta olmaz diyor bende evlenince besleyecem diye kafaya koydum
Bir hayvan icin ağlayabileceğim kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi.
Rüyamda mia'yı eve bırakıp arabayı muayeneye götürüyorum. Cok uzak ve ıssız bir yer. Arabayı sacmasapan adamlara verip eve dönmeye calısıyorum. aaa bi bakıyorum mia yanıma gelmiş. Tırnakları kopmuş gözü cıkmış, kir pas icinde. Meğer o da arabadaymış (sonradan farkediyorum). allahım nasıl ağlıyorum. Uyandığımda hala ağlıyordum. Simdi de aklıma geldikçe yüreğim sıkışıyor
İnsan bazen etkisinde kalabiliyor böyle rüyaların ben de dün rüyamda nişanlımın 2 yaşındaki halini ayağımda sallıyordum ama yanımda şu anki haliyle de vardı. Bir yanda 2 yaşında bir yanda 27 yaşında kafayı yicektim.
Annemde izin vermiyordu da ben depresyondayken hayata döneyim diye sesini cıkarmadıhala da kızıyo arada miaya
ay seninki daha korkuncmus ahahahha düşününce tüylerim diken diken oldu
Pardon şu siparişlerimi gönderemeyen site ile kavga yapıyordum
Ben de nevresim alışverişimde tek bir sitede sorun yaşadım ellerinde olmayan ürünü satıyor salaklar kısmi olarak kargolandı yazıyor şimdi de gene ürünler eksik.
Aynen
Bunlar kaşıklığı bulmuş ama 6 gündür bizim buradaki kargo firması teslim edemiyo, neymiş yoğunmuş
Bi cam kesme tahtasını da hala tedarik edecekler daha
Çekk hakan ismini görünce gerildim resmen aksi gibi de adı hakanmış..
Umursamaz yaratıklar
Ben de bir tane nevresim takımı bir tane pike takımı 2 tane de havlu sti sipariş ettim salakların ellerinde tek pike takımı kalmış hamam setlerinin desenini değiştirdim artık ellerinde olanla ondan sonra nevresimin de olmadığını öğrendim gerizekalıların deposu yok herhalde sipariş alındıkça gidip firmadan istiyorlar o an firmanın elinde de olmadığı için bekletiyorlar madem ürün elinde değil ne diye satıyorsun o zaman demezler mi adama ilk ve son alışverişimdi.
Bende nerden bulurum böyle şeyleri
Onu kaldırdım bu sefer bu çıktı
Pardon..
Senin hangi site
Burda yazma ( reklama giriyomuş ) da , özel mesajla olabilir
Hani bilelim de birşey almayalım
Yok önemli değil canım tefavuk işte
Birde akraba çıksanız düşüp bayılacam o derece
adı geçen kargo firmasıyla ben de sorun yaşadım kızlar, bi siteden bebek yorganı ve yatağı aldım adres olarak annemlerin evin adresini verdim, sipariş verdiğim günün ertesi günü ürün batıkentte görünüyodu yani ulaşmış Ankaraya ama dağıtıma çıkmıyo şubede bekletiyolar, arıyorum dağıtıma çıktı diyolar anneme soruyorum gelmediler diyo, e gitmemiş kargo diyorum doğrudur şubede diyolar, annemleri şubeye yolluyorum dağıtıma çıktı diyolar ayy delirdim sonunda kaydım bi güzel kargom kayıp diye şikayet edicem dedim hayır yani şubeyle bizim ev arası 5 dk
adı geçen kargo firmasıyla ben de sorun yaşadım kızlar, bi siteden bebek yorganı ve yatağı aldım adres olarak annemlerin evin adresini verdim, sipariş verdiğim günün ertesi günü ürün batıkentte görünüyodu yani ulaşmış Ankaraya ama dağıtıma çıkmıyo şubede bekletiyolar, arıyorum dağıtıma çıktı diyolar anneme soruyorum gelmediler diyo, e gitmemiş kargo diyorum doğrudur şubede diyolar, annemleri şubeye yolluyorum dağıtıma çıktı diyolar ayy delirdim sonunda kaydım bi güzel kargom kayıp diye şikayet edicem dedim hayır yani şubeyle bizim ev arası 5 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?