09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Günaydın güzelliklerrr

Oyyy kıyamam yüreği güzel arkadaşım benim.. Kedi beslemek istiyorum bende ama annem izin vermiyor her yer tüy içinde kalır hayatta olmaz diyor bende evlenince besleyecem diye kafaya koydum

Günaydın ahali
Çok uykum var

Günaydın çekk bende uykuluydum bugün ilginçti her saat başı uyandım uyudum uykumun içine edildi resmen

Annemde izin vermiyordu da ben depresyondayken hayata döneyim diye sesini cıkarmadı hala da kızıyo arada miaya

İnsan bazen etkisinde kalabiliyor böyle rüyaların ben de dün rüyamda nişanlımın 2 yaşındaki halini ayağımda sallıyordum ama yanımda şu anki haliyle de vardı. Bir yanda 2 yaşında bir yanda 27 yaşında kafayı yicektim.

ay seninki daha korkuncmus ahahahha düşününce tüylerim diken diken oldu

Pardon şu siparişlerimi gönderemeyen site ile kavga yapıyordum

ay seninki daha korkuncmus ahahahha düşününce tüylerim diken diken oldu

Sorma ya kadının biri getirdi çocuğu bize bırakıp gitti bir daha da gelmedi parkta ben de ayağımda filan salladım salıncaklara bindirdim ama nişanlımın 2 yaşındaki hali fotoğraflarının aynısı bir de bunları birlikte yapıyoruz onun şu anki haliyle çok dehşet cengizdi.

Sistem başlatılıyor. [6 11 2013 0858]

Müşteri Temsilcisi bağlanacaktır, lütfen bekleyiniz.

Hakan konuşmaya girdi.
Hakan 0854
Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?

Çekirgee 0856
26.10.2013 te 2 adet ürün sipariş ettim. Birisi 6 gündür kargoda, diğeri hala tedarik ediliyor. Birçok yerden sipariş verdim hiç bu kadar saçma bir sistem görmedim ben.

Hakan 0823
Kontrol edebilmek adına sipariş numaranızı öğrenebilir miyim?

Çekirgee 0817
Dünde verdim ama bir işe yaramadı
.......... sipariş no

Hakan 0807
Kontrol ediyorum.

X Hanım,kargoda olan ürününüzü kargo firmasıyla görüşmenizi rica ediyorum.Muhtemelen aşırı yoğunluktam dolayı sıra gelmemiştir.

Çekirgee 09:01:06
Anlaşmalı olduğunuz kargo firması telefonlara bile bakmıyor eyefendi
6 gündür birkaç sokak ötedeki şey bekletilir mi

Hakan 09:01:35
Diğer geciken ürününüzü yetkililerime bildiriyorum.

Çekirgee 09:01:43
Öncelik denen birşey olmalı ama sanırım sitenizden kaynaklı, en sona atılıyor ürünler
Bence de bildirin, tedarik edilemeyen ürünleri boşuna sitenize eklemesinler.

Hakan 09:02:43
X Hanım,elbetteki böyle bir durum söz konusu değildir.

Çekirgee 09:02:57
Ben gördüğümü bilirim
İlk ve de son siparişim olacak büyük ihtimalle
Size iyi günler .

Hakan 09:04:40
X Hanım,dilerseniz kargo şubesi yakınınızdaysa gidip neden ürünü getirmediklerini sorabilirsiniz.,telefonla ulaşamıyorsanız.
Ben geciken ürününüz için bildirim yapıyorum.
Kargo firması içinde yetkililerimi bilgilendiriyorum.
Ürününüzün neden hala size getirilmediğini öğreneceğiz.

Çekirgee 09:05:31
Oraya kadar gidecek olsam kendim alırım zaten, insanların işi gücü var. Herkes kendi görevini yapmalı, kurye değilim ben.
Zahmet olacak ama bir zahmet konu ile ilgilenmenizi tavsiye ederim, zira kaybettiğiniz tek müşteri ben olmam bu şekilde bi hizmet varken.

Dün de bildirdim ben, bi değişiklik olmadı. Kargo firmas ile görüşün dyeip duruyorsunuz, sanki biz bilmiyoruz bunu. Telefona bile cevap vermediklerinden şikayet maili geçtim ona da cevap alamadım. Sizden farksızlar yani

Hakan 09:07:48
Elbetteki böyle bir alternafiniz var diye söyledim.Ben yurtiçi kargoya bilgi vereceğim.

Çekirgee 09:07:49
Diğer sitelerden siparişlerim 3 günde elimde oluyordu, 26.10.2013 ten beri bi kaşıklık nasıl gelmez çok enteresan
Neyse, hayırlı işler sizlere..

Hakan 09:09:30
X Hanım,bilgilendirme yapılacaktır.
Teşekkür eder,iyi g
Düzeltme: Teşekkür eder,iyi günler dileriz.

Son düzenleme:
Ben de nevresim alışverişimde tek bir sitede sorun yaşadım ellerinde olmayan ürünü satıyor salaklar kısmi olarak kargolandı yazıyor şimdi de gene ürünler eksik.

Aynen
Bunlar kaşıklığı bulmuş ama 6 gündür bizim buradaki kargo firması teslim edemiyo, neymiş yoğunmuş

Bi cam kesme tahtasını da hala tedarik edecekler daha

Aynen
Bunlar kaşıklığı bulmuş ama 6 gündür bizim buradaki kargo firması teslim edemiyo, neymiş yoğunmuş

Bi cam kesme tahtasını da hala tedarik edecekler daha

Ben de bir tane nevresim takımı bir tane pike takımı 2 tane de havlu sti sipariş ettim salakların ellerinde tek pike takımı kalmış hamam setlerinin desenini değiştirdim artık ellerinde olanla ondan sonra nevresimin de olmadığını öğrendim gerizekalıların deposu yok herhalde sipariş alındıkça gidip firmadan istiyorlar o an firmanın elinde de olmadığı için bekletiyorlar madem ürün elinde değil ne diye satıyorsun o zaman demezler mi adama ilk ve son alışverişimdi.

Senin hangi site
Burda yazma ( reklama giriyomuş ) da , özel mesajla olabilir
Hani bilelim de birşey almayalım

adı geçen kargo firmasıyla ben de sorun yaşadım kızlar, bi siteden bebek yorganı ve yatağı aldım adres olarak annemlerin evin adresini verdim, sipariş verdiğim günün ertesi günü ürün batıkentte görünüyodu yani ulaşmış Ankaraya ama dağıtıma çıkmıyo şubede bekletiyolar, arıyorum dağıtıma çıktı diyolar anneme soruyorum gelmediler diyo, e gitmemiş kargo diyorum doğrudur şubede diyolar, annemleri şubeye yolluyorum dağıtıma çıktı diyolar ayy delirdim sonunda kaydım bi güzel kargom kayıp diye şikayet edicem dedim hayır yani şubeyle bizim ev arası 5 dk

Yok önemli değil canım tefavuk işte
Birde akraba çıksanız düşüp bayılacam o derece

Sanmam
Oralarda akrabam yok benim

Manyak bunlar
Benimki de 31.10.2013 ten beri bu şube de
Bi de çok şapşikler, bu semtte 2 şubeleri var
Birbirine yollayıp durmuşlar, takip edebiliyorum online olarak
Hayır yani birbirine atana kadar çoktan buraya getirebilirlerdi ama süzükler işte

Benim kargoyla sorunum olmadı salak site kargoya verse ürünü temin etse aldıklarım gelecek de site tuhaf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…