09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ben eve getirmelerini geçtim annemleri yolladım onlara da dağıtımda demişler Batmanda hiç sorun yaşamadım bu firmayla, çok sıkı çalışıyolar

ben eve getirmelerini geçtim annemleri yolladım onlara da dağıtımda demişler Batmanda hiç sorun yaşamadım bu firmayla, çok sıkı çalışıyolar

Bazılarının kuryesi arıza oluyo
Bizim şirkette bi kargo ile çalışıyordu önce sorun yoktu
Sonra yeni elemanlar mı ne gelmiş
Yolladığım faturaların çoğu ya yanlış adrese bırakılıyordu
Hiç tanımadığım firmalar bu bizim değil ama unvan benziyo diye buraya bırakılmış diyordu
Birkaç kez aradım
Sonra baktım olmuyo kalayladım
Hep aynı şube diye tespit edildi, yeni gelen kuryelerdenmiş

Ama ardı arkası kesilmeyince
Anlaşmayı bitirdik ( Yeni bi kargo ile anlaştık, barkod vs bizim burdan basılıyor programları mevcut onda takip edebiliyorsun )
Bir tane kargo firması yok yani, isteyen daha düzgün hizmet veren yerle anlaşabilir de
Bunların ki tamamen duygusal

Ne özürü ablacım..

Evet çok şükür ki herşey yoluna girdi .. Şükür ki.. =)

Konuşuruz özelden =) Evliliğin ilk ayları cicim aylarımıymış değilmiymiş bana anlatcaksın

Herşeyi anlatırım yaşadıklarımı yaşama daha iyilerini yaşa diye elimden ne geliyorsa yaparım fındık kurdum lady gagan gurban saaa

günaydın gofretcim hoş geldin

günaydın kargozede çekirgecim,
bende çıtçıtlı bady aldım bakalım zamanında gelecekmi :)

quarta sen yeni albüm yaptın mı ben mi kaçırdım eşinle aranız nasıl oldu

nemiş hoşgeldin canım nasılsın,
dün bdv de bazı yorumlarına denk geldim, kopardın beni
iç ses oluyorsun bazen :)

günaydınlar hepinize
günaydın fıstık
nasılsın bakalım

Bi ara açtı
Ama akşam vaktiydi pek kimse yoktu
Yine açacak

Durumlar aynı..

ben arada gelip okuyorum burayı ama genelde hamile topiklerini geziyorum ya da bdv
asyalıda doğurmuştur heralde sovr'a yazdım özelden cevap vermedi o ne alemde acaba

ben arada gelip okuyorum burayı ama genelde hamile topiklerini geziyorum ya da bdv
asyalıda doğurmuştur heralde sovr'a yazdım özelden cevap vermedi o ne alemde acaba

Ben sana özet geçerim

Asyalı doğum iznine ayrıldı, evde neti yok.

Sovr da pek girmiyo, şirketin tasfiye durumları oldu galiba

Tek kargo olsa iyi
Hem kargo hem de site dandik çıktı

İnşallah zamanında gelir
İyi çıtçıtla üşütme

çıtçıta alışınca diğerini giyemiyorsun
yani ben öyle oldum
belime kar yağıyor sanki

ama çok sıkışıp wc ye gidince sıkıntı biraz:))

Kurumda kat kat oda oda gezip konsomasyon yaptım

quarta sen yeni albüm yaptın mı ben mi kaçırdım eşinle aranız nasıl oldu

geçenlerde yaptım albüm sadece çek vardı ,onunla dertleştik biraz..

bu ara işlerim yoğun kızlar,arada çıkıyorum kusura bakmayın,sayfalar ilerleyince görmüyorum.kaçırdığım bişi olursa sonra yazın olur mu?yani bana yazdığınız bişi...

bizim bina da eskiden kalabalıktı elmiş,ben de sıkılınca gezerdim,iyi olurdu.şimdi pek kimseler kalmadı,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…