09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

günaydın canım ne haber, sende avatarına dönmüşsün.

İyiyim teşekkürler sen ?

Evet bi arkadaş fotocu avatarımı sevmedi, bende eski avatarımı kullanmak istedim. Saklım gizlim yok nasılsa

Ha yok öyle değil, 2-3 gibi yatıp erken kaltığımda bende de olur o. Sanırım yine hasta olucam.

Bi doktora git istersen ?

Günaydın herkese, nasılsınız?

Hoş geldin
İyidir seni sormalı

Parala beni kazım :) sİtresini atarsın

yok attım dün akşam stresimi bir sinir atağı sonrası ağlama krizine girmişim sorma sebep ne? bardak elimden düştü kırldı diye hahahah deliriyorum sanırsam..

Kırtasiyeye gittim akşam çocukların okul taleplerini almak için bir hesap çıktı 512 TL...
Dedim abi nettin alttan girdik üsten çıktık 360 tl ye kapattık, okul setleri 210 tl, hanımefendilerin eşofmanları 80 tl...
dedim sanırm cinnet geçiriyorum az kaldı...
len bu veletler kreşe gidiyo daha seneye okula başladıklarında ben napaacammm :2::2:

Günaydın canlar
Dün vergi idaresine gitmeden önce milli eğitime uğradık orda bir arkadaşla konuştuk işte.
Yanımdaki arkadaşımın işi hallolmadı ona yardımcı olmasını istedim kimse birşey bilmiyor iyi mi
Neyse babası geldi de sorun halloldu.
Evet geldiğimde baktım faceme mesaj gelmiş kimden baktım o çocuktan işte milli eğitimden.
Bugün gözlerinin içi gülüyordu dedi.
Şaşırdım Allah Allah birşey yoktu her zamanki halim dedi şimdi hangimiz de birşey var acep

Para mevzuuna yorum yapamam, beline bileğine kuvvet

Ama ağlama krizine sasırmadım. Basit bi şekidle baslar bu krzler. Kücücük seylerle.

Alla allaaaaaaaaa milli eğitimde eğitilmeye baslanıyoruz yani ahahahha

Bizim ikizler 2.sınıfa, küçük te 1.sınıfa gidiyo
İflas edecek ablam
Şimdikilerin her şeyi para, ödevi bile..

Para mevzuuna yorum yapamam, beline bileğine kuvvet

Ama ağlama krizine sasırmadım. Basit bi şekidle baslar bu krzler. Kücücük seylerle.

Herkes diyo ya iki çocuk iyi ne güzel etmişin iyi hoş da okul masrafları filan varya hep çarpı iki...
Ne alırsam ikiye katlanıyor, çok zor ya...
Yeni nesile tavsiyem bi tane olsun tam olsun, her şeyine yetin :)

Herkes diyo ya iki çocuk iyi ne güzel etmişin iyi hoş da okul masrafları filan varya hep çarpı iki...
Ne alırsam ikiye katlanıyor, çok zor ya...
Yeni nesile tavsiyem bi tane olsun tam olsun, her şeyine yetin :)

Demek ki paran olmasa bittin. Cok zor cok

Günaydın
Bu milli eğitimdeki arkadaş sana yazılıyo

Bizim ikizler 2.sınıfa, küçük te 1.sınıfa gidiyo
İflas edecek ablam
Şimdikilerin her şeyi para, ödevi bile..

Yarın Lösev'e gidecekler yol parasını ben veriyorum, kreşte forma dikilecekmiş bu arada neymiş okula alışsınmış çocuklar formaları 55 tl tutuyo 1 tane alsan yetmez en az iki tane alman lazım çıldırmaya az kaldı bu ara bende cidden.. ek iş yapmaya başlamam lazım tez zamanda.

ha birde bana okul ödev yollamış veli ödevi! hikaye yazacakmışım konu da "üzgün kağıtlar" te allam dedim yaa..

Evet her adım para artık okullarda ( ablam için bunlar x3 )
Bi de ben internet ödevine ayar oluyorum
1.sınıfa giden çocuk ne anlar internetten ( normal şartlarda )
Bu internet ödevleri sayesinde alışıyorlar işte ( Ki çoğu internet ödevini veliler yapıyo, örn:ablam. Çocuklar araştırıp yazdırmayı nerden bilsin okuma yazmayı yeni öğreniyoken )
Sonra oyun cart curt herşeye sarıyolar tabi

ya birde kağıdın altına not düşmüşler bu ödev velilerimizin hayal gücünü kullanmaları içindir diye be allan salağı ben okumuşum, bitirmişim, geçmiş gitmiş artık ne ödevi bi s... git ya.. çocuk yapacak ödevi banane.. şimdi yapsan bi dert yapmasan ayrı dert...

Bi de benim 1 yaşında yeğenim var
Çok cin

Ablamın telefonu dokunmatik
Sen git bunu eline geçir
O minnicik parmaklarınla sürükle dur
Eşimin baş harfi A, ilk o çıkıyo diye bizi aramış

Biz duymamışız
Ablam aradı sandık
Geri döndük hayırdır beni niye aramadı da eşimi aradı
Telefonum mu çekmedi acaba diye

Ablam dedi ki Azra aramış
Ziyarete gitmiştik
Eşim telefon gösteri, normalde kimsenin kucağına gitmez pek
Telefonu görünce gitti hemen tay tay
Baktık yine minnacık parmaklarını sürükleyip kilidi açmaya çalışıyo

Evet çok saçma
Zaten yeterince koşturmacası var velilerin
Senin hayal gücünü ölçüp ne yapacaklar bi de

gunaydın kızlar

Günaydın Sirke hoş geldin

Hahahah 10 puan sana
Elmiş cekirge senden zeki mi çıktı ne

Yeni mi fark ediyorsun cicim sen

Hahahah 10 puan sana
Elmiş cekirge senden zeki mi çıktı ne
Bilmiyorum benim kuruntum da olabilir aslında ama gerçekten her zamanki halimdi onun öyle demesi beni şaşırttı

Kızım çekirge yere bakan yüken yakanlardan

Şaşırtmasın hemen atla flört et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…