günaydın canım ne haber, sende avatarına dönmüşsün.
Ha yok öyle değil, 2-3 gibi yatıp erken kaltığımda bende de olur o. Sanırım yine hasta olucam.
Günaydın herkese, nasılsınız?
İBi doktora git istersen ?
Parala beni kazım :) sİtresini atarsın
yok attım dün akşam stresimi bir sinir atağı sonrası ağlama krizine girmişim sorma sebep ne? bardak elimden düştü kırldı diye hahahah deliriyorum sanırsam..
Kırtasiyeye gittim akşam çocukların okul taleplerini almak için bir hesap çıktı 512 TL...
Dedim abi nettin alttan girdik üsten çıktık 360 tl ye kapattık, okul setleri 210 tl, hanımefendilerin eşofmanları 80 tl...
dedim sanırm cinnet geçiriyorum az kaldı...
len bu veletler kreşe gidiyo daha seneye okula başladıklarında ben napaacammm :2::2:
Günaydın canlar
Dün vergi idaresine gitmeden önce milli eğitime uğradık orda bir arkadaşla konuştuk işte.
Yanımdaki arkadaşımın işi hallolmadı ona yardımcı olmasını istedim kimse birşey bilmiyor iyi mi
Neyse babası geldi de sorun halloldu.
Evet geldiğimde baktım faceme mesaj gelmiş kimden baktım o çocuktan işte milli eğitimden.
Bugün gözlerinin içi gülüyordu dedi.
Şaşırdım Allah Allah birşey yoktu her zamanki halim dedi şimdi hangimiz de birşey var acep
yok attım dün akşam stresimi bir sinir atağı sonrası ağlama krizine girmişim sorma sebep ne? bardak elimden düştü kırldı diye hahahah deliriyorum sanırsam..
Kırtasiyeye gittim akşam çocukların okul taleplerini almak için bir hesap çıktı 512 TL...
Dedim abi nettin alttan girdik üsten çıktık 360 tl ye kapattık, okul setleri 210 tl, hanımefendilerin eşofmanları 80 tl...
dedim sanırm cinnet geçiriyorum az kaldı...
len bu veletler kreşe gidiyo daha seneye okula başladıklarında ben napaacammm :2::2:
Para mevzuuna yorum yapamam, beline bileğine kuvvet
Ama ağlama krizine sasırmadım. Basit bi şekidle baslar bu krzler. Kücücük seylerle.
Ama benim kombinlerim hep memur staylaolmaz ki
Teşekkür ederim canım
Herkes diyo ya iki çocuk iyi ne güzel etmişin iyi hoş da okul masrafları filan varya hep çarpı iki...
Ne alırsam ikiye katlanıyor, çok zor ya...
Yeni nesile tavsiyem bi tane olsun tam olsun, her şeyine yetin :)
Günaydın canlar
Dün vergi idaresine gitmeden önce milli eğitime uğradık orda bir arkadaşla konuştuk işte.
Yanımdaki arkadaşımın işi hallolmadı ona yardımcı olmasını istedim kimse birşey bilmiyor iyi mi
Neyse babası geldi de sorun halloldu.
Evet geldiğimde baktım faceme mesaj gelmiş kimden baktım o çocuktan işte milli eğitimden.
Bugün gözlerinin içi gülüyordu dedi.
Şaşırdım Allah Allah birşey yoktu her zamanki halim dedi şimdi hangimiz de birşey var acep
Bizim ikizler 2.sınıfa, küçük te 1.sınıfa gidiyo
İflas edecek ablam
Şimdikilerin her şeyi para, ödevi bile..
bi bölümüde memur style ayrırız, sen ben diger memur arkadşlar yarışırızkaçarın yok
Yarın Lösev'e gidecekler yol parasını ben veriyorum, kreşte forma dikilecekmiş bu arada neymiş okula alışsınmış çocuklar formaları 55 tl tutuyo 1 tane alsan yetmez en az iki tane alman lazım çıldırmaya az kaldı bu ara bende cidden.. ek iş yapmaya başlamam lazım tez zamanda.
ha birde bana okul ödev yollamış veli ödevi! hikaye yazacakmışım konu da "üzgün kağıtlar" te allam dedim yaa..
Evet her adım para artık okullarda ( ablam için bunlar x3 )
Bi de ben internet ödevine ayar oluyorum
1.sınıfa giden çocuk ne anlar internetten ( normal şartlarda )
Bu internet ödevleri sayesinde alışıyorlar işte ( Ki çoğu internet ödevini veliler yapıyo, örn:ablam. Çocuklar araştırıp yazdırmayı nerden bilsin okuma yazmayı yeni öğreniyoken )
Sonra oyun cart curt herşeye sarıyolar tabi
Günaydın
Bu milli eğitimdeki arkadaş sana yazılıyo
ya birde kağıdın altına not düşmüşler bu ödev velilerimizin hayal gücünü kullanmaları içindir diye be allan salağı ben okumuşum, bitirmişim, geçmiş gitmiş artık ne ödevi bi s... git ya.. çocuk yapacak ödevi banane.. şimdi yapsan bi dert yapmasan ayrı dert...
gunaydın kızlar
Hahahah 10 puan sana
Elmiş cekirge senden zeki mi çıktı ne
Hahahah 10 puan sana
Elmiş cekirge senden zeki mi çıktı ne
Bilmiyorum benim kuruntum da olabilir aslında ama gerçekten her zamanki halimdi onun öyle demesi beni şaşırttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?