09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

noldu ki gözüne ..??

bilmem cnm cok sulanıyor ve yanıyor, basıma vuruyo ağrısı hadi bana bi ilac yaz

Sayim mi nerelerimi göstericem :)

quartaaam hayatımın anlamııı kıymalı böreğimmm

sulanıyo ve ağrıyo sabahtan belli biraz rahatladım

ah canım ağzından bal damlıyo sabah sabah..biz de körler sağırlar birbirini ağırlar şeklinde ,birbibirimizi yağlayıp ballıyoruz vallahi
gözün mikrop mu kaptı acaba? dünkü konudan sonra,sadece gözde sorun varsa iyi,millet gözüyle devirir valla seni

bilmem cnm cok sulanıyor ve yanıyor, basıma vuruyo ağrısı hadi bana bi ilac yaz

Sayim mi nerelerimi göstericem :)

geçmiş olsun kızarma şişme yoksa çay iyidir kızarma şişme vs olursa ihmal etme doktor amcaya bi göstert gözünü baksın, ilerlemesin.... :)

Ballıycam tabi la kac tane kankam var surda. Bak seni kıymalı pideyle de özdeşleştirebilirdim :) en sevdiğim sey

ahahahahaha onu oraya nasıl bağladın koptum ahahahahahahah

geçmiş olsun kızarma şişme yoksa çay iyidir kızarma şişme vs olursa ihmal etme doktor amcaya bi göstert gözünü baksın, ilerlemesin.... :)

Saol balım hicbişi yok azcık yanıyo :d oramı göstertecem yarın

Bilmem, ben gözün ağrıyo madem di doktora görün dedim kendisi aynen böyle cevap verdi bana

Ama Merve pas vermeyecekmiş, o bir ukelaaa ben zor kızım diyo

elmi geçmiş olsun çekin özetinde gördüm
bi gün ben de gözümde çok feci batmalar kızarmalar açamamalar yüzünden gece yarısı uykumdan uyanmıştım ve acili ziyaret etmiştim
ordaki doktor bana kirpik diplerimi sürekli bebe şampuanıyla yıkamamı önermişti rahatlatıyor doktora gidene kadar sen de deneyebilirsin bi süre de aylaynır göz kalemi rimel filan uzak dur bence

Ballıycam tabi la kac tane kankam var surda. Bak seni kıymalı pideyle de özdeşleştirebilirdim :) en sevdiğim sey

ahahahahaha onu oraya nasıl bağladın koptum ahahahahahahah

ben de çok severim kıymalı pide..ankaradayken içini hazırlar götürürdük fırına yaparlardı pide.burda ancak bildikleri lahmacun,annemler fırınıcya öğretiyorlar pide hamuru yapmayı
böreği de kıymalı patatesli birlikte çok severim..
bağlarım tabi kankam,göz değmiştir sana,nasıl konuydu o öyle3-4 sayfa ilerlemesine şaşırdım ,seninkiler anında kiblerdi hemen farketmediler demek ki

Bilmem, ben gözün ağrıyo madem di doktora görün dedim kendisi aynen böyle cevap verdi bana

Çocugun özelliklerini anlatmamı ister misin anlatırsam sen bile nefret edersin

Canım baştan beri tanıyordum çocuğu ama pas vermiyordum bana göre değil çünkü kişiliğini bir bilsen

Saol balım hicbişi yok azcık yanıyo :d oramı göstertecem yarın
niye ki,örümcekleri mi temizleticeksin

edepsiz bu elmiş ya,sen ona bakma kuzum,kim bilir nerelerini göstericek
olsun pas verecek ya da vermeyecek ,yine de güzel beğenilmek,iltifat almak falan..hatta azıcık flört falan

olsun pas verecek ya da vermeyecek ,yine de güzel beğenilmek,iltifat almak falan..hatta azıcık flört falan

Haklısın

Öyle Merve de foto çeksin face atsın

Çocugun özelliklerini anlatmamı ister misin anlatırsam sen bile nefret edersin[/B

Canım baştan beri tanıyordum çocuğu ama pas vermiyordum bana göre değil çünkü kişiliğini bir bilsen

sen bayaaa tanıyosun yani o zaman çocuğu? ama bak herkes dışardan göründüğü gibi değildir. dün konuştuk çekle,dışardan ne kadar soğuk burnuhavada görünüyosun derlermiş çek için,ama içi hiç de öyle değil..o yüzden yanılıp da şaşma sakın:)

ahahahahah hain sattın beni

Haklısın. Her gün rimel eyeliner her allahın günü. En son doktorum böyle devam edersen gözlerinde sorun yasarsın demişti.

Bugün makyaj yapmadım ruh gibiyim bebe sampuanı alayım bakalım diğer temizleyiciler bir naneye yaramıyo valla

Biz de aynen öyle yapıyoruz, bir de amcamlar falan toplanıp tüm sülaleye pide partisi veriyoruz

4 sayfa millet bana ilanı aşk ediyordu hemen kiblediler bi bırakmadılar egomu okşayayım
niye ki,örümcekleri mi temizleticeksin

ahahahahha kış temizliği yaptırıcam.

Önce böbreeeme baktırıcam, sonra smear aldırıcam bi de göze uğrarım

Evet
Kimisini de çok efendi sanırsın, aslında tam tersidir
Serseri dediğin, daha delikanlı çıkabilir

Kavun değil ki bu koklayıp anlayasın

Günaydın kızlarrr
bambiden kendime bot aldım :)

4 sayfa millet bana ilanı aşk ediyordu hemen kiblediler bi bırakmadılar egomu okşayayım

Tam beklediği şefkate kavuşuyodu yavrıcak
Anında kursağında bıraktılar

Ve elinden şekeri alınmış bir çocuk gibi kalmıştı Elmayra

Tam beklediği şefkate kavuşuyodu yavrıcak
Anında kursağında bıraktılar

Ve elinden şekeri alınmış bir çocuk gibi kalmıştı Elmayra

Pamuk şekerimi büyük bir keyifle yerken ağzıma yüzüme yapıştı ağlayarak anneme koştum o da enseme vurdu bi tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…