noldu ki gözüne ..??
başka neresini göstericekmişöyle bi yazmışsın ki çek
merve bak sana demiştik değil mi hayatına bak karşına daha neler çıkacak diye..birşeyler olması şart değil,insana moral verir böyle şeyler..
quartaaam hayatımın anlamııı kıymalı böreğimmm
sulanıyo ve ağrıyo sabahtan belli biraz rahatladım
bilmem cnm cok sulanıyor ve yanıyor, basıma vuruyo ağrısı hadi bana bi ilac yaz
Sayim mi nerelerimi göstericem :)
ah canım ağzından bal damlıyo sabah sabah..biz de körler sağırlar birbirini ağırlar şeklinde ,birbibirimizi yağlayıp ballıyoruz vallahi
gözün mikrop mu kaptı acaba? dünkü konudan sonra,sadece gözde sorun varsa iyi,millet gözüyle devirir valla seni
geçmiş olsun kızarma şişme yoksa çay iyidir kızarma şişme vs olursa ihmal etme doktor amcaya bi göstert gözünü baksın, ilerlemesin.... :)
merve bak sana demiştik değil mi hayatına bak karşına daha neler çıkacak diye..birşeyler olması şart değil,insana moral verir böyle şeyler..
Ballıycam tabi lakac tane kankam var surda. Bak seni kıymalı pideyle de özdeşleştirebilirdim :) en sevdiğim sey
ahahahahaha onu oraya nasıl bağladın koptum ahahahahahahah
Bilmem, ben gözün ağrıyo madem di doktora görün dedim kendisi aynen böyle cevap verdi bana
Ama Merve pas vermeyecekmiş, o bir ukelaaa ben zor kızım diyo
Çocugun özelliklerini anlatmamı ister misin anlatırsam sen bile nefret edersin
niye ki,örümcekleri mi temizleticeksinSaol balım hicbişi yok azcık yanıyo :d oramı göstertecem yarın
Bilmem, ben gözün ağrıyo madem di doktora görün dedim kendisi aynen böyle cevap verdi bana
edepsiz bu elmiş ya,sen ona bakma kuzum,kim bilir nerelerini göstericek
olsun pas verecek ya da vermeyecek ,yine de güzel beğenilmek,iltifat almak falan..hatta azıcık flört falan
Çocugun özelliklerini anlatmamı ister misin anlatırsam sen bile nefret edersin[/B
Canım baştan beri tanıyordum çocuğu ama pas vermiyordum bana göre değil çünkü kişiliğini bir bilsen
elmi geçmiş olsun çekin özetinde gördüm
bi gün ben de gözümde çok feci batmalar kızarmalar açamamalar yüzünden gece yarısı uykumdan uyanmıştım ve acili ziyaret etmiştim
ordaki doktor bana kirpik diplerimi sürekli bebe şampuanıyla yıkamamı önermişti rahatlatıyor doktora gidene kadar sen de deneyebilirsin bi süre de aylaynır göz kalemi rimel filan uzak dur bence
ben de çok severim kıymalı pide..ankaradayken içini hazırlar götürürdük fırına yaparlardı pide.burda ancak bildikleri lahmacun,annemler fırınıcya öğretiyorlar pide hamuru yapmayı
böreği de kıymalı patatesli birlikte çok severim..
bağlarım tabi kankam,göz değmiştir sana,nasıl konuydu o öyle3-4 sayfa ilerlemesine şaşırdım ,seninkiler anında kiblerdi hemen farketmediler demek ki
niye ki,örümcekleri mi temizleticeksin
edepsiz bu elmiş ya,sen ona bakma kuzum,kim bilir nerelerini göstericek
olsun pas verecek ya da vermeyecek ,yine de güzel beğenilmek,iltifat almak falan..hatta azıcık flört falan
sen bayaaa tanıyosun yani o zaman çocuğu? ama bak herkes dışardan göründüğü gibi değildir. dün konuştuk çekle,dışardan ne kadar soğuk burnuhavada görünüyosun derlermiş çek için,ama içi hiç de öyle değil..o yüzden yanılıp da şaşma sakın:)
ahahahahah hainsattın beni
Ben gördüğüm şekliyle özet geçiyorum sadece
4 sayfa millet bana ilanı aşk ediyordu hemen kibledilerbi bırakmadılar egomu okşayayım
Tam beklediği şefkate kavuşuyodu yavrıcak
Anında kursağında bıraktılar
Ve elinden şekeri alınmış bir çocuk gibi kalmıştı Elmayra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?