09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ahhahahah seninki iyi yine :)))
Benimki bi gün salondan konuşuyo sesi duyuyorum " evet, siz nasılsınız? ben de iyiyim. ben ingilizce de söyleyebiliyorum hem good eveningggg how r uu??? senin adı ne??? tamam şarkıda söylerim? ama şimdi söylemiyim olur mu? annemi veriyorummmmmm...."

dedim sen kimle konuşuyorsun? bi baktım benim genel müdürü aramış! şok geçirmiştim kalpten gidiyorum sandım! ya dedim çok özür dilerim çocuk almış telefonu nası aradı bende anlamadım.. olsun dedi adam güzel sohbet ediyorduk biz :))))

üzgün kağıtlarla ne güzel hayal gücü gelişir ya
siz böyle masraflar yaptıkça sizin psikolojinizi mi betimleme saçmalığına girecekler acaba

Kızım çekirge yere bakan yüken yakanlardan

Şaşırtmasın hemen atla flört et

Ben masumum ki
Bizim kapı komşumuz, çift daire karşılıklıyız yani
Bana bişey demeye tırstı galiba
Biz taşınır taşınmaz, faceten böyle bişeyler yazmıştı
Ordan biliyorum

Dedim ne sen yazmış ol, ne ben okumuş olayım
Toplum içinde bir araya gelirsek, yüzüme bakacak yüzün olsun

Bizimki daha konuşamıyo ki
1 yaşında diye
Tükürüklemiş telefonu sadece

Seninki de fena olmuş.. Müdürü bulmuş bula bula

Benim en üzgün kağıdım tuvalet kağıdım, hoşlanmıyor yaşadığı durumdan bunalımda.. yazıp göndericem :))
sonra da onu peşinden grip soğuk algınlığı durumlarında burnumu sildiğim kağıt mendili kovalıyor de bari

kıdem tazminatları da kaldırılmış hamdolsun

Bizimki daha konuşamıyo ki
1 yaşında diye
Tükürüklemiş telefonu sadece

Seninki de fena olmuş.. Müdürü bulmuş bula bula

Ya benimki çok fena, bi gün iş çıkışında beni almaya gelmişlerdi bizde GM ile beraber çıkıyoruz kapıda görünce "anneee" diye koştu bunlar yanıma patronda ay kim bu cici kızlar dedi, ben de tanıştıdım bu büyük hanım buda ufaklık diye.. benim adımda ahmet dedi adam benimkinin cevabı "haa ahmet sen misin?!! annem hep babama bahseder.... "

dedim sanırım bittiğim an bu! :))

Gözüme cay banyosu yaptırdım biraz rahatladım haaa :)

Cadılara bak

hoşbulduk çek,fena değilim ,yaşayıp gidiyoruz işte..
özetlik bir durum var mı ,gördüğüm kadarıyla hakkını vererek geyik var:)

Elmoş'un gözü yanıyomuş, yarın doktora gidince bi de orasını gösterecekmiş
Merve'ye milli eğitimden bi çocuk yazılıyomuş
Öyle işte

yüreğe inmelik durumlardan biri :18:
GM konuyu deşmedi mi ?

Elmoş'un gözü yanıyomuş, yarın doktora gidince bi de orasını gösterecekmiş
Merve'ye milli eğitimden bi çocuk yazılıyomuş
Öyle işte

başka neresini göstericekmiş öyle bi yazmışsın ki çek

merve bak sana demiştik değil mi hayatına bak karşına daha neler çıkacak diye.. birşeyler olması şart değil,insana moral verir böyle şeyler..

yüreğe inmelik durumlardan biri :18:
GM konuyu deşmedi mi ?

Adamla aram iyidir Allaha şükür "hmm nası bahsediyor bakıyım" dedi, ben oradan atladım, nasıl olsun Ahmet bey günlük işleri naptın nettin derken sizinde adınız geçiyor tabi dedim :)) Güldü oda öyledir öyledir diyo :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…