09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

4 kişiyiz zaten
ne falı bakıyorsun.

benim o kadar param yok. yılbaşında aranızda toplaşsanız da hediye etseniz olmaz mı bir kat+1 fal

hemen kermesi kuralım ayıp ettin

bence esmer şirine buraya girmek için sallıyor baksana hiç göremedik daha.insan kendini ispat etmek için olsa yine bakar bir tane

aşk olsun Allah biliyor takip ediyordum ama belki kendi aranızdasınızdır diye giremedim konuya. sonra da şansımı denemek istedim
güzel gaza getiriyorsun vallahi çok güldüm
Estağfurullah ne özrü

Buyrun bekleriz
Ben Çek, 26 yaşındayım ve çalışıyorum

bende 26 ya 21 aralıkta gireceğim,bende şuan çalışmıyorum

Kart aldım diyom, proyum diyom, bak diyorum tık yok baksana kuzu :))
kaçmadım buradayım, arkamı dönmeden dedikodu maşallah

bilmem ki kampanyadan yararlanıyormusun Kazen'e sormak lazım hahahah

yorum yapmıycam ipeğim, biri kibler şimdi :)

bu soruya cevap alacağına inanıyor musun

yok canım biz bize konuşuyoruz. dini açıdan ben de inanmıyorum. ama çok önce bir kere yıldız name baktırmıştım. harfiyen çıktı anacım. hala daha çıkıyor.

yok canım biz bize konuşuyoruz. dini açıdan ben de inanmıyorum. ama çok önce bir kere yıldız name baktırmıştım. harfiyen çıktı anacım. hala daha çıkıyor.

ay o nasıl oluyor ipek,
günahmı yıldız name baktırmak peki

hatırlıyorum ben de sana cübbeli ahmet hoca demiştim ahahahah

ay cübbelinin son yorumunu okudunuz mu
adam diyor ki: erkeklere cennete huri varmış.
kadınlar da son kocasına gidecekmiş.
karşındaki soruyor: hocam peki kadın son kocasından memnun değilse nolcak.
cübbeli: bir önceki evliliği varsa o adamdan memnunsa ona gider.
muhabir: ee kadın memnun olsa ayrılmaz.
cübbeli: adam öldüyse...

İpeğim inanmaman önemli değil, baktırman önemli. Şu kadarını söyleyeyim dini fetva verecek kadar işin ehli değilim ama, gaybı Allahtan başkasının bilemeyeceği ayet ile sabitken bir merakla (inanmasan bile) fal baktırman, ayeti inkara götürür. Çok tehlikeli. Zaten bilmemiz gerekseydi Allah bize bildirirdi, önüne ne geliyorsa yaşamak gerek bence.
hatırlıyorum ben de sana cübbeli ahmet hoca demiştim ahahahah

Cübbeli nick

ahahahha o adamı hafife almamak lazım espri konusunda cem yılmazla kapışır

Canlar size kötü haberim var neler oldu tahmin edin yok artık dedirtecek olay yaşadım öğleden sonra çok pis sinirliyim aslında !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…