09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Merve mutlaka rahatsızlık verir sen işini yapsan da göze batarsın yapmıyor olursun keyfi davrandığın zaman....

Ben de burda patron yokken giriyorum genelde, iş arkadaşlarım biliyor ama onlar da zaten faceden çıkmıyor, biz aramızda biliyoruz ama patron faceye bile girdiğimizi bilmiyor, mesela stajyer geldi onun yanında girmiyorum ben dikkat ediyorum belki gider söyler bu yüzden azar işitmek istemem. Seninkiler nerde gördü?

Kötü olmuş :97:

Onlar niye seni ispikliyo
Üstler mi senden ve sevmiyolar mı

İspiyonlamalarına gerek yok ki müdürüm biliyor girdiğimi hatta ona da tavsiye ettim çok güzel şeyler var diye..
Kadın müdürümüz..
Evet öğretmenler ya..
Sevmiyorlar canım aslını istersen burda kimse kimseyi sevmiyor!
Çünkü bir tane bile erkek yok burda hepimiz kadınız..

Onlar nerden görmüş senin girdiğini?

Benim odaya girip çıkıyorlar canım fotokobi için.. Çok göze batmış onlara..

iyi de nerden görüyorlar senin nereye girip çıktığını? hem onlar derse girmiyo mu? anlamadım valla..

Ben anaokulundayım canım..
Odama fotokobi için girip çıkıyorlar göze batmış işte gerizekalılar

Kimseye söylemicektin hata yapmışsın. Herkes birbirini ezmeye calısıyor işte

o zaman sen de odada değişiklik yap ekranını kimse görmesin..:)çözüm kolay bence.kafanı takmaya değmez

Mervecim iş hayatında daha yenisin
Her doğru her yerde söylenmez

Müsait olunca gir kk ya, al kahveni ama
Biri gelince aşağıya çek kk ekranını

işte tek bir şeye kanalize olmayacaksın. bir gözün buradaysa bir gözün kapıda olacak. ekranın kapıdan görülüyorsa çok daha zor işin.

ha birde buraya baktığım falı tartışmaya gelmedim, sadece sizinle sohbet ederim diye düşündüm.

sanırım çıksam iyi olacak...

iyi sohbetler,kendinize iyi bakın...

Esmer tartışmıyoruz ki? Sen doğru yürüdüğün bi yolda, kardeşin yanlış yöne sapsa elinden tutup "bak asıl yol burası" demez misin? Yoksa gittiği yolun sonundaki dikenlere mi takılsın istersin? Ben de baktırdım daha önce, ama sonra tövbe ettim sakız fallarını bile okumuyorum çünkü hiç düşünmemiştim Allahın ayetine karşı geldiğimi. Farkedince çok pişman oldum, dikkat ediyorum, çevremde gördüğümde de ikaz ediyorum çünkü bu benim vicdanıma farz oldu.

Lütfen gitme :) Yanlış anladın durumu.

allalal ben bir şey demedim ki..

aynen merak ettik de sorduk yaniii

smiley falan olmayınca yargılandığını düşündü

yok kimseye birşey dediğim yok ama kalbimden ne geçiyorsa burada ki arkadaşlarla dertleştim sohbet ettim.

eski topiğimde var bilen bilir zaten,anlıyorum herkesi ve herkes istediğini düşünmekte tabi ki özgür.

ve insanlara gelecek hakkın da değil (asla) dostça yaklaşıp hislerim ne diyorsa onu söyledim.

karşılıksız,menfaat beklemeden.

üzerinize alınmayın sadece içimden geçenleri yazdım.

tabiki sizde istediğinizi söyleyebilirsiniz.

Aslında çok olaylar yaşadık burda..
Hele hele müdürümüzü attırmaya bile kalktılar iftira attılar..
Ben müdürümle çok iyi anlaşırım..
O genelde hep bizim yanımızda olur canım dedikodu değil sadece uyardı onlar yokken giriver canım dedi bana..

Sağol :)

yok kimseyi yanlış anlamadım, sadece sohbetinizi bunlarla bozmak istemedim.

Ameller niyetlere göredir bilirim, Allah biliyor içimi o konuda rahatım.

dedim ya herkes düşüncesinde özgürdür. herkes kendi doğrusunu yaşıyor bir bakıma

Biz inan her zaman dürüstüz. İcimizden ne geliyorsa onu söylüyoruz, kimsenin seni kırmak gibi bir niyeti olamaz

Esmer,
Ben kendi adıma konuşayım
Fal muhabbeti çok döndü
Ben senin fal baktığını bile bilmiyordum
Burda duydum, muhabbete de girmedim

Çok uzayınca sadece bu konuda fikrimi belirttim
Ben bu böyle dedim ama bu benim fikrim dedim

Yine de alınma sebeplerinden biri bensem kusura bakma olur mu
Birbirimizi yeni tanıdığımızdan üsluplarımızı bilmiyoruz
Diğer arkadaşlarımda benle konuşur gibi konuştu senle, sen onları tanımadığından yanlış anlaşılma oldu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…